יאאאא.....אין פרסומת
ד דיאט יופלה New member 30/9/02 #6 אין פרסוומווותתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אגב... על מה הם מדברים בכלל
H Hell ad New member 30/9/02 #8 למי שלא הבין... למי שנכנס דרך תפוז היו את הפרסומות האלה...של האינטרנט המהיר... הורידו לבינתיים כנראה יחזרו עם משו אחר...
למי שלא הבין... למי שנכנס דרך תפוז היו את הפרסומות האלה...של האינטרנט המהיר... הורידו לבינתיים כנראה יחזרו עם משו אחר...
ד דיאט יופלה New member 30/9/02 #10 וואלה../images/Emo70.gif אין פרסומות../images/Emo70.gif ה-ל-ל-ו-י-ה
D DarkSpidey2000 New member 30/9/02 #12 *דופק את הראש בקיר* מה אתם רוצים לשגע אותי הבאנר חי ובועט או מי גאד, לא עוד פפסי איזה איש נחמד. בוא אליי, יש לי כותונת חדשה נקיה ולבנה לתת לך... לא
*דופק את הראש בקיר* מה אתם רוצים לשגע אותי הבאנר חי ובועט או מי גאד, לא עוד פפסי איזה איש נחמד. בוא אליי, יש לי כותונת חדשה נקיה ולבנה לתת לך... לא
D DarkSpidey2000 New member 1/10/02 #13 או מיי גאד../images/Emo70.gif אני מתחיל להזות מים, אני צריך מים [זה מה שקורה שחוזרים מביה"ס ב-16:00] אני טובע
או מיי גאד../images/Emo70.gif אני מתחיל להזות מים, אני צריך מים [זה מה שקורה שחוזרים מביה"ס ב-16:00] אני טובע
ד דרדסית בשחור New member 30/9/02 #11 עד שהתרגלתי... זו הייתה מהלומה מספיק גדולה שהחליפו את האבטיח לוורוד-צהוב-כחול המזעזעים האלה.
ע עדי18 New member 2/10/02 #16 ואללה עד שאמרתם לא שמתי לב בכלל לזה שאין פרסומות...חחחח....... איזה כיף שאין תפרסומות!!! השאלה היא אם ומה יהיה במקום זה....
ואללה עד שאמרתם לא שמתי לב בכלל לזה שאין פרסומות...חחחח....... איזה כיף שאין תפרסומות!!! השאלה היא אם ומה יהיה במקום זה....