יאגו..

eXtreme2002

New member
יאגו..

בינתיים שיש את הקטע עם הקוקסינל אני כותב לכם משהו בעצבים... למה יאגו חייייב לשבור סצינות??? למה??? הוא טורק למורנה את הטלפון , הוא הולך ברגעים הכי קשים...רגע שנייה אני מיד יחזור לכתוב.. זהו חזרתי! שוב הקטע עם הקוקסינל... אבל מה שאני לא מבין- שהוא "משחק" איתה אבל הוא אוהב אותה וזה נורא מעצבן אותי... שוב יש קטע טוב...
ידן

eXtreme2002

New member
אם היה לי אבא כמו אלדו הייתי רוצח

אותו אם הוא היה מעיר אותי באמצע הלילה על שטויות...

$ מעיין $

New member
קוקסינל?!?!?!?!?!?!

אל תגרום לי לבוא אלייך!!!!!!!! ו-היית מת שהוא יהיה קוקסינל, (המבין יבין) ....
חוץ מזה הוא צודק, מה פתאום היא קובעת להיפגשת עם תומס?! כאילו הלווווו יש לה חברררררררררררררררררר!!! אז מה הקטע שלה?? ראית את הכאפה שהיא הכניסה ליאגו הממי שלי?! .... חוצפנית!! מה היא נוגעת בו אני אקרע אותה!! .... לדעתי הוא יותר מתאים למלינה מאשר למורנה... דוגרי מלינה יותר יפה ממנה .... קורע אותי איך שהיא צוחקת... ובקשר לאלדו, אוי איך שבא לי לעשות ממנו שניצל! מה הוא נוגע במתיאסססססססססססס?????????!?!?!?!?!?!?!!??????????!?!?!?!?!?!?!??????? מסכן, באמצע השינה הוא מעיר אותו על דבר כזה?! רציתי לפוצץ אותו מכות באותו הרגע!!! הסידרה הזאת עולה לי על העצבים! דיי נימאס לי אני פורשת! No More Yago!! (או שכן) ..... חחחח
מעיין

eXtreme2002

New member
מעיינוש

חס וחלילה שיאגו הוא הקוקסינל!!!! את פסדר?? איך חשבת שאפשר להגיד דבר כזה על השחקן הכי טוב בסדרה הזאת
. אז אם לא הבנת...תומס הוא הקוקסינל... וד"א על מה שכתבת שרצית לפוצץ את הטלוייזיה שלך בגלל מה שקרה אתמול...גם אני הרגשתי בדיוק ככה וגם אני רציתי לפרוש..אבל במבט שני...זה לא ממש טוב כי בסה"כ זאת טלנובלה מצוינת!!! (מעניין למה שמו אותה בשעת הרייטינג....
)
ידן

$ מעיין $

New member
אההה חחחח אווווווווופס!

אז התכוונת לטומי הקוקסי...... נו ברור... זה היה ידוע מזמן, חח
ראית ת´פרק של היום? איזה מסכנו´ש... רק לראות אותו בוכה כואב הלב... אחחחחח לא צריך, שיעזוב אותה ויבוא אליי...
פחחחחח גם כן תומס הזה דורש כאפה מצלצלת(
)! אבל הכי הרס אותי, הסוף! אויש זה היה כזה מממממממממררררררררררגגגגגגגגגגגגגגששששששששששששששששש איך שהיא באה אליו ואמרה לו: "אתה הולך?" ... לא הוא הולך לפצוח בריקודי עם.. (מה ניראה לה?!), קיצקץ צריך עכשיו לחכות עד מחחחחחחחחחחררררררר כדי לראות אם הוא ילך או....ירקוד(?!)
דרך אגב... עוד 3 שעווווווווווווווווווווווות (HAPPY NEW YEAR)
מעיין

למעלה