יאאאאאאאאאאאאא

חחחחחחחח מה הקשר?

למה הוא פשוט לא יכול לסלוח? מה הוא רוצה שהיא תעשה?! אגב... ספויילר להמשך העונה... בהמשך התגובה....
בטוחים?! אוקה: אדם וג'ואן בטוח יהיו זוג!!!!!!!

miaka

New member
../images/Emo58.gifהמשך

נו כן :) הם כאלה חמודים עד איזה פרק ראית? ןמעבר לזה, זאת בגידה רצינית באמון של אדם, גם אני לא הייתי סולחת לג'ייני כל כך מהר

shanyz

New member
אני דוקוא כן הייתי סולחת...

ברור, זה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות, במיוחד כשהיא יודעת איזה חשיבות יש לפסלים שלו. אבל הוא אמור להבין אותה כשהיא אומרת שהיא הייתה חייבת, כי הוא ידוע שיש לה גם איזה משהו מוזר... והיא ביקשה סליחה מלא פעמים.... צריך בשלב מסויים לסלוח..

miaka

New member
מסכימה.

אבל תנו לאדם להחליט מתי הגיע הזמן לסלוח
אם הוא היה סולח לה אחרי פרק או שניים זה פשוט היה אמריקאי נדוש מדי. העובדה שאדם כועס עליה (אולי כועס זאת לא המילה המתאימה פה - פגוע) הוסיפה מאד לפיתוח העלילה.

אממ

לא ראיתי פרקים מתקדמים חוץ ממה שיש בטלויזיה, אבל ראיתי תמונות מאתרים אמריקאים ששם העלילה כבר התקדמה...

היה פרק יפהפיה...../images/Emo99.gif

זה היה ממש עצוב לראות את אמא של ג'ואן בוכה כשהיתה בטוחה שויל מת... מסכנה
...ולוק הזה קורע אותי עם החשיבה הסתברותית שלו וכל הקפאין הזה(יש לי בגרות במתמ' בקרוב...בעעע
) היה מתסכל לראות איך ויל מנסה לשכנע את הרוצח הזה לא להרוג אותו ולמרות זאת הייתי קצת עצובה שהוא מת כי היתה לו ילדה ובכל זאת,לא יודעת איך להסביר את זה
... ואפילו שרוב הפרק היה בנימה עצובה,היו קטעים מצחיקים כמו:"השתגעת? אל תעצרי לו! יש לו מסור ביד!!!" חחח...

Dawson girl

New member
פרק חמוווווד! ../images/Emo9.gif

ג'ואן ממש היתה חמודה כשהיא לא רצתה לנהוג כל הזמן.. חחחח אבל האמת שזה מובן למה
ולוק בכלל קרע אותי מצחוק! מופרע הילד! במיוחד הקטע של "אישור מיוחד לשתיית קפה" ומה זה החוק הזה?! אין קפה עד שהוא מתחיל להתגלח?! וואט דה פאק?! או וול... וממש הפחיד אותי הקטע של וויל והפושע הזה. כאילו, זה היה די ברור שלא יהרגו אותו, אבל.. לא יודעת, היה די מפחיד. פרק יפה לאללה :)

אמממ

היה קצת מטומטם מצד וויל להתגרות בפושע הזה כול הזמן..!! כמה מטומטם בנאדם יכול להיות?! חחח לוק היה ממש ממש ממש חמוד היום!! והיה ממש עצוב שהפושע בסוף מת... הייתה לו ילדה...

לא נכון זו פסיכולוגיה הפוכה הוא

כאילו פוגע בוא אבל בעצם השודד רוצה להוכיח לו דברים

לא...

זה היה רק בסוף... בהתחלה הוא ירד עליו, על הכלא... שהוא מסריח... וזה רק עצבן את הפושע...

Dobby Weasley

New member
לא יכולתי לראות הפרק, מישהו יכול

בבקשה לכתוב לי תקציר? תודה תודה תודה

mor kutcher

New member
היה פרק צפוי מדי...

לא רגילה לכזה דבר בג'ואן...אבל היה לא רע... אהההה ונראה שהולך להיות פרק כזה טוווווב שבוע הבא!!!!!!!!! קאנט וויט!!!!!!!!!

Luna Lovegood

New member
../images/Emo9.gifפרק גדוללל

ומצחיק... אומנם הוא התחיל בצורה מגוחכת ("?uncle luke"), כי לוק הוא בנאדם מגוחך , אבל חמוד..!! בכלל לוק היה שולט במיוחד בפרק הזה (וזה היה די מתבקש, אחרי שכל כך לא שמו לב אליו עד עכשיו) וקווין מקסים.. כן, היה צפוי, הכל צפוי, אבל הפרק נעשה בצורה טובה והיה מאוד מאוד כייפי.. ועכשיו שאלה שמטרידה אותי: כשלוק אמר שהוא "תפס" את קווין..פעמיים.. הוא התכוון ללפני או אחרי התאונה?? זה ממש הרה-גורל בשבילי.

למעלה