חחחחחחחחחח
ה השרוט המקורי New member 6/5/04 #26 לכל החדשים... כל הקטע עם ה "חחחחחחחחחחח" נורא לא נחמד לעין, זה יהיה ממש נחמד אם לא תעשו את זה.. בשביל זה יש אייקונים, וחוץ מזה שלא כל דבר מצחיק צריך לכתוב.... כאילו, זה לא צ'אט!
לכל החדשים... כל הקטע עם ה "חחחחחחחחחחח" נורא לא נחמד לעין, זה יהיה ממש נחמד אם לא תעשו את זה.. בשביל זה יש אייקונים, וחוץ מזה שלא כל דבר מצחיק צריך לכתוב.... כאילו, זה לא צ'אט!
ה השנייה מנצר האחמיות New member 6/5/04 #42 מה הקטע,הוא ביקש..|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif מה הבעיה שלך להגיד "בסדר,אני ינסה"..למה להגיב ככה?
מה הקטע,הוא ביקש..|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif מה הבעיה שלך להגיד "בסדר,אני ינסה"..למה להגיב ככה?
ה השנייה מנצר האחמיות New member 6/5/04 #25 חח..וואלה..|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif עכשיו כולם נכנסים לכרטיסישי שלה ובודקים מה זה..חח..יופי שינון..
חח..וואלה..|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif עכשיו כולם נכנסים לכרטיסישי שלה ובודקים מה זה..חח..יופי שינון..
ה השרוט המקורי New member 6/5/04 #35 זה לא נחמד.... שביקשתי בצורה יפה שתפסיקי עם ה"חחחחחחחחח" כי זה לא נחמד לעין... בכל מקרה, זה באמת נראה יפה.... ותזכרי תמיד את המשפט "הפורום זה לא צ'אט!"
זה לא נחמד.... שביקשתי בצורה יפה שתפסיקי עם ה"חחחחחחחחח" כי זה לא נחמד לעין... בכל מקרה, זה באמת נראה יפה.... ותזכרי תמיד את המשפט "הפורום זה לא צ'אט!"
1 1 aNורJoגת New member 6/5/04 #37 ואם אני לא נכנסת לצ'אטים אז מה אסור לעשות ככה בכלל? כי אני כבר מכורה