יאא לא ידעתי

expressionsm

New member
יאא לא ידעתי

מצטערת שאני פולשת לפורום שלכם אבל אני למדתי בהיסטוריה על תנועת השומר הצעיר ופתאום אני רואה שיש לכם פורום... אז מה אתם תנועת נוער עכשיו כממו הצופים...משצ"ים וכל הדברים האלה?? איזה נחמד לגלות את זה אביטל

1צולית

New member
השומר הצעיר.....

טוב אז ככה טוב מאוד שגילית שקיימת תנועה כל כך מעולה כמו השומר הצעיר!... אנחנו לא כל כך כמו הצופים...(גם הצופים מוגדרים כתנועת נוער...אבל אנחנו באמת תנועת נוער! ואנחנו הרבה יותר טובים!!) חח...בעיקרון לפי מה שאני יודעת (אני בכיתה ט'...) התנועה שלנו היא תנועה פוליטית, שהערכים שלה זה סוציאליזם ציונות ואחוות עמים... יש לנו פעולות טיולים סמינרים ועוד כל מיני... מקווה שהבנת עכשיו טיפה יותר על התנועה הכי טובה שיש! ....ואם יש באזור שלך קן של התנועה אז ממש כדאי לך ללכת מתישהו לפעולה...

../images/Emo97.gifהממ..

אני סתם מסתובבת כאן בלי להגיב, ועכשיו ממש יש לי חשק. אז קודם כל, אני מהצופים (מדריכה, מכיתה ד' כבר בצופים). ואני מבינה מה זה גאוות שבט (או קן או תנועה), ואני מבינה את ה"הערצה" הזאת לתנועה, כי גם לי יש אותה. אבל לא על חשבון תנועות אחרות, ובלי דברים שבכלל לא נכונים. הצופים הם כן תנועת נוער, הצופים מעוברים בקהילה ותורמים לה, הצופים מדריכים ילדים קטנים בלי שום תרומה כספית וגם משלמים על זה, הצופים לא לקוחים צד במפה הפוליטית, והצופים שולחים בכל שנה עשרות ואולי מאות בני נוער ליצג את המדינה בכבוד ולשנות דברים. בכל מה שאמרתי עכשיו לא אמרתי מילה על השומר הצעיר, כי אני לא מכירה את התנועה ולא נעים לי להגיד דברים שאני לא מבינה בהם. למה כתבתי את כל המגילה הזאת? כי הצופים הם כ-ן תנועת נוער והגדולה בארץ (לדעתי..יכול להיות שאני טועה). אז בכיף תשבח את התנועה שלך ותהלל אותה, אולי זה מגיע לה, אבל לא על חשבון שקרים על תנועות אחרות. תודה ויום נחמד

expressionsm

New member
נחמד לדעת

ורגע אתם עושים משהו כדי לשנות או שאתם סתם מארגנים לעצמכם פעילויות, טיולים, נפגשים.... לא יודעת אם יש בעיר שלי קו של השומר הצעיר אך בכל זאת אני לא אוהבת להיות פעילה בדברים כאלה אני סתם מתעניינת

ritsyo

New member
יש שם קן....

אם אני לא טועה הוא אפילו נחשב באזור שפלה....

steelwater

New member
כדי לך לבוא לנסות!

אתם לא חייבת ישר לקפוץ למים העמוקים ולהפוך לקומונרית...

yoav166

New member
בקרית גת יש אחלה קן!

קן רב-תחומי אם אני לא טועה... יש להם חדר מוזיקה עם ציוד בשווי עשרות אלפי שקלים לפי מה ששמעתי וגם בכלל אנשים, י"אניקים בעיקר שהיו ב"ועידת העשוקים" ובטיול חנוכה הם אחלה!

expressionsm

New member
השומר הצעיר...

לא ידעתי בכלל שבקרית גת יש את השומר הצעיר... ועידת העשוקים...חח אני שונאת את כל הקיצורים האלה והכינויים!! אביטל

jast

New member
........

"ועידת העשוקים" זאת הפגנה.. ובקשר לשאלה שלך ממקודם(שלא ענו לך עלייה
), בעיקרון כן, אנחנו מנסים לשנות דברים... זה לא רק טיולים ופעולות.. בגלל זה אנחנו הרבה יותר טובים מהצופים!!

בקריית גת יש קן[:

[יושי מדריך שם, צריך לחכות שהוא יכנס] כדאי לך ללכת לשם, סתם להסתכל.[:

שלום

את החניכים של שיכבת ט' בחרנו בשיטת הפינצטה כיום ישנם כ30-35 חניכים בשכבה בקן על מנת להכנס לקבוצה רצוי ואף מומלץ ליצור איתי קשר לאייסיקיו שלי 123388023 יום טוב חזק ואמץ נ.ב. קן קרית גת אינו קן רב תחומי !!!! הוא קן נורמאלי לחלוטין עם תחומי העשרה כמו שמצופה מכל קן אחר!!! אין דבר כזה "רב תחומיות" יש קן שמציע פעולה בשבוע וקבלת שבת ויש קן שמציע להקיף את החניך בכל המסגרות שלו (יצירה מוזיקלית, גינון, וכ'ו)

למעלה