יאגה1 הוא דרול?

zambooky

New member
יאגה1 הוא דרול?

מוזר לראות כיצד אדם שהיה מראשי המסתערים על דרול מצוי כעת בעומקו של ה**** של דרול וזה אף מחמיא לו על התקדמותו. האם זוהי שוב דמות מופרכת?

בארס

New member
שוב

מסתכל החוצה ,זמבוקי? מה יהייה? מסתכל החוצה רואה מפלצות מסתכל פנימה לא רואה כלום. האם זהו סיפור חיינו?

drall

New member
לא יאגה היה בין מתנגדי הבולטים

אלא אתה , לפיכך אני מודיע חגיגית שבוקי הוא דמות מופרכת . אני הוא בוקי בקבוקי , לכל המעוניין. דרול

נראה לי

שלא ינקופו עוד הרבה עידנים בטרם יאמרו שגם אני דרול.:) סך הכל,אם תשאל אותי, זה דווקא יכול לשרת בדרך עקיפה איזושהו רעיון,כי נניח והאדם הנאור הוא בעצם הכל ולא כלום,והכלום הוא אותו כלום בכולנו,הרי שדרול בהחלט יכול להיות כולנו כמו שכולנו בהחלט יכולים להיות דרול.(אם נהפוך להיות הכלום שהננו בפוטנציה,דהיינו נתחבר "למקור העליון" ונכיל בתוכינו את "הכל" :) ועכשיו,כשאני בוחן את ההודעה הזאת נראה לי שהנחתי כאן יותר מדי הנחות וגם עשיתי משהו שאינני צריך לעשות,לומר משהו על טבעו של אדם מואר. טוב,אז לא נורא,מצטער,לא אעשה זאת יותר ובחגיגיות הודעתית זאת יילך לו כל מי שעשוי להיות כותב ההודעה הזאת(בעבר בהווה ובעתיד) לבצע מדיטציה. מצד שני,כשאני חושב על זה עכשיו קצת יותר,לא נראה לי שיחשבו אי פעם שאני דרול. יש בו משהו מרתק ומעניין מאוד אמנם אולם לעולם לא אחלץ להגנתו מפני מתקיפים למינהם.וגם יש לי היסטוריה די ארוכה בפורומים אחרים. לא,דרול לעולם לא היה מתאמץ כל כך כדי ליצור דחליל כמוני להגן על יבולו הרב מפני המזיקים למינהם. ודרול בוודאי מוכן לשאת באחריות ו"לשלם את המחיר" לפי "שיטתו" ולעבור דרך "המתקיפים" שלו כמו חומר שאיננו קיים. אם מישהו לא קיים,הרי גם אין על מה להגן.על כבוד צריך להגן,על שם טוב צריך להגן,אולם על כלום?זה קצת מיותר,לא? בסדר,עכשיו נרגעתי,לעולם איש לא יעלה על דעתו שאני מופרך ואינני קיים ושאני דרול.ומזה אני מגיע למסקנה המתבקשת שאני חי וגם קיים.! וגם אינני דחליל! איזה כיף לא נורמלי! ואל תבואו אלי בטענות שיש כאן כשלים לוגיים או משהו כזה. :) טוב,באמת נראה לי שחשבתי קצת יותר מידי להודעה אחת. מצד שני,לא חשבתי בכלל אלא על כלום. וכן,שיהיה לכולנו ערב טוב וסוף שבוע נעים וחולם וחלום. :) מוטי.

drall

New member
אח.. מוטי

הלוואי שיכולתי לייצר דחליל כמוך , אך צר לי , כמות כזאת של השקעה נבצרת מיכולתי. כל זכויותיך שמורות לריבונו של עולם בעצמו. אסור לשכפל ולהעתיק ללא אישור בכתב מהמו"ל. דרול

נו,ללא כל קשר איך הבנת את הודעתי

לו דחליל אנוכי,אז כנראה שאני הדחליל מארץ עוץ. :) מה רע? ולו ילד מעץ,אז כנראה שאני פינוקיו ואוטוטו(נצח אחד או שתיים) אני וסבא גיפטו נאמר לפני בורא הכל שירה. אז כמו שאני אוהב מאוד לומר,לא נורא. ולו אני הגיבור של קפקא,עוד מעט קט אני עמוק בתוך הטירה מסב סביב שולחן עגול ושותה בירה טרייה. עם שמרים תוססים מוכן ומזומן לקריאה. אז מה רע? :) מוטי.

