יאאאא...אני לא מבינה..

יעלליי

New member
יאאאא...אני לא מבינה..

בס"ד איך זה שעכשיו השרשור שפתחתי אתמול נמצא פה למעלה? בהתחלה חשבתי שזה תלוי באיזה שרשור נכנסו לאחרונה..אבל לא, עשיתי ניסוי והוא הראה שלא! *מרימה את המשקפיים הענקיים שלי* בקיצור...האם תוכלו בטובכם להסביר לי קצת על האתר... איך אני יכולה לדעת מה כתבו אחרון? יש פה פורומים? מה זה תגובה מהירה?*מגרדת בראש מרוב טמטום* תודה!

talula39

New member
חחח אני אסביר לך....

את מצחיקה אותי=] ואת נחמדת...בא לי לדבר איתך באי סי...אם יש לך תוסיפי אותי=> 300298585 עכשיו..חח השירשור הראשון שיש זה השירשור הראשון שנפתח אעו השירשור האחרון שעידכנו...כאילו שהגיבו בו...עכשיו גם זה תלוי כי נראה לי אחרי כמה זמן גם אם תגיבי וזה שירשור ישן הוא לא יעלה ממש.... חוץ מזה אם יש הודעה נעוצה...היא תמיד תהיה בהתחלה ולא משנה למה תגיבי... את רואה מה כתבו אחרון כי מה שחדש יש בו עיגול כתום כזה ולפי השעה...שיש בצד שזאת השעה שבה שלחו את ההודעה ומה זה יש פה פורומים?חחח זה הפורום... תגובה מהירה זה כמו תגובה רגילה רק בלי כל החרטה של להעלות קבצים וכאלה... והיא נפתחת ישר מתחת להודעה בלי עמוד נפרד וזה פשוט לוקח פחות זמן... טוב זהו אני מקווה שעזרתי ואני אשמח לעזור לך ולהכיר אותך... יאללה יומעולה=]

יעלליי

New member
חחח תודה חמוודה!

בס"ד בעעע....הבנתי את הרוב... ייקח לי זמן לקלוט אבל בסופו של דבר הכל יכנס לתוך השכל...בעז"ה! *ממהרת להוסיף את ה' לכל העיניין*

למעלה