יאאאאאאאאאאא!!!

יאאאאאאאאאאא!!!../images/Emo41.gif

אז ככה. היום ראש1 פירסמו את סיכום השנה 2004. מארון לא זכו בכלום (גם לא בלהקת השנה) והתחלתי להתעצבן עד שהגעתי לקטוגרייה הכי חשובה והאחרונה (שיר השנה) שמארון זכו בה במקום ה-1!!! המקום ה-1 עם THIS LOVE מבין 50 שירים!!! כבוד!

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifיא זה מכובד../images/Emo9.gif../images/Emo45.gifוואהו../images/Emo65.gif

ומי זכה בלהקת השנה ?

KerenWelling

New member
ווווהווווו!!!!!!!../images/Emo41.gif

כאילו...דה!!!!! למרות שזה מאכזב שהם לא זכו בשאר הקטגוריות... זה שהם זכו בשיר הטוב ביותר, אומר שהם גם זכו בכל שאר הקטגוריות.....מוהאהאהאהא

lolli1

New member
נצל"ש

אוף איזה מבאס חכיתי לtrl כל השבוע והם היו שם לאיזה דקה...........

ראסמי.../images/Emo4.gif

הייתי בטוחה שהם ישירו "סאנדיי"...
טוף, בכל מקרה, מזל טוףףף לשיר השנה!!! ווהו!!! מגיעה להם תגלית ולהקה, אבל זה כבודדדדד!!!!! מי על השער ד"א???

lolli1

New member
../images/Emo13.gifעל השער היה

שער מתחלף עם בריטני אורלנדו אמינם ואבריל ושהרימו את זה ראו את אמינם כי הוא איש השנה משום מה הם לא הארו את הזוכים של תגלית השנה ואני בטוחה שמארון זכו כי הם זוכים בזה בכל מצעד ותחרות.......

../images/Emo122.gif

בריטני? מאסנו בה ממזמן!!!מה היא עשתה השנה?!?!! מגיע לה להיות המפגרת של השנה!!!!!!רציני.
אבריל? היא תמיד הייתה מצליחה...לא היה משו השנה
אמינם? חלאס. כולה אלבום חדש וממוחזר. אורלנדו? אויש תנוח.
שונאת אותו
גררר איזה חרא שער!!!

l o v e m e 12

New member
../images/Emo46.gifמה זה שונאת את אורלנדו?!?!?!?

חוצפהההההההההה אורלנדו הכוסון שווה חיים שליי חחחחחחח!! הוא כזה יפיוך מה נסגר איתך!??!? מזל טוב למארוןכן ראיתי את זה גנבתי את זה לחברה שלי..

מה אני יכולה לעשות-

הוא מעצבן אותי. הוא פג כזה. לא גברי. ו-גנב תפקיד לאשטון בסרט עם קירסטן דאנסט שהיא אחת השחקניות שאני הכי אוהבת!!!

SHANY4E

New member
מה????../images/Emo46.gif

אורלנדו לא גברי??? אשטון כן??? עם לא הייתי צוחקת הייתי יכולה לשבור למישהו את העצמות
חחח סתם..........
רק קצת יותר בעדינות כשאת מדברת על האיש הכי מושלם ביקום!!!!

מה לעשות שאורלנדו מלך?../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

וכנראה שהוא משחק יותר טוב מאשטון ובגלל זה קיבל תתפקיד (ואני חולה על אשטון, שלא תביני לא נכון) אבל ככה זה כשיש רמת משחק, לוקחים תפקידים... הוא לא גנב, הוא זכה בתפקיד.... והוא לא פג, ולא מעצבן... הוא מושלם

זה בכלל לא היה קשור לרמת משחק..

אשטון עבד על "שנות ה70" וזה התנגש לו עם הסרט, אז הוא ויתר. ואורלנדו קיבל. אבל זה לא רק זה! אף פעם לא אהבתי אותו... הוא בריטי פג כזה... לא בריטי גברי כמו יו גרנט, למשל... הוא מעצבן!!! ואשטון...אוי הוא הגברי שבגברים!
השלמות{
} >

אז את סותרת את עצמך,../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

כי אמרת שאורלנדו גנב לו תתפקיד, אבל אז אמרת שאשטון בכלל וויתר עליו. אז הייתי אומרת.. בעיה של אשטון. לא ככה? ילדותי קצת, הטיעון שלך
ואשטון אכן כוסון... ואורלנדו.. טוב, אם בא לך לחשוב שהוא "בריטי פג", תהני.
בכל מקרה,

פסדר-

אשטון ויתר, אורלנדו לקח. עדיין הוא בתפקיד שחיכיתי שאשטון ישחק... וזה מעצבן אותי! הוא מעצבן אותי! לא צריך להרוג...דעההה

SHANY4E

New member
ואייי!!!../images/Emo7.gif

אני לא מפורם אורלנדו!!!
יאללה ממחר אני נרשמת לפורם אורלנדו המושלם.... (ולא,להיות מושלם זה לא להיות אשטון)

למעלה