יאבבבאאאאא...

Dream Slayer

New member
יאבבבאאאאא...

המשפחה שלי יוצאת מכלל שליטה ההומופוביה כאן פשוט מטורפת אמא שלי נוטה להשמיד כל זכר או קשר להומוסקסואליות בין אם זה תוכניות טלביזיה שהיא חוסמת או פשוט אתרי אינטרנט או סתם שאסור להזכיר את הנושא בבית אני מתחיל לפחד שכשאני אצא מהארון היא תרצח אותי מה לעשות?

Yuval Y

New member
אלוהים אדירים.... ../images/Emo24.gif

יש לי תחושה שאמא שלך חושדת, ומנסה בכל כוחה להדוף את ה'נגע' הרחק, במקום לנסות להכיר ולהתקרב. אני די בספק אם היא אכן רוצה ברעתך, אבל כמו שאתה רושם, היא משיגה את ההיפך...
מה דעתך להתייעץ עם יועצת בית הספר, או לפנות למשל לבית דרור? http://www.bethdror.org

Dream Slayer

New member
המממ...

אמא שלי והיועצת של בצפר בקשר טוב אחת עם השניה ואני מאמין שמה שאני אומר לה יגיע לאמא שלי (מנסיון) ובית דרור...איך הם יכולים לעזור?

צביקון

New member
היי. אז ככה:

ראשית, אתה יודע שאסור ליועצת להעביר נושאי שיחה בינה לבין התלמיד לאף אחד אחר, קל וחומר לנוגעים בדבר... שנית, אני חושב שזה רעיון לא כל כך נורא... אני צופה קיתונות של רותחין שייפלו עליי, אבל יכול להיות שהיועצת תהייה זו שתעביר את הבשורה לאמא שלך...ואו-אז אמא שלך, ממש כמו אמא שלי, תבין שאולי זה דווקא נורא ואיום, אבל זה מה שזה. מצד שני, במשפחה בה אתה חי, במצב בו אתה שרוי, המוכר לי, אגב, מאוד, לא הייתי ממליץ לך לצאת מהארון בפניהם. זה אולי לא פופוליסטי, אבל זה המצב בבית, וחבל שיחסים ייהרסו. מאוחר יותר, כשכבר תדע ש"יש לך גב" ו"לאן ליפול", אז תוכל לצאת מהארון. לשיטתי. המון אהבה, ותהייה חזק!!!

ת ה ל ה

New member
תמיכה

אני מאד ממליצה לנסות לקבל תמיכה. באתר שלנו יש המון הפניות למקורות תמיכה, כדאי להביט. זה האתר של בית דרור: www.bethdror.org ושיהיה בהצלחה, וספר לנו מה קורה. כל טוב דליה

למעלה