יאאלה......יאאללה........חלאס!!! גמרתי תעבודה.....מה היה לנו פה????????????
S sahr12 New member 19/9/02 #1 יאאלה......יאאללה........חלאס!!! גמרתי תעבודה.....מה היה לנו פה????????????
ש שיר האמיתית New member 19/9/02 #2 לא הבנתי איפה אתה סוף סוף עובד.... לפחות מצדיק את המשכורת מדי פעם אה?
ע עוף ה חול New member 19/9/02 #3 יופי שסיימת עכשיו תעזור לאחרים קח קצת תיוק , חומר לגריסה אמממממ תמצא לך משהו .......
מ מיהNY New member 19/9/02 #5 אני הייתי פה לשניה... ו...טסה לעבודה איזה עולם בוקר טוב שנה טובה חתימה טובה וחג שמח אמרתי הכל? מיה ניו יורק(עם הרבה שמש הבוקר)
אני הייתי פה לשניה... ו...טסה לעבודה איזה עולם בוקר טוב שנה טובה חתימה טובה וחג שמח אמרתי הכל? מיה ניו יורק(עם הרבה שמש הבוקר)
S sahr12 New member 19/9/02 #6 בקר אור גם מאיה....... איזה כייף להיות אצלכם עכשיו........U איך בא לי פתאום........ חבל שאני מפחד לטוס......... כמה זמן זה בשייט????
בקר אור גם מאיה....... איזה כייף להיות אצלכם עכשיו........U איך בא לי פתאום........ חבל שאני מפחד לטוס......... כמה זמן זה בשייט????
נ נשית~37 New member 19/9/02 #7 40 יום ../images/Emo13.gif ועוד כמה ימים לשחרר אותך מהמכס...שלא יגידו שאתה גנוב חחחחח
L levona New member 20/9/02 #9 תגיד נער12 ../images/Emo86.gif אם אנחנו זוכים .. אז אמ´שך תביא לכולנו "סנגוויצ´" עם גבינה צהובה? לא! תבטיח!
תגיד נער12 ../images/Emo86.gif אם אנחנו זוכים .. אז אמ´שך תביא לכולנו "סנגוויצ´" עם גבינה צהובה? לא! תבטיח!