zambooky

New member
דרול, טעות בידך

אמנם מודה אני כי בתחילת דרכי כאן הייתי מחבורת השוטים שמזדעזעת איך מנהל פורום מתנהג כך ורוצה לכתוב להנהלת הפורומים ועוד כהנה שטויות, אך עם הזמן למדתי להעריך את המכניקה בפורום ולא הייתי מ"מתנגדיך". אגב, אם אני לא טועה גם יאגה1 נמנה על שוטים אילו. אולי חיפוש קטן בהיסטוריה שלו תבהיר זאת.

drall

New member
אוה יופי

אז אולי במקרה יאגה עבר את אותו התהליך שלך באיזושהי ואריציה? למה הייתי צריך להמציא אותו כשיש לי כבר אותך? תאמין לי , אתה חוזר בתשובה הרבה יותר קיצוני ממנו , הוא מעולם לא איים עלי בהנהלת הפרומים ובמשטרת ישראל. הנה בעידן הדלי , נניח הייתי מנהל פורומים בערך שנתיים ובאיזה שלב הם העזיב אותי בגלל שקראתי למישהי "גברת חור היקרה" בעוד שקראו לה אור. ומה עכשיו? הם הגיעו למצב שהפורומים שלהם מפרסמים משהו כמו שלוש הודעות בשבוע ומנהלי פורומים מפרסמים הודעות אחד אצל השני העיקר שיראו שמשהו זז. האדם רגיל לזרימה מסויימת של אנרגיה , באופן תת מודע. אם מלקקים לו כל הזמן הוא לא קונה את זה. צריך איזון. פאקט , הסרטים הכי פופולאריים הם סרטי פעולה ולא "המסע אל האי הנעלם" שהוא סרט מצויין וגם מאוד חכם אבל נראה לי שאני היחיד שצפה בו. עכשיו לגבי השאלות התמוהות משהו ששאלת על גורואים ותלמידים. גורו הוא לא דבר נשגב , גורו הוא כלי , הוא מכונה. אם תבין את זה , אתה אפילו תוכל להשתמש בו. ברגע שאתה הופך את הגורואיות לאיזה עניין שמיימי , פיספסת , כי אז כל מה שהוא יגיד מתעוות אצלך במוח. אז הנה למדת משהו ואני לימדתי. זה לא מרומם אותי ולא משפיל אותך. כל אחד עשה את מה שהוא אמור לעשות . תודה. דרול

zambooky

New member
צודק ב100%

ולכן זהו "ה"פורום ואפילו שועלים ותיקים כמו זוזו7 חייבים לחזור לביקור אף אם תחת מסווה ועל כך all glory to you DRALL .

yaga1

New member
אפתח במשפט בהשראתו של דרול...

"קשקוש מוחלט.. בחיים לא שמעתי טיעון כזה מפגר , פרי תעתועי מוח של אישיות חולנית וחסרת תועלת בעליל." וכעת...לא שאתה ער לכך אבל ישנם כאן אנשים המנהלים דרך הפורום הזה דינמיקה של התפתחות. הדינמיקה הזו לובשת ומחליפה פנים רבות, גם מה שאתה קורא לו הסתערות. הדינמיקה הזו על כל הטווח שבין החיובי לכאורה ובין השלילי לכאורה היא קרקע פוריה מאוד עבור מי שיש לו את השכל והאנרגיות הזמינות לזרוע ולקצור לעומת זאת ישנם כאן בפורום פרחחי שוליים בלתי מזיקים כמוך, שאין להם עדיין את היכולת לנהל דינמיקה כזו. אבל..... היות ולכל אדם ישנו ערך, אותם יש להעריך על כי לנפשם יש לפחות איזה שהוא אינסטינקט בריא להתקרב אל מקור של אור. כעת בוקי...אנחנו מבינים שלפרקים האור חזק לך מידי, אבל זה פורום תשתדל בזמנים האלו להשתשמש במשקפים במקום לנסות להסתער על השמש כמו איזה דון קישוט

zambooky

New member
חבורת קשקשנים..

