משהו שמזמן רציתי להגיב לך...
בקשר לזה שאת כל הזמן מתנצלת, את באמת חושבת שיש לך על מה להתנצל? אני אספר לך שגם אני הייתי כזאת, בתחילת כל הודעה ביקשתי סליחה על הברכיים על ההודעות שאני כותבת, אולי כי אם אני מרגישה שאני מעיקה בטיפה, אז אני הורסת לכולם את החיים,
אבל אז הגעתי למסקנה ש
על מה כבר יש להתנצל? על ס"מ שאני תופסת בדף פורום?
ואת לא מכריחה אף אחד לקרוא, ואף אחד לא מכריח אף אחד לקרוא,
אם מישהי פה קוראת הודעות שלך זה מרצונה החופשי, אם היא מרגישה שזה מכביד עליה היא פשוט תסגור את ההודעה.
אז אין לך מה להתנצל.
דבר שני, מניסיון אני יודעת שבתקופות חולי ההיגיון ממש לא פועל כמו שצריך בדר"כ, והרגש הוא ששולט.
אבל כשכולם מסביבך אומרים לך באיזה מצב את, כשמדברים איתך על אשפוז, כשאת פוגעת בעצמך במודע, ואלה עובדות, זה לא גורם לך לחשוב על זה בצורה אחרת? שאולי את באמת, באמת, במצב שמצריך טיפול יותר אינטנסיבי?
ובקשר להבטחות שאת מפרה, את מכירה את הסיפור "זאב זאב"?
אם "יתפסו" אותך בזה שהפרת את ההבטחה, יכול להגיע שלב שבו את תצטרכי להבטיח משהו חשוב וגורלי, ויכול להיות שכבר לא יאמינו לך, לא יסמכו עלייך.
עדיף לא להבטיח אם יודעים שלא בטוחים שיכולים לקיים.
זה משהו שלמדתי על עצמי לאחרונה.
ולהיות משוגע יכול להיות כיפי ומיוחד ואפילו יפה, אבל צריך לבחור את סוג השיגעון...
בכל אופן, אני מאחלת לך שבאיזשהו שלב ורצוי בהקדם האפשרי,
שתהיי מודעת לכמה המצב שלך חמור. כי עד אז לא באמת ישתנה משהו, בדר"כ לא קורים ניסים, לא במקרים כאלה לפחות...
גם אני "דפוקה בשכל" (מנסה לדבר בשפה שלך), אבל אני מודעת לזה ומנסה לעבוד על זה.
אני יודעת שזו עבודה סיזיפית, אבל, צריך להתחיל מנקודה כלשהי, כדי שישתנה משהו, נכון?
ובשום פנים ואופן אני לא מסכימה לך (כותבת בחיוך, כן? לא לקחת קשה מדי
) להיפגע/להיעלב/לחשוב שאני שופטת אותך, כי זו בהחלט לא הכוונה, אין לי שום אינטרס אחר לכתוב לך הודעה כזו חוץ מלנסות לעזור לך.