יאגו

Hurakano

New member
יאגו

מישהו מוכן להסביר לי מה הקטע של הוספת הפרקים ביאגו ? זה באמת נכון ? אני שומע את זה פה ושם ולא מבין את המצב. אשמח מאוד אם מישהו יגיד לי מה קורה. Hurakano

©wil cat

New member
אם היו 130 פרקים רק אז...

זה לא הגיוני אם קראת ת´ספוילרים, בטח שמת לב שיש עוד המון דברים שאמורים לקרות ואי אפשר להכניס את הכל ל-130 פרקים!!!! וחוצמזה יאגו זה טוף!!1 אז כמה שיותר יותר טוף. (במיוחד שמדובר על פקו).... אה ושאלה- איך קוראים לשחרן שמשחק את רנסו צ´מורו?!

Hurakano

New member
התשובה שאני מחפש

היא כן או לא (ברור שעדיף שכן
) . לא ענית לי במדויק.... פשוט ראיתי בפורום של יאגו שמישהו שאל כמה פרקים יש ואמרו לו 163, אבל בויוה פלוס ובכלל בארץ טוענים שיש 130... מעניין. מצד שני, זה כבר ידוע שלא תמיד הכל מגיע לישראל.... לשחקן שמשחק את רנסו קוראים Federico Olivera ביי Hurakano

נטע 17

New member
נראה לי.....

לפי מה שקראתי בפנאי פלוס שיש 160 פרקים לסדרה ככה היה רשום מתחת לכתבה על פקונדו אראנה אז כנראה שהפרקים כן הגיעו לישראל.... ביי ביי, נטע.

ברודי

New member
אני אסביר ../images/Emo15.gif

זאת טעות נפוצה מאוד ואני אסביר אותה---> יש 160 פרקים ליאגו, למה כולם חשבו 130? בגלל שכשויוה רכשו את יאגו, בארגנטינה יאגו היה בפרק 130. ואז הם רכשו רק את 130 הפרקים ששודרו כי הם לא יכולים לרכוש פרקים שעדיין לא שודרו! ואז כשנגמר יאגו שמה הם רכשו את 30 הפרקים הנוספים! ה-ב-נ-ו?

למעלה