יאוש.

יאוש.

שלושה חודשים הם מלווים אותי. כאבים עזים מנשוא. כאבים באמצע הוויתי. משתקים אותי מכל פעולה ולו הפשוטה ביותר. אין לי כח להתמודד איתם יותר אין לי עצבים לסבול אותם יותר ויותר מהכל אין לי כח לעוד בדיקות. עד כה עשיתי סבב בדיקות קרדיולוגיות שאף חולה לב גוסס לא עבר באינטנסיביות שכזו כמוני. אפילו הגעתי לטיפול נמרץ לב !! שיו ויופי. החליטו שאין לי שם בעיה קרדיאלית. אז מה לעזאזל כן יש לי ?!? אני לא יכולה להתאמץ בכלל אני לא יכולה להתרגז בכלל אני לא יכולה להרים קצת את הכל אני לא יכולה להתרגש (בכל תחום שהוא...) כל דבר הם קוטעים בכאב עז כאב שחותך בבשר ופשוט משתק. ו נ מ א ס ל י !!! אתמול באמצע היום חתכתי מהעבודה. לא יכולתי יותר. רבצתי במיטה 4 שעות וזה חלף אח"כ הייתי חייבת כבר לקום וקצת לארגן כביסות והם חזרו. אז האיש שלי אסר עלי ללכת היום לעבודה ואסר עלי לעשות כלום בבית פשוט ללכת מיידית לרופאה. אבל היא מטומטמת !!! מעבירה אותי סדרות של בדיקות ככה סתם רק בשביל לראות אולי זה זה.... אבל אני לא שפן נסיונות ! אני בן אדם עם נשמה וגוף עם גוף כואב ונשמה דואבת ובעיקר עם כאבים עזים שלא נותנים לי לחיות. העצוב הוא שכמעט וכבר התרגלתי אליהם. שומרת על פרצוף פוקר כאילו כלום רק הנשימות הכבדות שלי מסגירות אותי לאלה שמקשיבים לי לאלה שקרובים אלי. אז היום בעשרה לעשר אני שוב אצל הרופאה. לשם מה? אלוהים יודע. בשביל שתנחית עלי עוד מליון אלף בדיקות, דקירות, קרינות, צילומים וכל מה שהיא רק יכולה כדי להתעלל בי. אין לי מושג מה יש לי ועוד יותר מתסכל שהרופאים לא יודעים מה יש לי. נמאס לי כבר אמרתי? הילה - מיואשת לגמריי.

יאוש פגש יאוש..

יאוש פגש יאוש. שאל אותו, היי - מאיפה?! ענה היאוש השני, אני?! - אני מפורום אחר (...) ילדתי. אינני רופא, וקטונתי מלנחש מהי הסיבה. אבל מנסיוני המועט, כבר נתקלתי במצב שרופאים "נעולים" מחשבתית בקונספציה מסויימת ולא רואים מעבר לה. במקרה כמו שלך, הייתי ממליץ לנסות להבדק אצל רופא אחר (אפילו טירון) שנורא שואף להוכיח את את עצמו, ומתוך כך יתעמק בתופעה וישקיע בה את נשמתו עד שימצא מה יש לך. חוץ מזה, אחבק אותך, ואראה לך את 7/8 הכוס המלאה שלך, שהיא מתאימה לך וטובה לך. ומהיא בעבורך 1/8 כוס ריקה שכזו? (מוזג !!) זאב בתפקיד בארמן בעיתות משבר..

אושר נהדרת שכמוך

אני יודעת שנמאס לך, אבל, לפעמים, אין לנו את הזכות הזאת - לקום ולומר נמאס לי. חייבים להמשיך ולעשות את מה שחייבים. האיש שלך צודק, קחי לך פסק זמן היום, ואולי יהיו עוד כמה כאלה, ולכי לרופאה, אם היא נראית לך מטומטמת, נו, באמת, תמיד אפשר להחליף רופא. אבל,לדעתי האישית, רצוי לבדוק ולברר את מקור הכאבים, לא לוותר, לא להרים ידים. נכון, את לא שום שפן נסיונות, את עושה את זה עבורך. יקרה אחת, אז או קיי, עכשיו את מרגישה שנמאס לך, מחר אולי תרגישי אחרת, אז בנתיים, לא לוותר, לא להרים ידים. ולעשות, לבדוק, להבין, לטפל, ולהחלים!

