יאגה-יו Vs. ישראפ - חלק 2
ישראפ, AKA ברוך קאפ AKA בי קיי פלאש AKA ילד קטן מתלהב עם בנדנה, כמו שאתם יודעים, לפני חודש פחות או יותר פתח את האתר (המקורי) ישראפ. האתר היה גנוב כ-ו-ל-ו מיאגה-יו וגם טיפה מקיס טו ראפ של דודו. אפילו את הלינקים לפריסטיילים שהיו בפורום של יואל הוא העתיק! (זה לא כזה קשה ליצור חדשים). כל הדפים היו גנובים, זה נראה כאילו הוא עשה copy&paste, עם שינויים קלים. הליריקסים שאנחנו כתבנו בעצמו (או שאנשים אחרים כתבו והביאו את זה בלעדית לנו) נגנבו, שמו אותם בישראפ, כמובן עם קובץ מצורף שכל הזכויות שמורות לישראפ... לא זוכר מה עוד נגנב, יש הרבה מאוד דברים. בקיצור היה עדיף לו לשים לינק ליאגה-יו וגמרנו
האתר לדעתי ממש לא מקצועי, רק הדף פתיחה שלו חמוד. ברוך היקר הציף את הפורום שלנו בפרסום לאתר שלו, והציף את הפורום של עצמו בשמות בדויים (שלגמרי במקרה נושאים את אותה כתובת המייל ואותו מספר איי סי של ברוך-ל´ה) שמשבחים את האתר ישראפ. אנחנו עדיין לא יודעים אם נפתח את יאגה יו (שיקולים אישיים). היה ממש נחמד לראות את התמיכה הרחבה בנו (תודה במיוחד ליפית בוריס ונאור). והודעה קטנה לברוך אהוב ליבי: אם אתה חושב שלגנוב אתרים ולהפיל את המקוריים אחרי זה זה מקצועי, אז יש לך מה ללמוד עוד ילד. ואל תשחק אותה האקר, בטח מצאת איזה חבר וירטואלי שיעזור לך (כי אין לך חברים אמיתיים), אז תפסיק לזיין בשכל. אגב, יש קליניקות מיוחדות בשביל זה: קליניקה און, ועוד כל מיני, אני לא זוכר ממש.... אגב, אני לא חושב שלתבוע אותו יהיה יעיל במיוחד, אני בעד השיטות הלאמיות יותר. ובוריס - יש לי גדול
ישראפ, AKA ברוך קאפ AKA בי קיי פלאש AKA ילד קטן מתלהב עם בנדנה, כמו שאתם יודעים, לפני חודש פחות או יותר פתח את האתר (המקורי) ישראפ. האתר היה גנוב כ-ו-ל-ו מיאגה-יו וגם טיפה מקיס טו ראפ של דודו. אפילו את הלינקים לפריסטיילים שהיו בפורום של יואל הוא העתיק! (זה לא כזה קשה ליצור חדשים). כל הדפים היו גנובים, זה נראה כאילו הוא עשה copy&paste, עם שינויים קלים. הליריקסים שאנחנו כתבנו בעצמו (או שאנשים אחרים כתבו והביאו את זה בלעדית לנו) נגנבו, שמו אותם בישראפ, כמובן עם קובץ מצורף שכל הזכויות שמורות לישראפ... לא זוכר מה עוד נגנב, יש הרבה מאוד דברים. בקיצור היה עדיף לו לשים לינק ליאגה-יו וגמרנו