יאוווו איזה באסה!!!!!!!!!!!

יאוווו איזה באסה!!!!!!!!!!!

דווקא ביום שישי שסוףףף סוףףף סיימנו כולם תקועים בבית ולא רוצים לצאת איזה כבדים אוףףףףףףףףףףףףף, אם אני לא ייצא היום אני סתם ייכנס לבאסה!!!!!!!!!!

MoOsHoN17

New member
למה באסה?? זה יכל להיות נחמד

טוב זה לא אז לפחות תעשי משהו עם הזמן הזה

*superstar*

New member
את לא עייפה..?

אני מהלכת כמו מסוממת כבר כל היום. אני מתה לישון.

גם אני בבית . משעמם ומדכא ...ואין

שום כלום בטי וי ונגמר לי הטוקמן..אז אין שיחות ובאייסי נגמר המכסה של שליחת אסמסים (כן, יש כזה) ......סטופיד פרינדס.....

miki barrr

New member
מה אם אני אגיד לכם ש...

שהישוב שלי בעוצר?! ראסמי,פשוט כך,לא יוצאים לא נכנסים,היה איזה אירוע (חגורת נפץ נראה לי..)...שטחים אתם יודעים..ובגלל זה עושים סריקות בכפר הערבי..ואממממ.....כל החברים של שתיכננו לצאת היום פשוט חזרו הביתה..באסה אה? האמת תיכננתי לנוח היוםאחרי שבוע מלחיץ של תיאטרון,כי יש לי את כל החופש(מה שנותר בין העבודה לתיגבורים) בשביל לצאת,וזה בסדר,כי אני עובדת עם רוב החברים אז נמצא יום מתי שהוא. קיצר..מקווה שאלו שנפגעו יהיו בסדר.

Stillwater

New member
איפה את גרה?

גם בראש העין זה קורה לפעמים כשיש התרעות ומחבלים מסתובבים. זה פשוט נורא! חוסמים את היציאות והכניסות.

miki barrr

New member
לא,יותר קרוב מאריאל......

נראה לי..לא יודעת..לא מגיעה לשם אפעם,גם לראש העין בקושי,חחח לא אוהבת את העיר הזו 'משום מה'...

miki barrr

New member
לאאאאאאא...לא משנה כבר......

איןלי בעיה לומר לך,פשוט לא ככה... לא אורנית ולא כל אחד מהמקומות הללו..כתבתי פה יער קולה נכון? אז מזרחה משם,את אמורה לדעת! ואם לא,אז לא משנה,רק אל תכתבי פה ,ווד יו?

Stillwater

New member
כפר קאסם?

חחח...סתם. אין לי מושג איפה זה יער קולה! ומה אכפת לך להגיד איפה את גרה?

OpticalIllusion

New member
ואני ער בשעה כזו ....

תיכננתי לצאת עם חברים שלי לאיזה סרט או משהו .. בסוף הם באו אליי... ישבו אצלי עד עכשיו מ 10 בערב ... היה מצחיק ...

למעלה