נראה לי
שלא ינקופו עוד הרבה עידנים בטרם יאמרו שגם אני דרול.

סך הכל,אם תשאל אותי, זה דווקא יכול לשרת בדרך עקיפה איזושהו רעיון,כי נניח והאדם הנאור הוא בעצם הכל ולא כלום,והכלום הוא אותו כלום בכולנו,הרי שדרול בהחלט יכול להיות כולנו כמו שכולנו בהחלט יכולים להיות דרול.(אם נהפוך להיות הכלום שהננו בפוטנציה,דהיינו נתחבר "למקור העליון" ונכיל בתוכינו את "הכל"

ועכשיו,כשאני בוחן את ההודעה הזאת נראה לי שהנחתי כאן יותר מדי הנחות וגם עשיתי משהו שאינני צריך לעשות,לומר משהו על טבעו של אדם מואר. טוב,אז לא נורא,מצטער,לא אעשה זאת יותר ובחגיגיות הודעתית זאת יילך לו כל מי שעשוי להיות כותב ההודעה הזאת(בעבר בהווה ובעתיד) לבצע מדיטציה. מצד שני,כשאני חושב על זה עכשיו קצת יותר,לא נראה לי שיחשבו אי פעם שאני דרול. יש בו משהו מרתק ומעניין מאוד אמנם אולם לעולם לא אחלץ להגנתו מפני מתקיפים למינהם.וגם יש לי היסטוריה די ארוכה בפורומים אחרים. לא,דרול לעולם לא היה מתאמץ כל כך כדי ליצור דחליל כמוני להגן על יבולו הרב מפני המזיקים למינהם. ודרול בוודאי מוכן לשאת באחריות ו"לשלם את המחיר" לפי "שיטתו" ולעבור דרך "המתקיפים" שלו כמו חומר שאיננו קיים. אם מישהו לא קיים,הרי גם אין על מה להגן.על כבוד צריך להגן,על שם טוב צריך להגן,אולם על כלום?זה קצת מיותר,לא? בסדר,עכשיו נרגעתי,לעולם איש לא יעלה על דעתו שאני מופרך ואינני קיים ושאני דרול.ומזה אני מגיע למסקנה המתבקשת שאני חי וגם קיים.! וגם אינני דחליל! איזה כיף לא נורמלי! ואל תבואו אלי בטענות שיש כאן כשלים לוגיים או משהו כזה.

טוב,באמת נראה לי שחשבתי קצת יותר מידי להודעה אחת. מצד שני,לא חשבתי בכלל אלא על כלום. וכן,שיהיה לכולנו ערב טוב וסוף שבוע נעים וחולם וחלום.

מוטי.