יאאלה אליהו יאללה!!!!!
ל ליידי בל New member 13/4/03 #2 ואללה יאללה אליהו תעשה ניסים בחג המיוחד הזה, תכניס את כל הפונדקאיות שלנו פה להריון.. תעשה את הפורום שלנו שמח ופורה! אמן ואמןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!! סיגלוששששששששש מתה עליך אחותי גדול שולחת לך יקרה שלי
ואללה יאללה אליהו תעשה ניסים בחג המיוחד הזה, תכניס את כל הפונדקאיות שלנו פה להריון.. תעשה את הפורום שלנו שמח ופורה! אמן ואמןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!! סיגלוששששששששש מתה עליך אחותי גדול שולחת לך יקרה שלי
ק קרן משם New member 15/4/03 #3 חג שמח לכולם../images/Emo24.gif והלואי שישאיר אחריו כמה הריוניות בפורום היקר הזה!! תאכלו הרבה) (גם בשבילי) ותהנו! ותשמרו על קולכם
חג שמח לכולם../images/Emo24.gif והלואי שישאיר אחריו כמה הריוניות בפורום היקר הזה!! תאכלו הרבה) (גם בשבילי) ותהנו! ותשמרו על קולכם
מ מירבי* New member 15/4/03 #4 חג שמח קרן../images/Emo24.gif תודה שאת חושבת עלינו...איפה תחגגו את החג?
ק קרן משם New member 16/4/03 #6 אני יותר מחושבת! ואני אבלה את החג עם הקהילה היהודית פה בעיר. חמי ראש הקהילה ובישל ובישל ובישל... נהיה "בה"כ" 40 איש סביב השולחן...ונשיר חזק! מקווה שלא אזיף כי הרבה עיניים תלויות בי משום מה) בכולופן מקווה לשמוע גם אתכם!! חג שמייח!!!!!!!
אני יותר מחושבת! ואני אבלה את החג עם הקהילה היהודית פה בעיר. חמי ראש הקהילה ובישל ובישל ובישל... נהיה "בה"כ" 40 איש סביב השולחן...ונשיר חזק! מקווה שלא אזיף כי הרבה עיניים תלויות בי משום מה) בכולופן מקווה לשמוע גם אתכם!! חג שמייח!!!!!!!