יאאיאאאאיייייי

lolly1

New member
האדונית והרוכל

דווקא יפה אהבתי אותו.. הוא מספר על אישה שהיא מן חניבעל אבל אישה..

netaK

New member
יאאיאאאאיייייי

ביום שלישי אני יוצאת לטיול שנתי 4 ימים!!!! יום שישי בצהריים אני חוזרת, יוצאת שלישי בבוקר ונחשו איזה מורה יוצא איתנו...

maayan15

New member
חחחח

קודם כל- איזה כיף לך שאת יוצאת לטיול שנתי!!...תהני....ואולי תצליחי להציץ למורה שלך במקלחת (נראה מה הוא באמת שווה...)...אה...ועכשיו יש לך תירוץ לצלם אותו (אני לא מצלמת אותך אני מצלמת את הנוף) ואז תשלחי לי ואז אני אראה אותו!!...ואז נראה כמה טוב הטעם שלך בגברים...

netaK

New member
אל תשאלי...

אני רצה למקלחת שלו...חחח....זה כבר חולני...הוא מורה שלי (פשוט שהוא סקסי מדהים מושלם ומתוק...) ואממ....אני אצלם אותו אם הוא יבוא אבל אני לא בטוחה עד כמה אני רוצה להתחיל פה לפרסם תמונות שלו, לפחות לא בפורום

אני נותנת לך את האישור לפרסם...

בזמן האחרון(במיוחד מאז שי"ב עזבו)נוצר מחסור בחתיכים...ממממ....אני עושה פה רשימה של החתיכים שנשארו: יוני,יקיר1,יקיר2,יקיר3,אביחי,עומר,איתי...וזהו! כול השאר שאני מכירה הם עכשיו בצבא..... רק 7 חתיכים! אז נטע לפי השיר של "from zero" ושיר הנושא של "סמולוויל": somebody save me.... באמת שמישהו יציל אותי אם אני כותבת פה הודעות על חתיכים שאתן אפילו לא מכירות!

netaK

New member
כן שמתי לב...

אם אניכבר אראה תמונה (שאגב...כבר יש לי...ואפילו 3..ובמחשב..) זה יהיה אולי אולי באייסיקיו

Queen From Mars

New member
בתור אחת

שראתה את המורה של נטע אני מוכרחה לציין שהוא באמת סקסי
אבל......... גייל הרבה הרבה הרבה יותר סקסי ממנו!
סורי נטע

netaK

New member
אכן הוא סקסי

וכמובן שגייל יותר סקסי =] אבל המורה שלי הוא הדבר הכי סקסי שאני יכולה באמת לראות (עד שאני אסע לטורונטו)

maayan15

New member
למה יש מישהו יותר סקסי מגייל??

בכל מקרה, נטע...ממש לא התכוונתי שתפרסמי פה!!...זאת תהיה פגיעה בזכויות הפרט של המורה שלך (או לפחות משהו שנשמע ככה..)...מה שכן התכווהתי זה שתשלחי לי באייסי!!

netaK

New member
אין מישהו יותר סקסי מגייל

ופסדר אני אשלח לך, אבל לא להפיץ!

אני מצטערת לאכזב אתכן.....

יש מישו יותר סקסי מגייל...וקוראים לו עוז... ונטע-אל תשכחי אותי שאת שולחת!

netaK

New member
ממממממממההההההההה???

כולן שמעתן מה היא אמרה? מנדים את ליאור מהפורום!!!

maayan15

New member
זהו..ליאור..אני מאשפזת אותך!!

מישהו בשם עוז לא יכול להיות יותר סקסי מגייל!!....כי...כי אף אחד לא יכול להיות יותר סקסי מגייל!!!....ועוז...עוז זה שום יותר מדיי..אמ...אמ...לא סקסי!!!!!!!.......ואין מישהו שנראה יותר טוב מגייל...גייל...הוא...הוא דרגה אחת מעל כולם!!!....והמראה שלו מושלם...מראה אלוהי!!...ואף אחד לא יכול לעבור אותו!!! ואם עוד מישהו יגיד דבר כזה אני עלולה ברצינות לדאוג שיאשפזו אותו במוסד לחולי נפש!!!!

את לא ראית אותו!!!

לא יודעת למה אבל אני לא יכולה להגיד שגייל סקסי.... אם תשימו לב בתמונות שלו(לא של בריאן קיני)הוא לא משדר סקסיות...הוא חתיך, הוא מתוק...אבל לא סקסי... ואם זה יישמע הגיוני:בריאן משדר סקסיות...גייל לא... הבנתן משו?

netaK

New member
גייל לא משדר סקסיות?

תגידי את בסדר? גם גייל משתעל זה סקסי...!!!

maayan15

New member
לא..אני מסוגלת להבין את זה...

כלומר...בדרך כלל הוא סקסי...הוא פשוט סקסי!!...ויש איזה כמה תמונות בהן גייל לא משדר כ"כ סקסיות אלא את כל השאר....אבל עדיין....אין יותר סקסי ממנו!!!

Queen From Mars

New member
בעקרון

השם עוז ממש מכוער ועוד לא נתקלתי במישהו שקוראים לו עוז שהיה נחמד כל העוזים שאני מכירה מגעילים בגלל זה יש לי סטיגמה על השם הזה אבל אם אני אראה את העוז שאת מדברת עליו אולי אני אשנה את דעתי (ממש לא!-אין כמו גייל)

lolly1

New member
ע-ו-ז???!!!

who the fuck is עוז??????????? ולמה קוראים לו ככה??????????????? ואיך הגעת למסקנה שהוא יותר חמוד מגייל????????!!!!!!!

למעלה