יאואיוווו :"]

הו.. התלהבת יותר מדי ../images/Emo4.gif

סתם
שמחה בשבילך, כיף לקבל ברכות מהמון אנשים שאוהבים
השנה לא קיבלתי כלום, שנה שעברה קיבלתי 3 ברכות
ואתמול נשלח לי סמס שרשרת מחברה טובה שלי.. ברוסית -.-' בכל מקרה היה לי יום נהדר אתמול.. דיברתי הרבה עם מישהו שאני ממש מחבבת ^^ וזה גרם לי להרגיש כל כך טוב.

Blue Pencil

New member
ניי,היה סתם.:p

במקרה יצא שתיכננו ללכת למרכז היום, וחבורת ז'ייניקים מתלהבים נדבקו אל חברה שלי כשהיינו במקדונלד'ס: -אני עומדת עם גלידת סנדיי[שנזלה לגמרי,כי האיש לא יודע איך יוצקים שוקולד וזה] והיא מחכה לגלידה שלה- ילד א'[שהיה הכי קרוב אליה]:מתלחשש עם החברים שלו,מצביע עליה ומצחקק. ילד ב':צוחק ומדבר עם הבא אחריו. ילד ג':גם הוא צוחק. ילד ד':ניגש אליי,מצביע עליה וצוחק. אני:יופי.[במבט ומבטא מלגלג שגרם לו להבין שאני חברה שלה] ילד ד':היי!את מחטיבתביניים נחשון?גם אני! *פותח את הסוויטשירט ומראה בגאווה את הסמל* -שואל את ילד ג':נחשו מי מחטיבתביניים נחשון?- ילד א' אל החברה שלי:את יודעת שהיום וולנטיינ'ס?רוצה להצתרפת איתי? היא:לא. -הגלידה מגיעה וזה- ילד א':נו,את בטוחה?למה לא?זה וולנטיינ'ס היום!בואי אליי הבייתה,אני גר קרוב. היי!אני גר בכיוון הזה,לא ההוא! אני:אתה מודע לעובדה שהיא יכולה לתבוע אותך על המילים האלה? ילד א':מבין מה אמרתי ועוזב אותה. ואז חצי שעה התפקענו מצחוק על הטימטום שלהם.XDDD ויש להם טימטום,שסביר להניח שחלק ממנו הגיע בתורשה.[לילד א' יש אח גדול בכתה ט']

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifחה.

היה משעמם. באתי אל חברה שלי עם עוד חברה ויצאנו לקניון וירד גשם בדרך ;[ והייתה שם הופעה של קוסם ומלאמלא ילדים קטנים ומעצבנים >< ואז נפגשנו עם בנות מתוקות מבית ספר אחר. ואז התחילו עם חברה שלי [נומה, היא כוסיט] ואז ערסים רדפו אחרינו בכל הקניון זה היה כל כך מפחיד!!!!1111 והבנות מהבית ספר האחר סיפרו לי שהחברה הכי טובה שלי מהיסודי [שלא דיברתי איתה מלאאאאאא זמן] מאושפזת, היא אנורקסית
וגם עוד חברה ממש טובה שלי מאושפזת, שתיהן עשו את זה ביחד ועכשיו הן אנורקסיות.
זה פשוט נוראי, הייתי ממש בשוק מזה. וזהו. לא היה כלום. ואני בדיאטה כבר שבוע ומשהו. ואני אשקול 45 בסוף ;[ הלוואי ><

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifשלא תיהיה לי גם את

אנורקסית! שומעת?
גם לי יש חברה שמאושפזת בגלל אנורקסיה
אנחנו לא חברות כזה, אבל היא מהשכבה שלי.. כולם ידעו שהיא אנורקסית. או חשדו לפחות. זה ממש מלחיץ.

Little sweetie

New member
../images/Emo7.gif

אני לא קיבלתי כלום..אבל ביליתי יפה בחברת וודרו ווילסון, קלאמנו ולויד ג'ורג' במועדון מלחמת העולם הראשונה ועם חיים וייצמן, הרצל וכל השאר בתנועה הציונית.... בחיי
המבחן בהיסטוריה היה סיוט!!!!-היום עשיתי אותו! ועכשיו יש לי להתכונן למבחן באנגלית
.... ו...ו.... אף אחד לא אוהב אותי

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

אני קיבלתי שני אימיילים מבנות מהקורס שלי עם רקעים של וולנטיין שמח.
היי, זה היה חביב..אנחנו רק בנות.
זהו.

למעלה