יאאאאאאא

יאאאאאאא../images/Emo85.gif

כל הלילה חשבתי על זהההה!! שיואוווו לא האמנתי שאני יפגוששש אותההה!!! אז ככה; 9:15- התלבשתי התארגנתי ודוד שלי צפר. (אני גרה בנתניה וזה בתל אביב) הקיצר, נסענו עד שהגענו. השעה הייתה 9:54. הלב שלי פעם בחוזקה, שמעתי את מאיה שרה מחוץ למועדון והתחלתי לבכות שהגענו מאוחר. מסתבר שהיא נשארה עד 11!!! לאחר מכן, דוד שלי הלך לדבר עם שומר הראש שיתן לי לדבר איתה אפילו דקה. הוא בהתחלה סירב אך ראה שאני ממש רוצה לראות אותה וענה בחיוב. אחרי שהיא שרה את כל אבל כל השירים שלה, היא ירדה, והשומר ראשש קרא להההההה!!!!! אני הייתי בהלם, ואוו פעם ראשונה שפגשתי אותה פנים מול פניםםםם!!!! היא חייכה אליי נגעה לי בשיער חיבקה אותי ונתנה לי נשיקה. אחר כך הוצאתי לה את הדף, היא כתבה ככה: "להילה, תמשיכי להיות חמודה כזאת אוהבת מאיה בוסקילה"!!!! זה הפעם החמישית שפגשתי אותה. אמרתי לה אם היא מכירה את דקלה ואז היא אמרהה בטחח ודקלהה היא מסרה לך ד"ש חם חם ולכל הפורום!!!! אני ינסה לעלות את התמונות שיגיעו מהפיתוח. היא ממש חמודה אומנם זה היה רגע קט שנמשך כמו שנההההה!! כמו חלוםםם!!! אני פשוט..לא יכולתי לדבר נזלו לי דמעות וגם אמרתי לה שהייתי בהרבה הופעות שלה והיא אמרה שהיא נראתה לי מוכרתתת ואני פשוטט כמעטטטט בוככההה ואמרתי לה שאני חולהה על השיר "הדלקת כוכב" וכל פעם שאני שומעת אותו אני בוכה אז היא אמרה לי שיש לה הופעה בקרוב מאוד בתל אביב והיא הזמינה אותי!!(ללא כסף), ושעלתה לשיר שוב, אז היא אמרהה: "את השיר הזה ילדהה מאוד אוהבת ואני רוצה להקדיש לה אותווווווו" יאאאאאאאאא!!! אני התחלתי לבכותתתתתתתת נשבעת לכם!!! זההה זה כאילו חלוםםםם ומי שחושב שהיא סנובית מממשש לא!!! להפךך!! אני הייתי סופר מאושרתת שלא הצלחתי להירדם בלילההה!!!! אני מקוווה שתקראו ותגיבו, ואוו כל פגישה שלה או הופעה זהה ממשש חחוויה מאיההה מתה עליךךךךך!!!

../images/Emo7.gifאיזה מרגש ../images/Emo7.gif

היליילי ריגשת אותי , איזה יופי ... נשמע ממש חלומי ..
איזה שיר היא הקדישה לך ........?

וברור שהיא מכירה את דיקלה ..חח../images/Emo6.gif

תחשבי כל אחד מאיתנו שפוגש אותה או משהוו ישר נזכר בדיקלה וישר שואל אותה אם היא מכירה אותה אז השם והפנים (היפות - דיקוש תסמיקי קצת ...--->
)מוכרות לה כבר ! חחחחח

וואי הילה!!!

אני מזה שמחה בשבילך כפרה עליה היא מדהימההההה יאאאאאאא מתי ההופעה בת אביב? ותנסי פליז להעלות את התמונות

חח תודהה../images/Emo140.gif../images/Emo85.gif

אבל התמונות עדין לא הגיעו מפיתוח אלא רק מחר ואחותי הארורההה הרסה לי ת'סורק
!! אז שאנסה לעשות משהו..=\ אבל מה שהיה הכי טוב זהה שסופר נהניתתיי=]

k a b o o k

New member
יאאאא, הילה נשמה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מאושר בשבילך
איזה יופי, באמת חלוםםם
, חלום שתודה לאל, לי התגשם
תוכלי בבקשה לומר לי איפה מאיה אמרה שההופעה הבאה שלה בתל אביב

חח בסדר=]../images/Emo85.gif

ואז נפגש כולנו??
טובב התקשרתי לרונן(הדוד) לפני שעה והוא אמר לי שזה בגני התערוכה בתל אביב הולך להיות משהו פגז ורונן אמר לי שהוא לא יודע לגבי התאריך אבל הוא יברר בשבילי ואני יכתוב לכם=]

k a b o o k

New member
יאאא, תודה מאמי../images/Emo24.gif

תבררי לי בבקשה לגבי תאריך, שעה, מקום מדוייק.. אם זה כרוך בתשלום..

כן זה עולה כסף..../images/Emo85.gif../images/Emo137.gif

ומאמצת את הסופגניה לחנוכה
זה עולה כסף, ולגבי השעה והמקום אני יגיד לכם מאוחר יותר..=]

יאאאאאאא

הילה ממי אני ממש ממש שמחה בשבילך זה מרגש בטירוף..!! ואני מבינה אותך הכי בעולם!! זה חלום כזה.. יאא ותודה ששאלת עליי עם מאיה חחחח כולם מוסרים לה ד"שים ומדברים איתה עליי בלי להגיד ליבכלל חח היא תחשוב שאני מטורפת.. חח בכל עיר יש לישליחים חחחחחחחחחח... אבל תודה מתוקה עשית לי את היום עוד ד"ש ממאיוש נוסף לרשימה.. ויאללה תביאי תתמונות!! =)

למעלה