יאאאאאאאאאאא

Ze Colmeia

New member
יאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif

עכשיו חזרתי מהאימן יוווווו איזה גדול היה
בגלל שבאולם כדורסל באוניורסיטה היה משהו לא יכולנו להתאמן שמה, אז לקחו אותנו למעונות של הסטודנטים ודחפו את כולנו למקלט של איזה 70 מ"ר. בחימום היה לא כל כך כיף כי היינו ממש אחד על השני, אבל בסוף בהודה יווווווו זו ההודה הכי טוב שהייתי בחיים שלי
איזה אווירה איזה אקסטזה אתם פשוט לא יכולים לתאר לעצמכם, אבל ננסה לתת לכם את התמונה תארו לעצמכם 40 אנשים שרים כמו משוגעים המקלט רועד והשחקנים שלא נתחיל לדבר
יאאאאאאאאאאאאאא היה כזה כיף
סתם אני מאוווווד שמח ורציתי לשתף את הפורום בשימחתי
.

bruinen

New member
הודה טובה זה האחד מהדברים

הכי כיפיים ומרעננים שקיימים

Ze Colmeia

New member
אין ספק../images/Emo70.gif

אפילו איזה חבר שלי שבא קצת באיחור ולא מצא אותנו מסכן חיפש אותנו שעה וחצי והוא הגיע רק להודה אבל אחרי שניה בהודה כזו הוא נרגע ונכנס לאווירה.

bruinen

New member
אתה מסכים איתי ש...

אימון פורום הבא יהיה קפואירה? אני מקווה שיש כאן איזה מאמן שיודע לנגן על הברינבאו (אממ אממ דניאל)

Ze Colmeia

New member
אני...

יודע לנגן, ואם יש אימון פורום הבא עם קפואירה אני יביא את הבירימבאו שלי. כן כן יש לי בירמבאו...

Ze Colmeia

New member
יש פה...

מישהו עם טבקי
או הטוף מירים הזה שאני לא זוכר את הזם שלו כרגע.

Ze Colmeia

New member
אם...

אתה חושב שתצליח לשלב אותה במקצב של הקפואירה מה איכפת לי... סתאאאאאאאאאאאאאאאם

Ze Colmeia

New member
מה....

אתם אומרים, אם אימון פורום הבא יהיה בפסח אני יבוא, ואם היה קפואירה אז בכלל
יש פה איזה מדריכים
ואם לא אז כל מי שרוצה להציע את עצמו כזה שיעביר את השיעור שירשום כמה זמן הוא מתאמן והכל... אם זה יתממש אני יכול להביא בירמבאו (אם אני יצליח לארגן מייתר כי שלי נקרע) יש למישהו פה עוד כלים

ברימבאו

לגיטריסט המופלא באדן פאול (Budden powel) יש קטע מקסים בשם ברינבאו, שבוא הוא גורם להגיטרה שלו להשמע ממש כמו ברינבאו. מקסים ושווה. נ.ב אם הולכים לקנות, להדגיש את הBudden בניגוד לbud, מאחר ויש גם פסנתרן ג´אז בשם Bud Powel. זהו. האפור

bruinen

New member
וואלה נחמד,באדן פאוול זה גם מי ש...

זה מי שהקים את תנועת הצופים העולמית...ברצינות...

Ze Colmeia

New member
לא...

נראה לי כל העינין כי המיתר של הבירמבאו הוא לא כמו מיתר של גיטרה המיתר של הבירמבאו הוא מחוט ברזל שאפשר למצוא בתוך צמיגים. וניסו את כל המיתרים שיש לגיטרה ואף אחד לא התאים כי כל הרעיון של הבירמבאו זה שהם אומרים שהצליל שלו מזכיר להם את הקולות של השרשראות (עבדים אתם יודעים...) ואין מיתר של גיטרה שיכול לחכות את הצליל הזה, אולי הוא שם מיתר כזה מצמיג אני לא יודע. אבל גם אם הוא שם מיתר של צמיג הצורה שמנגנים על גיטרה ועם בירמבאו שונה מאוד אז אני צריך לשמוע כדי לדעת, אבל לא ממש נראה לי כל העיניין.

לא הבנת נכון

באדן פאול הוא הוא אחד הגיטריסטים הגדולים של ברזיל, ואולי אחד מגדולי הגיטרה אי פעם בכלל. הוא לא ניגן על גיטרה מיוחדת, או משהו כזה, ורוב היצירות שלו לא נשמעו כמו ברימבאו. אבל הוא היה מספיק רב אמן מדהים ומהמם, כדי, כשרצה, לגרום לגיטרה שלו להשמע כמו ברימבאו. לא בדיוק, לא לגמרי, אבל מספיק דומה. האפור שנוסע לברזיל עוד מעט, באמת.

Ze Colmeia

New member
אתה..

יודע מה תרשום לי את השם שלו ושל השיר באנגלית ואני יוריד ואראה בעצמי... כי אני לא יכול להתווכח איתך על משהו שלא שמעתי אני צריך לשמוע כדי להאמין.

למעלה