יאו, יש לי שאלה... מה זה נצל"ש? סליחה על הבורות...
M morini77 New member 26/7/04 #4 נצל"ש...חחחח, הלך מהר... הקיצר, רציתי לשאול אם מישהו יודע מתי מתחילה העונה החמישית? כי אנשים אומרים לי תאריכים שונים! ניראה לי שזה במטרה להתעלל בי אבל אני עוד לא סגורה על זה... אז מי שיודע, יבורך.
נצל"ש...חחחח, הלך מהר... הקיצר, רציתי לשאול אם מישהו יודע מתי מתחילה העונה החמישית? כי אנשים אומרים לי תאריכים שונים! ניראה לי שזה במטרה להתעלל בי אבל אני עוד לא סגורה על זה... אז מי שיודע, יבורך.
ר רוח השינוי New member 26/7/04 #5 בספטמבר. סוף ספטמבר. אני לא יודעת תאריך מדוייק. אבל זה מתחיל בסביבות ב-21 בספטמבר.
L lorelai luke New member 27/7/04 #7 אני כבר לא יכולה להתאפק!! ../images/Emo58.gif מרוב הפאןפיקשנים שאני קוראת על העונה החמישית אני כבר לא יכולה לחכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני כבר לא יכולה להתאפק!! ../images/Emo58.gif מרוב הפאןפיקשנים שאני קוראת על העונה החמישית אני כבר לא יכולה לחכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M morini77 New member 27/7/04 #8 שמישהו יסביר לי משהו מה הקטע של פאן פיקשן? זה בכלל לא אמיתי, זה סתם רעיון, לא? תקנו אותי אם אני טועה...
שמישהו יסביר לי משהו מה הקטע של פאן פיקשן? זה בכלל לא אמיתי, זה סתם רעיון, לא? תקנו אותי אם אני טועה...
M mistic New member 27/7/04 #9 זה הרעיון שעומד מאחורי פאנפיקים. הם בעצם רעיון של הכותב על המשך/עבר/משהו שלא פירטו עליו וכו', שמבוסס על סרט/סדרה/ספר והדמויות שלו. מה רע בזה? וגם, אם הפאנפיקים של בנות גילמור היו אמיתיים, הם היו נקראים תסריט..
זה הרעיון שעומד מאחורי פאנפיקים. הם בעצם רעיון של הכותב על המשך/עבר/משהו שלא פירטו עליו וכו', שמבוסס על סרט/סדרה/ספר והדמויות שלו. מה רע בזה? וגם, אם הפאנפיקים של בנות גילמור היו אמיתיים, הם היו נקראים תסריט..
G gilmorefreak New member 27/7/04 #11 Zה כל מה שכיף בזה.. המחשבה שאם זה יקרה זה יהייה כל כך נורא/טוב/מצחיק.. התאוריות שמעלים שם..הכתיבה בדר"כ ממש טובה..וזה ממש כיף לקרוא.. זה עוזר להעביר את הזמן כשאין פרקים חדשים..בסיפורים בדויים ממש נחמדים.. אני מכורה..בעעעע..
Zה כל מה שכיף בזה.. המחשבה שאם זה יקרה זה יהייה כל כך נורא/טוב/מצחיק.. התאוריות שמעלים שם..הכתיבה בדר"כ ממש טובה..וזה ממש כיף לקרוא.. זה עוזר להעביר את הזמן כשאין פרקים חדשים..בסיפורים בדויים ממש נחמדים.. אני מכורה..בעעעע..