יאאאא

קרנוש21

New member
חחחחחח

אני יודעת אני משתתפת עם שאר המקרים המשונים פה חחחחחחחחח אצלי יש בעיות חשמל בחדר בתדירות גבוהה אני רגילה

Gum Cigarettes

New member
אויינק זה הסוג שקרנות הכי גרועה.

כזאת שמנסה לשקר כדי להתעלות מעל האחרים (המטומטמים שחיים בעולם "שלנו" ולא של עצמם).

danihell7734

New member
ראיתי אותה היום, היה לה מזל שהיא

הייתה עם רותם אחרת היא היית חוטפת נעל לראש

Gum Cigarettes

New member
שמעתי על זה...

דניאל, למרות שאנחנו לוקחים את הפורום הזה כפורום מחתרתי, כל אחד יכול להכנס לכאן ולהבין הכל. -כולל הזוג המאושר. לא כדאי שזה יקרה יותר מידי מהר, ובטח שלא בצורה הזאת.

tofy

New member
כן..היא כנראה לא...

העיקר שאתה בטי ומורן חכמים מספיק בשביל להמציא "אויינק".

danihell7734

New member
די../images/Emo70.gif עד עכשיו נמנעתי מלהגיב לך

אבל באמת,הגיעו מים עד נפש. רוצה לרדת לפסים אישיים? אין שום בעיה עם זה. i sure do hope you drop dead soon,biautch. gossup? me? don try to pretend as if you dont speak of other people so please do shut the fuck up thank you very much.

tofy

New member
*forgot

אתה יותר חכם ממני דניאל? מעניין, כי תמיד חשבתי שחוכמה נמדדת לפי ההצלחה בחיים והאהדה של אחרים אלייך. בוא נראה..הממ..בינתיים, אני לומדת בכיתה של חמש יחידות לימוד אנגלית-מה שאומר ששנינו ניגש בסופו של דבר לאותה הבחינה בדיוק, אני מנגנת,(בגיטרה למטומטמים יופי בטי מגעילה ניסית לסכסך..חחח..) אני מצליחה עם בני המין השני (להזכיר כמה שאתה רצית אותי?..) יש לי כל מה שאני רק יכולה לרצות. אני לא יודעת מה איתך דניאל, ואני באמת לא רומזת כלום, אבל בינתיים לפי הנתונים כאן, אני אדם חכם מאוד, כיבינתיים החיים שלי מתנהלים מעולה. ושלך?

Gum Cigarettes

New member
חוכמה לא נמדדת לפי הנתונים שאמרת.

אם זה היה ככה אז ואן גוך היה ממש ממש טיפש. כי אף אחד לא היה ממש חבר שלו, שלא לדבר על זה שבתקופת חייו אף אחד לא רצה לקנות את הציורים שלו. והוא מת לבד. אין בנאדם אחד בעולם שיכול להגיד בפה מלא שואן גוך לא היה גאון. חוכמה לא נמדדת לפי מבחנים, או כמות חברים. זה דבר דיפשי להגיד. חוכמה נמדדת בצורה שבנאדם מסתדר במצבים לא צפויים, אם כבר.

danihell7734

New member
ת'אמת שכן...אני עושה שבע...

הצלחה בחיים? בואי נראה איפה אני אהיה עוד עשר שנים ואיפה את תהיי עשר שנים. ד"א בת כמה את? 16? אה...חבל אני בן 15... אולי עכשיו אין לי כל מה שאני רוצה בחיים,אבל אולי כשאני יהיה בגילך המופלג גם לי יהיו אותם. גיטרה? גם אני מנגן,על חשמלית,על אורגן,ופסנתר תודה רבה. רציתי אותך,זה נכון,אבל,זו הייתה משיכה פיסית,לא משהו אחר. בסה"כ אני עדיין חושב,ויודע,שאני יותר חכם ממך.

אמרתי לעצמי שאני לא אכנס לכאן

שוב, ואני לא מעוניינת לראות מה רשמתם פה או להגיב לכלום, וגם לא להיסטורי הזה שמורן שם, דבר שדי הצחיק אותי, דניאל, אני פונה אלייך עכשיו לא בקטע של "אתה האדם שרב איתי", אני נכנסתי לכאן כי שמעתי מה אתה רושם על רותם. די, עזוב אותה. בחייאת היא מותק, והיא לא עשתה לך כלום. טיבעי שהיא תגן עליי כאן בחריפות, זה בדיוק כמו שמורן עשה לי כשאמרתי שאתה מרכל המון, ולא יכולתי שלא להצדיק אותו. עזוב דניאל, אתה מכיר ויודע שרותם מקסימה. אני לא אומר יותר מזה, בכל העניין של החכם לא חכם ומי יותר, ואני אשמור את דעותיי לעצמי, אבל דניאל....בחייאת...רותם? חלש:\

tofy

New member
כשתגדל תבין

אין לי כוח לכל ה"ננה בננה" שלך...אפילו אחי עבר ת'שלב הזה אה....והנה משו קטן בשבילך

למעלה