יאאאא!!!

יאאאא!!!../images/Emo47.gif

מרילין מונרו (חבל שלא מרילין מנסון בעעע!!) באה לבית שלי, נתנה לי אוסקר, צילמו אותנו לעיתון חחחח איזה יפהההה! ואני בינתיים על ארבעה וחצי כוכביםםם! אההה ורק שתדעו לכם שאני התייאשתי כבר מלצלם וידאו קליפים בגלל שניסיתי היום 9 פעמים לצלם והצלחתי רק פעם אחת!!! אז אני יותר לא עושה את זה כי זה לא שווה! יותר טוב להקליט שיר כי שם יש שלוש הזדמנויות להבין מה המפיק מחפש.

יש לי חמישה כוכביםםםםם!!!../images/Emo3.gif

איי דיד איט!!! אני סופרסטאר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי רוצה חתימה? :))

וגם!../images/Emo24.gif

מקום ראשון ברשימה החמה!!!!! עכשיו תגידו לי! מתי אני אמור להרוויח מיליונים?????? לורוצה את הגרושים האלה כבר! פעם 400 פעם 800, אני רוצה מיליונים!! מישהו כבר קיבל? אההה ושכחתי להזכיר ולצלם את הלימוזינה הורודה החדשה שלי..

amitooshacham

New member
נילס...

איך עלית לשלושה וחצי כוכבים? אני כבר עם 17 סטאר פאוור, כשצריך פחות.. ואני איזה 100 פעם הקלטתי שירים, הצטלמתי לפפרוצי, דיגמנתי, ושיחקתי כשחקן עם הבית חולים... מה לעשות?

פפסית

New member
קיבלתי פרס../images/Emo41.gif

איזה יופי, איזה מאצץ, איזה רגש, איזה כיף קיבלתי עוד פרס אבל הפעם פרס הזהב
על הקטגורייה דוגמנות אני התרגשתי כל כך, אז אנשים תשקיעו בהופעות שלכם ותקבלו גם אתם פרסים יפים!!! נ.ב בתמונה פרס הזהב שלי על מוזיקה, פרס הזהב שלי בדוגמנות והפרסים של הכלבה הקטנה שלי!

יאאא!! גמני רוצה זהבבבב!!

עובדים מזה קשה בשביל להשיג כוכבים ואז פתאום מורידים חצי כוכב סתם בגלל סיבה מטומטמת שהם מוציאים מה.. לומשנה!! איזה חוצפה זה! ואפחד עוד לא ענה לי ואני תמיד עונה לכולם אז אני שואל עוד פעם: מישהו הרוויח מיליונים?????????????????????????? אני סופרסטאר ומקבל עדיין פינאטס!! אין לורוצה! אני רוצה מיליונים של דולרים!! ואגב, ראיתם תלימוזינה הוורודה החדשה שלי? חח

בעלי סופרסטאר../images/Emo26.gif

אתם חלוצי סופרסטאר(מגזימה..נהההההההה) בכלאופן,אולי תכינו מאמרים כמו "איך לעלות לחמישה כוכבים" "איך להתחבר אם סלברטי" וכאלה?

נילס עשה מדריך לזה...

לאיך לעלות ל-5 כוכבים,ואני עשיתי מדריכון פשוט לאיך למצוא חברי משפחה... אם את צריכה עוד משהו תרשמי...אני אנסה לעזור!

Fozzie

New member
במשך

תקופה ארוכה הייתי סופרסטאר.. אתה לא ממש מקבל מליונים.. אתה בטוח שצריך לקבל סכום כזה??? כדי לא לרדת בכוכבים לך לסטאון לפחות פעם ביומיים או שלושה....

יוו זה קשה../images/Emo10.gif

התקנתי אתה המשחק-מה עכשיו!!
ועכשיו שאני יוררדת לסטודיו טאון זה איטי ומעצבן..

יפה מאוד נילס!

מזל טוב! פפסית אחות שלי,ממש כל הכבוד,על הארון המלא בפרסים...ועל זה שכל יום את שולחת תמונה של פרס!כל הכבוד!!!

אנילומבין משהו ואני רוצה להבין!../images/Emo4.gif

תראו! כשיש לי כל מיני הודעות על הישגים אני קורא אותן סתם בגלל שאני רוצה לדעת מה כתוב וזה קשור לזה שאני שואל אם מישהו הרוויח פה מיליונים. היתה לי הודעה אחרי שעשיתי סרט שאמרה משהו בסגנון:אתה רחוק כמה נגיעות מהתהילה ומלהרוויח ג'יגות gigs שזה כאילו ביטוי למיליונים באנגלית. אז אני רוצה מיליוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! אני רוצה מיליונים!!! ולא מעניין אותי! אני הולך עכשיו לשאול את מקסיס על זה!

פפסית

New member
קיבלתי עוד פרס../images/Emo13.gif

הפעם זה לא פרס משהו אבל בסדר זה פרס כסף בעולם המשחק כן, כן עשיתי מאמץ רב כדי להגיע לדבר הזה צילמתי מלא סרטים ביימתי עם מלא חברים שלי סצנות מצחיקות שהפפארצי צילם אפילו רקדתי עם מישהי כדי שהפפארצי יצלם אותן! נ.ב בתמונה פרס הזהב שלי במוזיקה, פרס הזהב באופנה ופרס הכסף במשחק

למעלה