יאאאאאא *בוכה*

fight star

New member
יאאאאאא *בוכה*

היום בהפסקה ראיתי שתי בנות שעמדו ביחד והיו להן את הנעליים של ג'ימממממממממססס!!!! ואני כזה בוהה בהן! לאחת היה ואנס שחור עם הפסים הוורודים (ממש כמו שלו) ולשניה לן עם פסים ורודים! אויש, איך אני רוצה!!! אז אני כזה רצה אליהן (חברות שלי חשבו שהשתגעתי) ושאלתי אותן מאיפה אבל אז היה צלצול וחברה שלי משכה אותי! ומאז לא ראיתי אותן.. כן, זה היה סיפור עצוב, ארוך וקורע לב... אניוואי, למישהו יש מוסג איפה כן יש את הנעליים כי חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי

Dark Amy

New member
כן יש לי אפילו 2 מושגים!!! כנסי

קודם כל - את יכולה לשים תמונה של הנעליים???? כי אני רוצה גם לקנות VANS ואולי שווה לקנות כאלה
עכשיו אני יכולה להגיד לך על 2 מקומות שסביר למצוא בהם!!! שניהם בראשון: אחד זה CABALLERIOL ברחוב רוטשילד (ממש לקראת הסוף, קצת לפני מרכז בן גוריות איפה שספגטים, בצד השני של הכביש... אני אגיד לך יותר מאוחר את המספר) זו חנות להלבשה של סקייטרים בסגנון פאנק ויש להם שם מבחר ע=נ=ק של נעלי VANS!!!!!!! השני זה בקניון הזהב חנות שנקראת ביתן הספורט - גם שם יש מבחר גדול...

דניאללל

בראשון יש בכל מקום וואנס יש במדרחוב כזה עולים אם את לא יודעת איפה זה המדרחוב זה המשך רחוב רוטשילד אתה עולה שם בעליה בצד הימני של המדרחוב אז יש חנות נעליים את בטוח תראי! וגם caballeriol אבל אני שונאת תמוכר הזה..\:

fight star

New member
חחחחח

אוששש תודה אנשות! אתן מאממיות! יש לי כבר שני זוגות ואנס (שאני מטורפת עליהם) אבל הם מחנות בתל אביב(ג'יפה למי שמכיר) אניוואי באמת לא ידעתי איפה יש בראשון אז טנקס!

למעלה