יאואיוווו :"]

Radio Joe

New member
יאואיוווו :"]

קודם כל- חג אהבה שמייח וזה. קיבלתן כרטיסים? חיבוקימים? נישוקימי? סמסים? ^^ איך היה היום שלכן? קיבלתי שישה כארטיסים!!!!111 אחד מחברשליחמודי אחד מחבר לשעבר אחד מחבר של חברנוכחי אחד מידיד מהחוג אחד מילדשלאקשורלכלום ועוד אחד מיום שבת מחברנוכחי כי הוא חשב שזה בשבת
. ושלושה סמסים :] בהתחלה בכלל שכחתי שהיום וולנטיין. אז מהר מהר חיפפתי איזה כרטיס מג'נן לחבר והלכתי לבצפר. ילדה אחת חילקה כרטיסים עם שוקולד לב לכל הבנים בכיתה>< היא טוענת שזה כי הם נחמדים אליה. בוא נגיד שהיא "מאוד" נחמד אליהם D: ואז קיבלתי סמס ממספר חסום
תהיתי מי זה. ואז מחבר[עמית], ובסוף היום מ... אמא שלי
. והייתי אמורה ללכת לאכול צהריים אצל עמית ואז ללכת לעזריאלי ואז לסופרלנד אבל בסוף הוא בא אליי [נחשו מי פה? ^^]. להלהלה
עכשיו אני מחכה שהוא יתחבר ואז אני אגיד לו גם חגאהבהשמייח :]

אנבלייי

New member
מי זה?../images/Emo122.gif

ליאנה
יש מספיק סיבות לתפוס מעצמה. (והיא לא -.-") יאללה ת'חפף
(אני כבר לא אותו בנאדם |: )

ממ..

לא צריך למחוק.. יש רק בנות שלא חזרו מבצפרץ..או אם החבר המושי מושלם שלהם=]] ויש גם בנו(כמוני) שפשוט אין להם מה להגיב כי אין להם חבר מושי מושלם ולא קיבלו שום כרטיס.. אז..ממ בכל מקרה=] חיחי

ScOrPiO gIrL1

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif../images/Emo182.gifאוהבים אותך!!!!!!!

אני קיבלתי 2 סמסים

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif5 כרטיסים מדפי דפדפת שורות,

באמצע שיעור תנ"ך, מחברות שלי. ובבית ברכה במילים מאמא ואחותי. ובבבוקר, בכניסה לבי"ס, מועצת התלמידים השקיעה (
) וחילקה פתקים שרשום עליהם "יום אהבה שמח. מועצת התלמידים" עם שוקולד [ממש טעים!!!] בצורת לב בעטיפה אדומה. שיעשו את זה כל יום

חמצמצה

New member
גמאצלנו המועצה עשתה את זה../images/Emo9.gif

ואני עמדתי וחילקתי גם!^^ והיה ממש ממש מצחיק ואחת המורות המצחיקות נכנסת כזה: "וואי לא הייתם צריכים" *לוקחת את כל השקית עם השוקולדים* איך אני אוהבת אותה

אנבלייי

New member
D:

לא קיבלתי שום כרטיס -.-" אמ כי לא מחלקים אצלנו כרטיסים. כן. וכלהבנות בכיתה שלי הסתובבו עם ציורים של לב על הפרצוף ומאוד התאפקתי שלא להלביש להם איזה כאפה. (אז מה אם אני מירמורית :|) ורק נדבקתי למתן כמו איזה אווז מיוחם וכאבה לי הבטן בטירוף, ובבוקר הלכנו לצפרייה (*-*) ואיזה בחורון בן חמישים בעל נטייה לרגשות נחיתות הסביר לנו על יחמורונים ופלפלונים אוסטריים מצויים, וגוויות של ציפורים היו תלויות לי מעל הראש. וכלהיום רק הייתי במחששה עם הערסים הבלונדים והסקסיים שלהביתספר -.-" כפרעלמרצ'לו. ביולוגיה. מתמטיקה. מאיה;[ גלגוווול;[

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif אוקיי, שתי מילים../images/Emo12.gif -

ערסים בלונדיניים?

אנבלייי

New member
../images/Emo6.gif

כן. מוזר, עא? אבל הם נורא אשכנזים כאלה
המ. אוףאוף :( אל תשנאי אותי כי אני הופכת למשו לא מוגדר וממורמר ומגעיל ולא כיפי :( אני פשוט עוברת תקופה כזאת ;[

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifחחח.../images/Emo23.gif

אל תעשני, זה לא בריא.
[אני פשוט מחדשת דברים היום.-.-' ] פשוט לכי לשעוו"ה ותגידי לי מאיפה הבייייייייייס הזה?

GalGul000

New member
חחח יפה שלי../images/Emo23.gif

הלב. חחחחחחחחחחחחחחחחח. זה כ"כ נכון מה שאמרת. כל שנה אני מתעצבנת מחדש. חח, אבל הגיע להם. הלכתי לספריה לפני הבעה בשביל למצוא מקורות מידע שהיינו אמורים להגיש [עזבי שלא הגשנו בסוף], ואז גם מישהי באה [נו לא נעים להגיד שם
הרוסיה.] עם הלב... והיא ישבה ליד המחשב ו2 שביעיסטים [נראה לי] התחילו לצחוק עליה.
אניאוהבתאותך

למעלה