רסיסים של תקווה

אני לא מכירה את הכאבים שלך אבל אגיד לך מה עוזר לי במצבים שונים, אני לוקחת את האחריות על הכאב/קלקול והולכת לטפל בו בעצמי, לא סומכת על רופאים שאתן להם גוף מקולקל ויחזירו לי מתוקן לא סומכת על טכנאי שייתקשר לספק שיגיד לאיש האחראי.... אני פשוט מנווטת את המהלכים בעצמי שואלה מה שאני לא מבינה ולא מוותרת לוקחת בעצמי את הדברים מכאן לשם מרימה בעצמי טלפונים ולא מפילה את הבעיה שלי על אף איש מקצוע לי זה עוזר בד"כ את אומרת בעצמך שהנשמה שלך נחבלה קשות בשנתיים האחרונות ויכול להיות שהיא כואבת והיא רוצה את כוחות הריפוי שלך פנימה לנשמה ולא למעטפת הגוף אז לכי לפי תחושות הבטן שלך בלי להתרגז בלי להילחץ וטפלי ברסיסי הנשמה הגדולה שלך כי היא כואבת, לדעתי הרבה אהבה דינה <מאמינה באנרגיות חיוביות>

טשטושה

New member
תרסיס אנושי - יקירה..

לכי עם הבטן - עם האינטואיציה שלך... אין ספק - שכשיש בעיה, יש מקום לטיפול זה או אחר ! שלבי קונבנציונאלי עם משלימה ובעיקר - ים של אנרגיות חיוביות ותקוה לטוב.... טש

פפו

New member
נסיוני בחיים מלמדני את מה

שנכתב בספרות הרפואית הקונבנציונאלית והאלטרנטיבית כשישנה בעייה מנטלית כל הסימפטומים עשויים להופיע. לעיתים האדם מוטרד שלא במודע ולעיתים במודע. שאלי את עצמך מתי לאחרונה נפשת באופן בילתי תלוי מבלי לחשוב על כלום מלבד עתמך? אין לי ספק שבסידרי העדיפויות שלך את במקום האחרון ואפילו לא ברשימה בכלל...... חישבי על כך

הילה. חמדתי.

למה את מתענה? קבלי דעה שניה ושלישית ורביעית.. אם הרופאה הזו שלך לא נותנת לך תשובות כבר כל כך הרבה זמן או אם התשובות שלה לא מספקות - לכי תיבדקי במקום אחר! אולי אם כמה רופאים יגידו לך שאין לך כלום תפנימי משהו שנאמר לך בעבר ותתחילי לטפל בעצמך!
פסי <לא רופאה אבל עם רעיונות כלשהם..ואוהבת אותך יותר מידי מכדי לוותר לך!>

אטיוד5

Active member
הכל עובר, חביבה

היו לי בזמנו כאבים כאלו בחזה. נמשכים כמה דקות, או שניות, כאילו עוצרים את הלב. לא מצאו כלום. מדי פעם זה חוזר. נשימה עמוקה עוזרת. ותעברי רופאה, אם שלך מטומטמת, בלי קשר לכאבים. וכמו שאיחלתי לך אתמול - תהיי בריאה !!!

dona flor

New member
רסיסים../images/Emo24.gif

אני בעד הרפואה הלא קונבנציונאלית לדעתי זה הזמן לפנות אפילו אם רופא יעלה על בעית הכאב לא בטוח שימצא את שורש הבעיה ואז אולי זמנית זה יפתור את הבעיה אבל לאורך זמן הרפואה הלא קונבנציונאלית ניכנסת לשורש הבעיה זה אולי טיפול ממושך יותר כי היא עובדת גם על הנפש וגם על הגוף שווה לנסות! בהצלחה והרבה בריאות dona flor

האלי

New member
וואלה רסיסים

צריך לתת את מה שיש לך לחצי האנשים בעולם. תראי מה את כותבת: "אני לא יכולה להתאמץ בכלל אני לא יכולה להתרגז בכלל אני לא יכולה להרים קצת את הקול אני לא יכולה..." איזה יופי. טוב, סליחה חמודה שאני כאילו צוחק ממה שכואב לך. מה שאני מתכוון להגיד לך (ולכל מי שמוכן להקשיב) תמצאי למה את כל כך בקלות מתרגזת ורוצה להרים את הקול. אולי בכלל אם תמצאי פתרון לבעיה הזו יבוא פתרון לבעית הכאב בחזה? מקווה שאת שומעת את האהבה שבדברים שלי, שלך, האלי.