תראה יאגה. אולי מרוב שאתה תקוע ב**** של דרול אתה לא ממש שם לב מה קורה כאן בפורום. קודם כל חילקתם את העולם להם ואנחנו. בואו נשנא את יוצאי הפסטיבלים, מודטים טרנסנדנטליים,ועוד ועוד. אחר כך בואו נהלל את עצמנו ובעיקר אחד את השני :"הו דרול אתה כל כך חכם ויודע" "יאגה יקירי אתה פשוט מתקדם במהירות שיא". פורום מדיטציה עלק. חבורת בורים חסרי גמישות ופתיחות. ביופ שבו "תיפגשו" עם הטאו תהפכו לסטייק צלוי אז אל תטיף לי על התמודדות עם האור בבקשה.

yaga1

New member
ראה בוקי...

אין צורך לחלק את העולם אם לא שמת לב, העולם, כל עוד יש כזה, נחלק מעצמו נראה שבמיוחד הוא עושה מאמצים להציג את פניו החלוקות דווקא במקום בו אט אט מופרכת אשליתו כתמונה על מסך תודעתי אתה תוצר של המאמצים הללו כעת אומר לך דבר שספק אם יהיה בידך לראותו למרות שנתקלת בו כעיוור המגשש את דרכו אכן כל העניין הוא בנקודת ההתיחסות שאתה מסגל לעצמך, אם היא כבולה לנסיבות או שואפת למצות את הקוטביות שהן מציגות ע"מ להתעלות ולעבור הלאה אל הקוטביות שתציג עצמה בנסיבות הבאות זה כמו משחק קלפים של זיכרון...חשפת זוג קלפים דומים...הם מבטלים את עצמם ,יוצאים מן המשחק וצברת נקודה לזכותך הכל תלוי כיצד אתה בוחר לעבוד עם החומרים שהעולם מציג בפניך אני אתן לך דוגמה למה אני מתכוון- נקודת המרכז לכל התיחסות היא תמיד אתה עצמך צדקת כשאמרת שגם אני הייתי בין ה"שוטים" שהתנפלו על דרול מבחינה זו, תמונת היותי שוטה המתנפל על מה שעלה בעולמי כדרול מחד ומה שעולה בעולמי כתמונת השוטה בדמותך המתנפל עלי מאידך הן תמונות המבטלות זו את זו....הפכתי את שתיהן וצברתי נקודה הדרך לצבור נקודות במשחק הזה בוקי היא להפוך שני קלפים לא תמיד אתה הופך את הקלף הזהה אבל תמיד יש לך נסיון נוסף להפוך עוד זוג קלפים בתורך אתה, כשמגיע תורך, תמיד הופך רק קלף אחד זה הופך אותך למשתתף כלשהוא במשחק...משתתף מוזר שהופך קלפים אבל לעולם אינו זוכה בנקודות

zambooky

New member
אני מניח שאתה ודרול מבינים

מה שכתבת. אני יש לי בקשה אחת. אנא כבד את שמי. ראית שאני מתקן כי שמי הוא זמבוקי. היתכן כי למדת מדרול לעקוץ ולהפחית את דברי המשתתפים על ידי סילוף שמם (הרציון=קרציון וכו´) או.....שאתה בכל זאת דרול!

yaga1

New member
הצדק איתך זמבוקי...

העוקצנות מיותרת אבל קיצור שימך לא היה לשם עוקצנות פשוט השתעשעתי ברעיון הזהות שלנו בעינך עי אימוץ כמה ממושגיו של דרול מלבד זאת כאשר אתה מוציא את עצמך מן החוק אין לך הזכות לבקש את הגנתו אתה פתחת בסילוף המהות וכעת אתה מלין על סילוף השם

drall

New member
שיר קטן לסיום

לפני שאני באמת אעיף את השירשור האינפנטילי הזה מהפורום כי בשם המין האנושי , אני מתבייש שיש אנשים שמבזבזים את הזמן על כאלו דברים כל אחד הוא דרול קטן וכולנו דרול איתן סורה קוטג´ סור חרגול סורה מפני הדרול דרול

למעלה