יאאאאאאאאאאאאא

shanyz

New member
וואו..פרק יפה...אבל צפוי../images/Emo3.gif

מההתחלה כל הקטע של הרשיון, ידעתי שזה יהיה כדי שג'ואן תמצא את אבא שלה.. זה היה די צפוי. גם אהבתי את הצד הזה של לוק שראינו היום. לאט אלט אני רואה שהוא יותר ויותר נחמד. היום הוא דאג לג'ואן כשהוא חשב שהיא בהריון, וגם עם קווין אז בחנות... הוא מתחיל לחיות חביב
אדם מעצבן אותי
כאילו- אתה לא מבין שהיא מצטערת1? אנשים עושים טעויות (למרות שאנחנו יודעים שזו לא הייתה טעות) וצריך לדעת גם לסלוח. ככה זה בחברות. הוא ממש מעצבן.

זה היה כ"כ מרגש!!

כשהיא מצאה את אבא שלה, אני ממש בכיתי!!!!!!!!!!! עם דמעות!!!!!!!!!!1 ואיך שלוק וג'ואן דיברו באוטו על קוויון וזה... זה היה קורעעעעעע

זה היה כ"כ מרגש!!

כשהיא מצאה את אבא שלה, אני ממש בכיתי!!!!!!!!!!! עם דמעות!!!!!!!!!!1 ואיך שלוק וג'ואן דיברו באוטו על קוויון וזה... זה היה קורעעעעעע

The tooth Fairy

New member
פרק נחמד...

לדעתי..הדבר הגדול ביותר שהשפיע על העתיד לבוא הוא שג'ואן קיבלה רשיון...לדעתי העלילה לא מתקדמת לשום מקום. יכול להיות שאני מריגשה ככה בגלל שג'ואן ואדם עוד לא השלימו. אתם מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה. רק בעדינות.

את טועה...

יאאא זה היה ממש פרקר יפה!! הכי יפה שהיה עד עכשיו!!! ואדם הזה מעצבן.... איך שהוא ולוק דיברו זה היה קורעע

The tooth Fairy

New member
למה אני טועה?

אני גם אהבתי את הפרק אבל זאת לא סיבה מספיק טובה לכך שאני טועה... העלילה פשוט תקועה.

טוב...

כול אחד והדעה שלו... לדעתי זה היה פרק מקסים.. וממש ממש מצחיק. לא כול יום העלילה חייבת להתקדם.. זה יכול להיות גם סתם יום רגיל שבו ג'ואן מוציאה רישיון, אבא שלה נחטף, אח שלה זוכה בתחרות מתימטיקה, היא מוצאת את אביה הצולע, ואמא שלה חושבת שהיא בהריון ובסוף היא לא...

OrdinaryDay

New member
../images/Emo45.gif

העלילה הייתה באמת תקועה בפרק הזה. שום דבר לא התקדם. ובהשווה למשימות אחרות, המשמה שהייתה לג'ואן היום הייתה די איך להגיד...אממ...קצרה כזו, צפויה, לא הכי מעניינת. היא לא התגלגלה כמו בפרקים הקודמים... והקטע של ההריון, גם כן היה מיותר...לה יצא מזה כלום. בקיצור, לא היה פרק מעניין כ"כ...

shanyz

New member
נכון...

עניין ההריון היה ממש מפגר.. כאילו.. מה הקטע? שסתם הם חושביםש היא בהריון ובסוף לא? זה לא השפיע על כלום ולא תרם. אם כבר האמא הייתה צריכה כן להיות בהריון כדי להוסיף אולי עוד סיפור לעלילה או משהו

זה גרם ללוק לדבר עם אדם!!

אוליי עכשיו הם ידברו לפעמים, ויצא להם לדבר על ג'ואן ולוק ישכנע את אדם לשלוח לה!!!

שטיצה

New member
ממש צחקתי כש..../images/Emo39.gif

לוק לקח את השיער מהמברשת, ושם אותו כמו שפם :]

miaka

New member
למה לשנוא אותו?

הוא כזה מותק
וגם אל תכעסו על אדם
זאת לא אשמתו שיש לו זכרון צילומי..

למעלה