יאואיוווו :"]

לפחות הוא נורמאלי../images/Emo211.gif

הוא קורא לי בשמות באנגלית שבעברית תואמים לדובשנית... אבל שמישהו מעלה את הרעיון שאנחנו מתאימים הוא מתנפל עליו במטר קללות... ו... לא יודעת, אני אוהבת אותו חזק

אני החברה הכי טובה שלו../images/Emo211.gif

אבל רק במרכז... יש לו גם חבר הכי טוב... וסתם חושבים שהוא לא רציני ואדיוט, למרות שילד מאוד חביב ורגיש, שמפחד שיצחקו עליו אם יגלה את עצמו...

Little Chiwawa

New member
כייף לך שאתם קרובים לפחות..

אנחנו קרובים כשהוא לא ליד החברים שלו..וגם זה בקושי

לא זה לא../images/Emo211.gif

לפעמים אני מרגישה כאילו הוא שוכח שאני בת... וזה לא ממש כיף...

כן../images/Emo211.gif

אבל לפעמים הוא לא, ולפעמים הוא מתנהג כאילו אנחנו קצת יותר מידידים, ו... אוח! אני הייתי חייבת להתאהב דווקא במישהו מסובך כל כך

../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo211.gif

נו, שיבקש כבר! אני בטח סתם מדמיינת... אבל כבר שנה?! אוף!!!!!!!!!!

broken winges

New member
סתם כמו כל יום רגיל

קיבלתי ברכה מחברה היא הכינה אותה בשיעור אנגלית כשישבנו אחת ליד השניה. ההוא1 היה חולה ולא בא היום ומסתבר שחברה שלי שידכה לו מישהי ועכשיו לו חברה אז גם הוא תפוס. הוא2 שאני כועסת עליי ובמילא לא שם עליי ואוהב מישהי אחרת לפי מקורות רק עבר לידי בהפסקה . פעם ראשונה שאני רואה אותו בלי כובע! מדהימ שליי!איזה עיניים ::[[[ אנווי..סמס מאבא שלי. :[ אני כל כך בודדה.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifגם ההוא שלי לא הגיע היום?

מה הוא חולה, מההה? ביום האהבה?
יהיה טוב
בסכהכל יום אהבה

MorningGlory

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo203.gif../images/Emo3.gif

אף אחד אצלנו לא היה מודע לזה
כולם היו עסוקים ביומולדת של מישו
בהיה טיול שלח לזכרון יעקב, וסבתא שלי הביאה לי שוקולדים(סתם
), זה נחשב?
הייתי איתו באותו חדר חצי שעה ולא אמרתי כלום. אני טיפשהP: חיחי

lady blak

New member
אפילו שאני קטנה..../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

אמממממ ילדים צעירים משקיעים
קיבלתי היום כראטיסס עם 4 סוכריות של ללבות
ןעןד כארטיס מאותו אחד שחשב זנהכרטיס עם המתקים לא יגיע אליי
ושניהם מאותו ילד חמוד ומתוק שהוא ידידמאמי שילי...און דמו

AnImE BaBe

New member
../images/Emo15.gifבעע. ../images/Emo10.gif

לחברה שלי שאמרה לי יום אהבה שמח בבוקר עמדתי להרביץ, מסורת חג שלי. להתנפל על כל מי שיגיד לי 'הפי וולנטיינז' כי 'ני תמיד חסרת חבר למרות שאני אוהבת 2 אנשים שונים. חברה חילקה לחצי שכבה כרטיסים של 'יום אהבה שמח' אני לא קיבלתי אחד כי הייתי בדיכדיכי כל היום. כרגיל, אחד שהוא לא ממש ידיד אבל לא שונא אותי,כלום, אין הפתעה. השני הוא הידיד הכי טוב שלי שבכלל היה ממני היום באיגנור לגמרי. אאני מקווה שהוא לא ראה מה היה בעיניים שלי שעברתי לידו. בכלל אתמול הוא עשה עליי בדיחה מרושעת
אופ. אני שונאתא את יום האהבה ומחר מבחן. וולנטיינז סאקס. יש לי אפילו שיר שנכתב מדיכי של וולנטיינז.

PakoLina

New member
כיף לכן ../images/Emo7.gif../images/Emo118.gif../images/Emo210.gif

אני לא קיבלתי כלום. אלא אם כן מחשיבים את המחזיק נרות עם מלאך ולבבות שאמא שלי הייתה חייבת לשלם כי הפלתי ושברתי אותו כשחיפשנו מתנה לאבא בהפנינג T_T

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo209.gifחהחה

לא נרוא לנו שמישהו היה מודע לכך שהיום יום האהבה. היה לנו טיול ליער בן שמן וזהו שום אהבה רק בוץ ויאנה
האא את שווה

למעלה