לכלב של אחת ממורותי קראו אותלו
זה היה הכלב היחיד בהיסטוריה שקיבל ממני יחס של vip, הוא היה לקקן בלתי נלאה וכל פעם כשהגעתי לשיעור, עד שהתלמידה שלפני הייתה מסיימת הוא היה מספיק ללקק אותי עד מעל למרפקים. אז מבחינתי אותלו לא מסתדר כשם לחתול. השבוע חלף ביעף והיה עמוס כך שאפילו לא היה פנאי לתת את הדעת על כך ששוב לא ראיתי אף חתול, חוץ משייקה ושלל תמונות חתולים שהועלו לפורומים, כך שהצגת חתולון המתגורר במרחק ריאלי היא בהחלט דבר בעיתו
המורה להרמוניה, גברת חביבה בשם לוט (דווקא לא לוט בערפל, למרות שמתבקש) שלחה לי ולעוד לא-דובר-פלמית-שוטפת מדריך של 83 עמ' טבין ותקילין למונחים מוסיקליים בפלמית. כמובן שמצופה ממני לקרוא ולהפנים, אבל לא מצופה מהם לחבר את תלמידיהם הרשומים לאינטרנט האוניברסיטאי שבמעונות, אז יצאתי לקושש אינטרנט וכמובן שכרגע אני הדבר הכי קרוב לחתול שנמצא בחוץ, וכל החתולים בעיר, אם אכן יש כאלו, lekker slapen בסלסילותיהם, אני מקווה. (ולמען הסר ספק, אני מתלוננת על עניין האינטרנט בשביל להתלונן

אה, כמעט שכחתי, לא חתול שחור אמנם, אבל חתול כחול. כלומר, גיליתי שעל שמו יש בר במרכז העיר. אין לי מושג איזה מן בר זה וגם לא יהיה כי איני יושבת בארים, אבל שלט החתול מוסיף חן לרחוב, ואני מקדישה לו וליאגו את השיר על באר החתול השחור-
De Zwarte Kat