יאו יאו כולם, Check it !

dmaryan

New member
יאו יאו כולם, Check it !

אחרי שתקראו תגידו על מה אתם חושבים שהשיר מדבר... עלה ירוק חולצה כתומה עם נמשים על הפנים בנים נותנים לה את ליבם והיא דוקרת עם סכין היא לא מלאך (אור) גם לא שטן לא נסיכת (קור) רק נהנית מן המצב (גםם) אף אחד לא יודע מי היא (כ)יחידה ליבה סגור על המפתח חרוטה חידה לה פתרון, אחרון, שני-סה מצא לו עיוורון, שבועון, שבוא ליבו יצא אם דוס רואה אותה בוכה - חוזר בשאלה "אתה חושב שיש לה משפחה טובה?" (- "בטח !") (Pause) ואז זורק את הכיפה תורה יותר לא חשובה רץ מועד נופל כורע לה - בשאלה על הברך הוא שואל והיא - רק מצחקקת דמעה יורדת על פניו - כשהיא הולכת דורכת, על כבודו שבו נשאר מעכשיו יגאל אמיר כבר לא חושב על העבר ! כולנו בסוף, גם בטוב וגם ברע נולדנו להיות, רק תוצרי סביבה

dmaryan

New member
די אי אפשר להעביר שיר מסכן....

הההההקקקקקפפפפפצצצצצההההההה.

ק ר ח

New member
השיר מדבר עליה....

מי זאת?
שיר בנזונה,אהבתי מאד,כל הכבוד

dmaryan

New member
הממ...

טוב לא הצלחתי להעביר פה את מה שרציתי.... אני כתבתי את השיר לא עליה, אלה על האנשות... מה לא ברור שיש תפנית אחרי יגאל אמיר? "כולנו תוצרי הסביבה" - גם יגאל אמיר... השיר מדבר על זה שאי אפשר להאשים אף אחד בכלום, כל מה שהוא זה תוצר הסביבה (חברה, הורים וכו...) לכן להאשים אותו זה מטומטם, אפשר להאשים רק את החברה או את ההורים או כל דבר אחר... אבל אז שוב... גם הם תוצרי הסביבה... ככה מגיעים למשה (שהוא גם תוצר סביבה...) ואז תנחשו למי... אז אם כבר להאשים מישהוא זה את אלוהים ! השיר עמוק אנשים ! ואתם... אתם סתם... נעלבתי. אבל הי... גם אתם תוצרי הסביבה חחח... עוד סיבה להאשים את אלוהים... אולי איזה שירשור יותר גדול עכשיו?

EmGee

New member
תקשיב

דבר ראשון זה יגאל עמיר אין שום קשר בין השתי שורות על יגאל עמיר לבין השיר עצמו (שהוא דווקא מאוד יפה לדעתי)

dmaryan

New member
אז מה...

הממ... חשבתי על זה כבר... ונראה לי שאני באמת אקח את השורות ואעשה מהם שיר לא קשור ביגאל עמיר כי באמת השורות הראשונות ממש יפות, אני מת על העובדה שאני כתבתי אותם חחח. טוב טוב... אז אני סתם בילבלתי לאנשים את המוח... אבל הרעיון של השיר המקורי היה מאד מיוחד, אני הגעתי לזה בעצמי :) ואני אעשה שיר מיוחד על זה, וזה יהיה פי3וץ ! אבל קשה חחח... כמו כל שיר שאני כותב אני משקיע את הנשמה. אאה... זהוא אני חושב...

EmGee

New member
תשאר בפרופורציה

לכתוב ליריקס יפה כל אחד יכול (הערכה גסה יש לפחות 1000 בארץ כמוך). כדי שזה יהיה שיר אז צריך להשקיע קצת יותר ואם אתה לא יודע איך להתחיל תלך לפורום של סבא ג´ון ותקבל שם את כל המידע

dmaryan

New member
סבא ג´ון??

מי ומה זה? ומה זאת אומרת להתחיל? אני כבר כתבתי שני שירים שלמים עם אקורדים וביט (הכל באורגן... אני לא יכול להקליט בעעע). אני יודע קצת על מה אני עושה... אבל הי, אם יש אתר שמספר עם איך משתפרים... אחלה !

multi

New member
השיר הזה ממש לא ממוקד

איך אתה עובר משיר על בת לשיר על יגאל עמיר או אלוהים או תוצרי הסביבה זה ממש מבולגן, ואם אתה חושב שזה מטאפורה עמוקה תדע לך שאנשים לא יבינו אותה בכלל חוץ מזה הוא קצר מדיי ובלי קשר, אני חושב שזה מטומטם "להאשים" את אלוהים בשטויות שבני אדם עושים, אבל זה בלי קשר

למעלה