יאאאאא

יאאאאא

יש לי מבחן לבוסתן!! אמרו לי שהם שולחים למלא אודישנים לבנים!! למישהו יש מונולוג לילד בן 12-13 קומי? אני חייב! תודה מראש, אור

מממ...

בוסתן זה בצפר למשחק או משהו כזה... והם עושים לי בחינה אם אני מתאים או לא..

אני יודע... אני קצת לומד שם...

אני לומד שם תאטרון (7 שנים) ריקוד (3 שנים) ושירה (גם 3 שנים). ולעניננו - לפעמים עושים לחדשים אודישן ולפעמים עושים סדנא.

אה....

תגיד, משחק ושירה יכול ללכת ביחד? אתה יכול לתת לי טיפים בבקשה? מה הם מחפשים וזה..

Minimal Affair

New member
לא יודע אם צריך טיפים...

זה סה"כ אודישן קטן, לא משהו שצריך להתכונן אליו. צריך לבוא כמו שאתה. זה כמו שלבחינות קבלה לבתי ספר יש סדנה, שהיא בדיוק סדנה כמו בבוסתן. ותמיד אומרים לבוא כמו שאתה, לא צריך להתכונן. פשוט להיות נקי. אבל כרצונך.

Minimal Affair

New member
ביקשו לבוסתן מונולוג?

זה חדש.... וברנש, אם אתה הולך לבוסתן בשביל אודישנים, אתה עלוב לחלוטין. אתה רודף בצע מלוכלך. וזאת הסיבה שאני לא אוהב אנשים כאלה, שבאים לשם רק בשביל אודישנים. חבל שזאת הדעה שלך, פשוט חבל. וכן, שירה ומשחק הולכים ביחד. אבל אתה צריך שיהיה לך כישרון לשירה. תשבור רגל.

לשבור רגל?

ראשית, אני חושב שאני צריך מונולוג, ומקסימום גם אם לא יבקשו, עדיף שיהיה לי.שנית, אני לא הולך לשם בגלל שהם שולחים לאודישנים!למרות שהעובדה הזאת מאוד משמחת אותי, כמו שהיא תשמח כל אחד. אם לא היה שם אודישנים אני בכל זאת הייתי הולך, אך אם היו 2 בתי ספר-בוסתן, ואחד היה שולח לאודישנים ואחד לא,הייתי הולך לזה ששולח. ואני בטוח שגם אתה, כי ברור שאני הולך בישביל ללמוד שם משחק, והאודישנים האלה רק יעזרו לי להתקדם ולפרוץ דרך. ולא הבנתי את החלק של לשבור רגל.. ואה.. יש לי כישרון שירה!

Minimal Affair

New member
חחחח... ../images/Emo6.gif

תאמין לי - שלא. אני כבר לא הולך לאודישנים, אפילו כששולחים אותי. אני פשוט לא אוהב איך שהתעשיה בארץ עובדת עם שחקנים צעירים, ועם אודישנים. פשוט לא אוהב. אחרי כמה זמן שנשלחתי לאודישנים, ראיתי כמה שזה רקוב. ותאמין לי - זה לא משנה כל כך אם אתה משתתף בסדרה כאשר אתה צעיר, במילא כאשר היא תגמר - אתה תהיה סתם עוד מישהו. ובקשר לבוסתן - לא צריכים מונולוג, תאמין לי. עושים רק סדנה קטנה, שהיא שיעור, בחינה. תשבור רגל.

תודה../images/Emo13.gif אוי יש לי שאלה בבקשה תענו:

אז ככה מישהו יודע באיזה שעה בד"כ הצגות ילדים של חנוכה ופורים באיזה שעה זו ההצגה השלישית?! תוד מראש יעל.

למעלה