יאאאאא T_T

Keroberos

New member
יאאאאא T_T

בפורום אחד שאני נמצא בו 2 ילדים התקבלו לדובב באולפני נלס והם הלכו היום לקורס דיבוב והם פגשו שם את טליה ברקאי!!!! (וגם את יובל סגל והמדובבת של גברת מיזוקי ועוד) איזה כיף להם... הייתי עושה הכל להתחלף איתם XD טליה כזאת שולטתתתתת! הקול שלה יותר ממושלם!!! ^____^ וטליה - אם את קוראת את ההודעה הזאת אז שוב אני רוצה להגיד שאת מדהימה!!! כל הכבוד על הדיבוב המדהים שלך והקול המושלם שלך!!! ^_^

איזה כיף להם!

הלוואי עליי... אבל בעצם אני אתאהב בפליפה קולומבו המסריח לפני שירשו לי ללכת לדובב >.> כי זה "עושה עין הרע!"

Sakura Kinomoto

New member
נכון היא באמת

מדובבת טובה!! אהבתי כשהיא עשתה את מיילין צורחת "קיר מטופש"!!! טיהיהי

FireZeroX

New member
XDDD עוד ביקור ^_^

קוניצ'יוה! ^_^ חזרתי לעוד ביקור קצר, אולי אני אפילו אחזור לפה... יאאאאא איזה כיף להם... גם אני רוצה לדובב... אתן יכולות לשאול אותם איפה הם למדו ואיך הם הגיעו לדיבוב? ואם טליה קוראת את זה: תדעי שאני חולה על הקול שלךךךךךך וגם אני אהבתי את הקטע של "קיר מטופש", אפילו שאני זוכר רק את המלים האלה ולא את ההקשר...

Keroberos

New member
קיר מטופש? הזכירו לי איזה פרק זהX_X

והם הלכו לנלס לפני כמה זמן שהיה אפשר לבוא ולהבחן לדיבוב כמה ילדים מהפורום שאני נמצא בו הלכו ו-3 או 4 (לא 2 טעיתי קודם XD) מהם התקבלו לדיבוב ועכשיו הם הולכים לנלס לקורס דיבוב שאחריו הם כנראה יתחילו לדובב הם גרמו לי לרצות להיות מדובב רק כדי לפגוש את טליה ברקאי! XD טליה כזאת שולטת =] איך אפשר להיות עם קול כזה יותר ממושלם?!?!?! ^___^

BN100

New member
אתה יכול...

לתת לי את הקישור לפורום שקראת בו את זה?

למעלה