יאאלה תצלבו אותי

marik

New member
הופה... |כפיים|

בן כמה? מאיפה בארץ? מה עושה בחיים? הומו או בי או סטרייט? זוגיות בחיים - היתה או עדיין? יש לך אפשרות לארוחת ערב עם מישהו - מי זה יהיה? אוכל כשר או לא משנה לך? 3 משאלות - והן? איפה בעולם הכי בא לך לטייל ולהיות? איפה בעולם כבר היית ולא תחזור לעולם? צבע אהוב? ים או בריכה? חורף או קיץ? תה או קפה? קולה או דיאט? אק או פס? (לא חייבים) אהמממ זהו בינתיים... תענה על זה קודם ונמשיך משם.

yoni253

New member
תשובות

13 רמת גן לומד,מבלה נהנה מהחיים,עכשיו חופש-יוצאים לים. כרגע סטיירט - אבל אני לא בטוח שזה ישאר ככה. הייתה אחת רצינית - שנה וחצי. ארוחת ערב - עם אבא שלי שאני לא רואה אותו בכלל בשך היום(ולפעמים גם הלילה),מנכ"ל חברת הייטק. בינינו לא כ"כ משנה לי אוכל כשר או לא,אני אוכל הכל,אבל בעיקר אוכל מקדולדס....נאמי........ 3 משאלות 1. אבא יהיה בבית 2. לשנות תעולם 3. מקדולנס.....מקדולנס.....ו...mack....דונלס....... טיילתי בהרבה מאוד מקומות בינהם- בריטניה - לונדון צרפת - פריס הולנד - אמסטרדם טורקיה רומניה - 25 פעם הייתי....(ואני רציני) אין צבע אהוב.... ים.... קיץ.....גלידה..ים.....טיסות לחו"ל....חופששששששש.... תה...... כיף לענות תשאלו עוד...........

Cגלית

New member
גמני שואלת../images/Emo13.gif

- ספר על חוויה ששינת את הסתכלותך/ הבנתך על החיים.
- לו יכולת לשנות משהו אחד בעולם, מה היית בוחר לשנות?
- פגש את אלוהים,מה המשפט הראשון שאתה רוצה שהוא יאמר לך?
- זכית בלוטו, מה מתכנן לעשות?
- המשך יבוא..

yoni253

New member
תשובות לגלית,טיגריס תכניס שאלות אתה לא משתתף?

- לא שזכור לי,אולי תפרטי יותר.
- וואו הרבה....אבל נראהלי שאנשים יבינו אחד תשני.
- אם פגשתי את אלוהים מה היייתי רוצה שהוא יאמר לי?או שאני יאמר לו?כי אם זה אני יאמר לו אז הייתי אומר לו,
- בדיוק אני ואחי הגדול בן 20 מילינו את ה50 מיליון ועשינו רשימה מה נעשה אם נזכה,חחח- א. מטיס תהורים שלי לחצי שנה בתיאלנד,שירגעו קצת. ב. קונה לי תחלפיה הכי יקרה ככה בארץ. ג. קונה מנוי v.i.p לפרקט של מכבי תל אביב ד. ווא יש הרבה - מכניס עוד 500,000 שקל לתיק המניות שלי - כן אתם בטח כמו כולם,מה רק בן 13 וכבר משקיע?עזעזבו סיפור ארוך. ה. ויש עוד ברשימה אבל אני לא ירחיב.
- שההמשך יבוא,אבל יוני טיגריס אולי תכנס גם אתה למשחק אתה בכלל לא השתתפת,ושאלה לmarik אחרי שסיימו לצלוב אותי אני מחליט את מי צולבים???

yoni253

New member
אז יש עוד שאלות כי אם לא -

אני צולב את טיגריס יאיאיאיאיאיייהיהיהיהההה חח

marik

New member
לך על זה! צלוב אותו אבל בשרשור הודעות חדש

למעלה