יאבאלה

מה כיף בזה

סתם הקלטה..וזה סתם מזכיר לי דברים רעים ועוד יום לפני בגרות..זה מה שאני צריכה עכשיו..

nOway1

New member
זה אומר שאימא שלך איתך !

תדליקי נר לזכרונה ! את זוכרת מה אמרה ?

A GIFT OF LOVE

New member
היכן שנגמר ההגיון- מתחילה האמונה.

אדם בוחר במה להאמין מורוש. אם את תאמיני בכך שהיא רואה, שומעת, עוקבת ועוד את גם תרגישי שהיא איתך. ומה יותר טוב מלהרגיש שאמא איתנו?

ומה עם ההגיון?

אני גם יכולה להאמין שאני עשירה, ושאני אחייה לנצח,זה אומר שזה נכון?

A GIFT OF LOVE

New member
יש דברים

שגם אם הם לא הגיונים אנחנו יכולים להרגיש שהם כן, אם רק נרצה. יש הבדל בין לחיות לנצח לבין להיות עשירה. אם תאמיני שאת עשירה את באמת תהיי העשירה מכל, את תהיי עשירה לעצמך, עשירה מסופקת שלא חושבת כל הזמן על איך להכניס עוד. איך נאמר:איזהו עשיר השמח בחלקו. ועוד משהו- יש דברים שמבחינה הגיונית ושכלית קשה להבין ובמיוחד להרגיש אבל מבחינה רגשית וממש לא הגיונית אנחנו מרגישים ומבינים בחוש פנימי. קחי לדוגמא את האינטואציה- לפעמים את מרגישה בתחושת בטן שמשהו קורה/עומד לקרות למרות שהוא ממש חסר הגיון, והתחושה הזאת חזקה מכל הגיון. או לפעמים את מרגישה שמשקרים לך למרות שהאדם מולך הוא האדם הכי אמיתי שאת מכירה- את לא תמיד יכולה להוכיח זאת אבל את מרגישה. לפעמים תחושות חזקות יותר מההגיון. אם תנסי להאמין בכך שאמא איתך את גם תרגישי אותה. אם תדברי איתה, תכתבי לה ותתקשרי איתה תרגישי שהיא מבינה אותך ולפעמים מעודדת, מגיבה. את צריכה רק לנסות ולהאמין! גיפטוש`.

אני לא אומרת ש..

כסף לא הכי חשוב,למרות שקצת חשוב.. אבל אם אני אאמין זה לא אומר שאני באמת יהיה עשירה..

LiorShap

New member
נראה לי שלא הבנת אותה

היא לא התכוונה [אני לא מדבר בשמה,סתם ככה הבנתי] להיות עשיר במובן החומרי. פשוט להיות עשיר בנפש...והאמת שיש בזה משהו. חוץ מזה אני לא מסכים איתך בשאר הדברים [A GIFT OF LOVE]

LiorShap

New member
ידעתי שזה לא זה :|

טוב לא חשוב,תדמיינו אייקון של גבינה חח

A GIFT OF LOVE

New member
מורוש

אני לא אומרת שמה שתאמיני בא יקרה במציאות, זה ממש לא מחייב. אבל את כן תרגישי, ויש רגשות שעולות על כל דבר הגיוני אחר...

למעלה