יאוש

Redjest

New member
יאוש

אני למדתי C וC++ באינטרנט וגם קצת בחוג. אני יודע משהו,אבל, כל דבר שאני מתכנת נראה לי כל כך תיאורטי!! כל פעם שאני רואה קוד קצת יותר מורכב הוא נראה לי כמו סינית ספרותית. אני השגתי גרסת ניסיון ל30 יום של borland c++ bilder 6 וכל מה שהוא עושה גם נראה לי סינית. אני לא יודע למה, אני יודע קצת אבל אני מרגיש כאילו אני לא יודע כלום. זה יאוש. יש עוד משהו שהרגיש פעם שכל מה שהוא מתכנת לא שימושי?

KKnDoIt

New member
אני לא מומחה ב- C/C++, אבל יש נוסחה

שאני מאמין בה במחשבים (באופן כללי): קנה ספר, מקיף ככל האפשר (אתה צריך להחליט במה להתמקד, ולבחור היטב). קרא אותו מתחילתו ועד סופו, ותבין. לדעתי, קשיים בתכנות באים בעיקר כאשר אתה נזקק לאלגוריתמים ושימוש במתמתיקה, דבר שאף ספר מחשבים לא מלמד (בשביל זה צריך אוניברסיטה).

Redjest

New member
בעיות

אני לא ממש מכיר נושאים אז די קשה לי להחליט במה להתמקד. יש לך נושאים שאפשר להתמקד בהם?

KKnDoIt

New member
לא. שאל פה בפורום, אני לא מבין בזה.

הדבר הראשון הוא להחליט אם איזו שפה להתחיל ללמוד. אם לא החלטת על שפה, בדוק בפורום, השאלה הזו חוזרת מידי פעם. אם החלטת על שפה אבל אתה לא יודע איך להתחיל ללמוד, שאל פה בפורום. יש פה הרבה אנשים שמבינים בזה.

selalerer

New member
אם אני הייתי צריך להחליט עם המידע ש

יש לי כעת באיזה סדר ללמוד, אז כנראה שהייתי הולך על ++Thinking in C ואז על איזה API של פלטפורמה מסויימת, כמו Win32API או הAPI של מערכות תואמות POSIX.

אל תתבאס מה-builder...../images/Emo26.gif

ל-C builder (כמו קומפיילרים וסביבות עבודה נוספות) יש המון הרחבות שספציפיות רק לו, והם לא חלק מ-C/CPP - ככה שאם אתה לא מבין מה קורה שם, זה טבעי. מה שחשוב זה להכיר את העקרונות הבסיסיים של השפה בצורה טובה, ואז להחליט על כלי מסויים, ללמוד את התכונות הספציפיות שלו צורה סבירה - וככה להיות מסוגל לנצל את הידע שלך בשפה בצורה טובה.

למעלה