יאאאאא.... מצאתי תוכי!!!!!!

Xboy123

New member
יאאאאא.... מצאתי תוכי!!!!!!

איזה יופי! מצאתי תוכי ציפור אהבה מגוון! צבעיו: אדום, צהוב, ירוק, ושקיות עיניו לבנות!!!!!!! ממש יפה! ממש במקרה מצאתי אותו בתוך החדר שבהם נמצאו ציפורי האהבה שלי(החלון היה פתוח והוא נכנס משם). יום לפני הוא אבד לשכנים קצת רחוקים שחושבים שעכשיו הוא בטח במקום אחר לגמרי. לצערי אני ילד מאוד רע ולכן אני לא אגיד להם שמצאתי את התוכי שאבד להם, אבל אם הם יחזרו ויגלו שמצאנו אותו, אז בלית ברירה אחזיר להם אותו, ויהיה חבל כי הוא כזה חמוד והוא מסתדר עם הגוזל הבודד שנשאר לי! הוא התרגל מאוד לכלוב ולסביבה במהירות גדולה. הוא גם משחק איתי לפעמים(נושך!)

רואי

New member
ככה זה..

הוא שמע את השריקות של התוכים שלך ובא אליהם... קיבלת הפתעה נחמדה לכבוד ראש השנה!

Xboy123

New member
חחח כן.. אבל אין לי ראש השנה כי

אני לא יהודי אלא נוצרי. אצלנו ראש השנה מתחיל בדיוק בינואר, בחודש שבו נולד ישו אם איני טועה. מקווה שזה לא יצור גזענות נגדי... תודה על התגובה!

Xboy123

New member
ד"א אם תהיה לי הזדמנות אצלם אותו

הכוונה לתוכי שמצאתי. אבל למרות שאיני מתכוון לקרוא לילדים לקבל את התוכי בחזרה, גם כואב לי עליהם כי הם היו ילדים מנומסים שהתחננו שנעזור להם למצוא את התוכי, ועכשיו הם בטח מתגעגעים אליו

bilbolim

New member
לדעתי אתה צריך להחזיר להם אותו

אתה בטוח יודע מזה להיות קשור לתוכי, אתה מוכן למות למענו לפעמים. וגם אני פעם איבדתי את הכלב שלי והלכתי בכל הרחוב שעות צרחתי את השם שלו ובכיתי כל הדרך עד שמצאתי את הממזר שהשתעשע בלרדוף אחרי חתולים. אז אני יודעת מזה לאבד חיה וזה מאוד קשה, לדעתי אתה יכול יותר להרוויח מלהחזיר להם אותו ולראות אותם מאושרים מאשר לגדל אותו בידיעה שהם בוכים עליו...

Xboy123

New member
אממ.. אני גם לא יודע איפה הם גרים

ומי הם בכלל. אלה שכנים מאוד רחוקים. לא ממש שכנים. אם היית מוצא לך תוכי גדול יפהפה מדבר עם המון צבעים, ידידותי ומשעשע, שהלך לאיבוד, בחצר שלך אז היית לוקח אותו או חורש את כל הרחוב בשביל למצוא את הבעלים שאיבדו אותו? אני חושב שהבעלים התייחסו אליו דווקא לא כל כך טוב כי זאת בטח הסיבה שהוא ברח להם. וגם ראיתי שהמקור שלו מאוד שרוט ואין לי מושג למה.

bilbolim

New member
..................

אין שום קשר בין זה שתוכי בורח לזה שהיחס אליולא טוב, יש לתוכים אינסטינקט לבוא למקום פתוח לכן הם עפים מהחלון בדרך כלל אם יש להם אפשרות וגם בחוץ המקור שלו היה יכול להישרט. אם אתה לא יודע איפה הם גרים אז בכלל אין מה לעשות... אם הייתי מוצאת תוכי שהלך לאיבוד לא הייתי חורשת את כל הרחוב אלא אם הייתי פוגשת את הבעלים הייתי אומרת להם או אם היה לי את הטלפון או הכתובת.

למעלה