יאו, אני חיילת.

יאו, אני חיילת.

אמאל'ה, כמה שהתגעגעתי הביתה, זה לא יאומן.. קשה להסביר מה עוברים בטירונות, ובצבא בכלל. זה לא נתפס. המשמעת, הגיבוש עם הבנות, הכל! אני בכלל לא מאמינה שאני בבית. בלי מדים. בלי נשק עליי. בלי להתקלח טופלס עם עוד 43 בנות. בלי לישון עם הגבלת שינה של שש שעות. בלי לעשות הקשב למפקד/ מ"מ/ מד"ר/ סמ"ח. לא לעשות מסדר בוקר. גאד, זה פשוט לא יאומן. אני לא מרגישה את הגוף שלי בכלל בגלל הנשק הזה. טוב שאני לא נראית כמו איזה ילדה מוכה עם כל הסימנים הכחולים
. חחח, אני כולי שוקיסטית
. לא מאמינה בכלל שאני חיילת, שאני כבר לא אזרחית ממש, שיש לי חוגר, וקיטבג, ומדים, ודיסקית ונשק. פאקינג נשק. שבוע הבא אני גם יוצאת איתו הביתה
. מה שכן - נפלתי כ"כ טוב!! כי כמה שהמפקדים קשוחים, רואים כמה הם דואגים לנו. וכמה שקשה לרוץ כל הזמן ולעמוד בזמנים המאוד מעטים שמקציבים לנו - מתרגלים. הבנות אצלי בטירונות כ"כ מדהימווות!! העזרה ההדדית, התמיכה, החיבוק, הגיבוש.. אין דרך בכלל להסביר את זה. ברור שלא עם כולן מסתדרים, אבל ההרגשה הכללית ממש טובה. בלילה הראשון אין אחת במחלקה שלנו שלא בכתה, והיום בבוקר כולנו יצאנו מבה"ד 7 עם חיוך ענקי על הפנים..
לא הייתי מחליפה אותן בעד שום הון שבעולם
. ו.. זהו. יום שני מטווחים. יום שלישי טקס השבעה. יום רביעי שאחרי זה אני כבר מסיימת את הטירונות ומתחילה את הקורס [אחרי חמשוש בבית
.] וראיתי שם חברה שלי, שהיא בסדיר כבר.. שתינו נהיה באותו ענף. והיה אסור לי לדבר איתה, כי אני טירונית, אז שתינו הלכנו לשירותים והתחבקנו..
טירונות קמ"ת 007, מחלקה 5 כבוד!! טל הטוראית

ShukyD

New member
המפקדים לא באמת קשוחים

הכל זה משחק, חכי אחרי הטירונות..

אני יודעת שזה משחק ../images/Emo13.gif.

אל תדאג, כבר כל החברות שלי עמוק עמוק בצבא, ככה שאני מבינה טיפ טיפה בעניין.. חוצמזה, שזה לפעמים כ"כ שקוף שהם משחקים אותה.. אשכרה שחקנים
. יש גם כאלה שממש מגזימים, רואים שזה fake ושהם לא באמת כאלה, פשוט מה לעשות שזה התפקיד שלהם? הם בסה"כ גדולים מאיתנו בשנה. [או שבמקרה שלי, בגילי
.] ואצלי זה טירונות בסמכות - ככה שהשבירת דיסטנס היא רק בסוף הקורס.

אמ

התגייסת ביום של חברה שלי ואמ זכרתי שסיוון אמרה שאם היא תוכל היא תבוא ללוות אותך ואז כשקראו לה לאוטובוס ליווינו אותה ועמדנו ליד ופתאום קראו 'טל' ועלית
ועצרת כזה בכניסה והיית דומה לתמונות אנלא יודעת אם זו באמת את
.

אממ.. אז כנראה שזאת אני ../images/Emo3.gif, חח..

הטל הזאת הייתה עם ג'ינס קרוע כזה וחולצה לבנה? חח, כי זאת באמת אני אז
. הזוי משו..

omer87

New member
בהצלחההה

וכן, זה יעבור לך!!!!! אני מכיר את ההרגשה עם הנשק!!! בסוף הטירונות כבר לא הרגשתי שהנשק עליי!! הוא היה חלק ממני
כל פעם הייתי בטוח ששכחתי אותו איפשהו מרוב שלא הרגשתי אותו
אז איפה את הולכת להיות לא הבנתי? בהצלחההה

omer87

New member
ואוו!!! נשמע מעניין ביותר!!!

אם זה מה שאני חושב שזה

למעלה