23
D Dawson girl New member 16/9/05 #15 וואי ../images/Emo24.gif קודם כל תתחדשי על היוך חיילת חחח אממ זה נשמע שאת עושה חיים ואני שמחה ואת עושה טירונות באותו בסיס שאני אעשה את "השתלמות המתנדבים" , זה גם בבה''ד 7 טוב, המשך טירונות נעים ובכלל
וואי ../images/Emo24.gif קודם כל תתחדשי על היוך חיילת חחח אממ זה נשמע שאת עושה חיים ואני שמחה ואת עושה טירונות באותו בסיס שאני אעשה את "השתלמות המתנדבים" , זה גם בבה''ד 7 טוב, המשך טירונות נעים ובכלל
Q QAF Fan Block New member 16/9/05 #19 איזה קורס???? אני בקורס מנהלת רשת מחשוב ברמת גן..... שתי מדריכות שלי עזבו את הקורס בשביל ללכת לבה"ד 7 ולהיות מ"כיות בקורס......חחחחח יש מצב שהן שלך????
איזה קורס???? אני בקורס מנהלת רשת מחשוב ברמת גן..... שתי מדריכות שלי עזבו את הקורס בשביל ללכת לבה"ד 7 ולהיות מ"כיות בקורס......חחחחח יש מצב שהן שלך????
ש שריטה מלנכולית New member 17/9/05 #21 וואלה? לא יודעת אם זה הן, אבל אני בקורס של מפקדות/מדריכות תקשוב. הדרכת קורסיסטים בקיצור..
ח חןשסק New member 16/9/05 #20 פששש יפה לךךך איזו כתיבה :9 לעומת מה שאת כותבת אנחנו סטלנים ברמות חח... נשק זה באמת מעמסה. אבל חיים עם זה. אני גאה בעצמי שעדיין לא הפקרתי חחח
פששש יפה לךךך איזו כתיבה :9 לעומת מה שאת כותבת אנחנו סטלנים ברמות חח... נשק זה באמת מעמסה. אבל חיים עם זה. אני גאה בעצמי שעדיין לא הפקרתי חחח
ש שריטה מלנכולית New member 17/9/05 #22 חח, מה ז"א סטלנים לעומתנו? ../images/Emo98.gif וד"א, מה את עושה בסוף בצבא? ואיך היה במטווח? אני מה זה מפחדת מזה/:
חח, מה ז"א סטלנים לעומתנו? ../images/Emo98.gif וד"א, מה את עושה בסוף בצבא? ואיך היה במטווח? אני מה זה מפחדת מזה/:
B BuffyS New member 18/9/05 #30 היי!!! קודם כל, המון המון מזל טוב לגיוס ולהתחלת הקורס! אני מקווה שהכל ימשיך וישתפר ויהיה לך נפלא! הייתי רוצה לשאול אותך כמה שאלות בקשר לקורס, יש לך מסנג'ר?
היי!!! קודם כל, המון המון מזל טוב לגיוס ולהתחלת הקורס! אני מקווה שהכל ימשיך וישתפר ויהיה לך נפלא! הייתי רוצה לשאול אותך כמה שאלות בקשר לקורס, יש לך מסנג'ר?
ש שריטה מלנכולית New member 18/9/05 #31 אין לי ממש זמן עכשיו, מצטערת :] חייבת לארוז ולישון.. ואני לא בקורס, אני בטירונות עדיין.. אבל תשלחלי לי במסר ואני אענה לך פעם הבאה שאני אחזור :]
אין לי ממש זמן עכשיו, מצטערת :] חייבת לארוז ולישון.. ואני לא בקורס, אני בטירונות עדיין.. אבל תשלחלי לי במסר ואני אענה לך פעם הבאה שאני אחזור :]