יאוש? אופטימיות?

יאוש? אופטימיות?

ולאן כל זה יוביל? הימים עוברים, הם אינם חוזרים וכל יום שעובר מותיר תחושה של הפסד, החמצה. הנה עוד יום שכזה ועוד אחד ועוד רבים וביננו בעצם אין כלום מלבד הילדים וגם הם משמשים כ``טריגר`` לריבים ולוויכוחים לא הוגן - כך כתוב בספרים. והן שנינו זאת יודעים שאותם צריך להשאיר מחוץ לעניניינו הזוגיים. האם יש ביננו בכלל עניינים זוגיים? חד משמעית וברור בהחלט - לא! מלבד עניינים יומיומיים ומעשיים אין ביננו מאומה לא משיכה, לא אהבה, לא סובלנות ולא הבנה ואלו ארבעת היסודות שעליהם נבנים הנישואין ואם כאמור הם כבר אינם קיימים - מוצתה לה הדרך הישנה וצריך לחפש דרך חדשה נכון, זה כואב וקשה וכבר המון פעמים בחרנו/בחרתי להשלים, מלשון השלמה לוותר על הטוב ולחיות בפשרה לוותר על משיכה, אהבה, מין וחום ולחיות מתוך חישובי תועלת ונוחיות עד מתי? הימים עוברים, הם אינם חוזרים וכל יום שעובר מותיר תחושה של הפסד, החמצה. האם פעם אתעורר ואעזור אומץ לעשות שינוי האם יהיה בי הכוח לומר עד כאן ומכאן - דרך חדשה. האם יהיה בי?

הסיכוי לאופטימיות

40% לפי נתוני הלשכה המרכזית לסטיסטיקה 100% אם תחשבי רק על עצמך 0% אם תחשבי רק על האחרים המעורבים והרשות נתונה......

גל.com

New member
לך! ורק לך...

הי ארבלון באתי,ראיתי,נזכרתי.......וצחקתי ובא לי לספר לך בדיחה: איש אחד בא הביתה ורואה את אישתו שוכבת על המיטה ערומה...והשכן שלו שוכב עליה- עם האוזן על השד השמאלי שלה. שואל אותו האיש:``מה אתה עושה?`` עונה לו השכן:``מקשיב למוזיקה קלאסית.`` אומר לו האיש:אה....גם אני רוצה לשמוע... שם האיש את האוזן על השד הימני של אישתו ואומר לשכן: ``אני לא שומע כלום`` עונה לו השכן:.......``אתה לא מחובר``!

ידעתי שאמצע אותך,נשמה תאומה

רק אתמול חזרתי לכאן.שלחתי לך מייל שלשום אךמבין ששינית אותו ואדאג לתקן המעוות

הרשות נתונה

תודה. האם לקחת מזה את הטוב או את הרע. זוהי השאלה. היכול אדם לחשוב רק על עצמו? מה קורה כשמעורבים ילדים, הלא הם חלק מעצמי!

הטוב או הרע?

לא הכל שחור או לבן-לא בנישואין ולא בגירושין וחסרים ה...מון נתונים כדי לתת יעוץ אמיתי כמו גם שחוויות חיי הנישואין כמו גם סיוטי תהליך הגירושין שונים אצל כל זוג וקשה לעשות השלכות בעיית הילדים היא בד``כ הבעייה של הגבר כי אם אין סיבה ראוייה יוותרו אלה בחזקת האם וכך שזאת לא השאלה שצריכה כלל להציק לך הנושא מאד מורכב ומפותל אם כוונתך לעסוק בו ברצינות הראוייה אך כשניסיתי להסביר ,להזהיר,להרחיב קימעה התברר שהמייל שלך שגוי ואם ביעוץ כאן בפורום רצונך כנראה שבעייתך לא כל -כך קריטית למרות הכל.

למעלה