יאוווו זה נכון ש...

meital f

New member
יאוווו זה נכון ש...../images/Emo58.gif

בספר השביעי נוויל ירצח את הארי פוטר?

אדם חדש

New member
איטי.

קראתי את השביעי לפני השישי! ולכן שמחתי מאד שיצא השישי בקיץ כי ככה השלמתי פערים

meital f

New member
נו לא מצחיק../images/Emo70.gif

רק שאלתי עם זו תאוריה נכונה אולי וולדי יעשה על נוויל קללת אימפיריוס או משהו

Rockamora

New member
זאת תאוריה..

90 אחוז מהתאוריות הקיימות אינן נכונות! תאוריה זאת לא עובדה! וכל עוד זה מוגדר כתאוריה ורולינג לא אישרה אף אחד לא יכול להגיד לך כן.. תתחכמו קצת, אנשים!

keroit

New member
כן, תמיד ידעתי את זה../images/Emo11.gif

נוויל ירצח את הארי, הרמיוני תרצח את רון ותלך לגור בבקתה על שפת חוף ים שקט עם וולדמורט אהוב ליבה. הכל פה פשוט הגיוני מדי

לדעתי....

אם למישהו בכלל איכפת ממנה (על מי אני עובדת אפילו לי לא איכפת מדעתי...) כולם אומרים שרולינג לא תעשה סוף רגיל (ולדמורט מת והארי מתחתן עם גיני, רון והרמיוני ביחד ודמבלדור חוזר לחיים) והיא תעשה סוף לא צפוי( הארי מת וולדמורט יקירי חיי) אבל רולינג בטח יודעת את זה, נכון? אז לדעתי היא תעשה את הסוף שכולם ממש לא מצפים לו שהוא בעצם סוף רגיל(ולדמורט מת והארי מתחתן עם גיני, רון והרמיוני ביחד ודמבלדור חוזר לחיים) ואז זאת תהיה הפתעה כפולה.... אגב, ידעתם שהיה סופר אנטישימי אוסטרו אונגרי שפירסם בשנת 1871 2 ספרים אנטי יהודיים שנקראו- "יהודי התלמוד" וקורבנות אדם של הרבנות" שהעלילו עלילות דם על היהודים וגרמו להגברת האנטישמיות באוסטרו הונגיה יש לי מחר מבחן על זה.... כשאני אמצא את מי שכתב את הספר על החסידות והציונות אני אהפוך לוולדמורט לעצמי

בקיצור, רולינג היא...

גאונה, אין מילה אחרת. פשוט אי אפשר לדעת מה יקרה בספר הבא ומה יקרה בסוף. אם נניח והיה סופר אחר שהיה כותב את הסדרה הזו, אז זה לא היה ברמת פילוסופית כמו שזו עכשיו. ומה שאני בא לומר: שאנו נתונים לחסדי רולינג וכל מה שנחשוב אפילו אם זה נראה לנו נכון במאה אחוז, אי אפשר לדעת, כי רולינג פילוסופית בלתי רגילה והיא תעשה את הדברים הכי לא צפויים.

היא לא פילוסופית

היא פשוט בעלת דמיון מפותח מאוד, כך כתוב בביוגרפיה שלה, וזה מה שעזר לה להמציא את עולם הקסמים הזה. זהו

למעלה