פלסטיק

New member
תסמכי ע ל י ך

ולא על אחרים אם הרופאה נראית לך מטומטמת, כנראה שהיא כזו (לפחות בשבילך). אם הבדיקות והטיפולים נראים לך לא בכוון, כנראה שזה ככה. עם הזאטוט שלי עברתי 9 רופאים מהזוטרים ועד הבכירים ביותר בארץ עד שמצאתי רופא שנשמע לי הגיוני ובכוון, וראה פלא, לאחר כמעט שנה שהמסכן סבל פתאום קיבל טיפול מתאים והחיוך חזר. אל תקבלי את זה שגופך כואב, זה לא אמור להיות כך. תחפרי עם רופא אחר עד שימצא פתרון. ובקשר לנשמה הדואבת....זה סיפור אחר

לדעתי המאוד לא מקצועית

רסיסים יקירה, בחודשים המעטים שאני פה, קראתי עם כולם המוני רסיסים של המחשבות שלך, על ההתלבטויות שלך עם עצמך, לגבי עצמך, לגבי החיים, לגבי הזוגיות ועוד ועוד. אני חושבת שאת בפרשת דרכים פנימית, ופרשת הדרכים הזו, מקרינה החוצה בכאבים פיזיים. זה סימפטום פיזי לכאב נפשי. אני הייתי הולכת ליעוץ נפשי, אני חושבת שאת זקוקה למישהו מקצועי, שיעזור לך לפרק את כל מה שקורה אצל פנימה, בצורה נכונה וקונסטרוקטיבית. לכשירד ממך קצת מן המתח הפנימי, ירגעו גם הכאבים הפיזיים. ככה אני רואה את זה. בנתיים לא יזיק לשלול כל בעיה פיזית. בלי חיבוק

טושטושה מטריד אותי משהו שאת../images/Emo3.gif

קוראת לרסיסונת תרסיס ..... זה לוקח אותי ישר לחמרי ניקוי ספריי וכל מיני כאלה והלא היא אשה בכל רמח ושסה

יאוש? בלבול? חוסר אונים? תסכול?

הכל גם ביחד. חזרתי עכשיו מהרופאה. הצלחתי לשכנע אותה - אני הקטנה לשכנע רופאה ! - שאין לי בעיה בקיבה. יופי. עברנו למשהו אחר. לא זוכרת איך קוראים לסוג הרופא הזה - משהו עם הפרקים. טוב. קראתי את כל מה שכתבתם. תודה על הדאגה. גם אני חשבתי שאולי יש לי בעיה בנשמה וזה יוצא החוצה בכאבים אבל לא נראה לי. לעניות דעתי לא מקבלים כאבים בחזה מהתעמלות, שירה בקול גבוה (זה בשבילך האלי), סקס ?! וכאלה בגלל נפש כואבת. אם הכאבים היו בגלל הנפש הכואבת אני מניחה - ושוב לעניות דעתי וא ני לא פוסלת את זה על הסף - במקרים אחרים ולא כמו אלה שציינתי. בקיצר אני לא יודעת מה לעשות. אז יש את הרופא הזה שאני צריכה ללכת אליו ויש את הקרדיולוג המומחה שיעבור על הכל ואני במקביל אקבע לי תור לפנימאי מומחה (ננצל את מכבי עד הסוף) ואולי גם במקביל או לפני או אחרי למרפאה "מכבי טבעי". בכל אופן שרק תדעו נמאס לי ובגדול. הילה.

אל תאמרי נואש...

כשתדעי את התשובה-ויימצא פתרון לתחושה המעיקה-רק אז תרגישי הקלה........ מקווה בשבילך שזה יקרה במהרה! אני עוד בונה עלייך למסע קניות מפרך...

למעלה