.................................... (ט?)

נוגה 1234

New member
.................................... (ט?)

(סליחה על ההצפה. אני כותבת יותר מידי בזמן האחרון. אני מצטערת שאני כלכך חופרת)
(וכ"כ מוצפת שלא יודעת אפילו מאיפה להתחיל)
אחרי כמה ימים של צומות אמא שמה לב. ורק הטיפה עוד יותר על כמה שאני הורסת את עצמי ושהיא לא תשתף פעולה. ופעם ראשונה- היא איימה. עם אשפוז.
ואמרתי שאני לא רעבה.
ואמרתי שזה לא מכוון.
ואמרתי....
והרגשתי כמה שהיא לא מאמינה. וניסיתי לשכנע. את עצמי.
היה מבחן במתמטיקה. שוב החזיר אותי, לזמנים שכבר (עוד לא) הספקתי לשכוח, לתקופה של הבגרויות. רק שבכמה ימים האחרונים, זה נהייה גרוע יותר. כאילו... אני כבר לא מקיאה. אבל גם כמעט ולא אוכלת. אמרתי לעצמי שבשני אשבור את הצום, שאוכל לפני החזרה. אבל מה שקרה זה שלא אכלתי. וגם לא הלכתי לחזרה. התירוץ המרכזי היה ההיסטריה מהמבחן, וההרגשה שאני הולכת להיכשל, אבל בתכלס, לא רציתי שאף אחד יראה אותי במצב כזה.
והיה תמבחן. ואפילו.. היה בסדר.
אבל לא חזרתי הבייתה מבצפר עד הערב, מה שגרם לי לדלג על הארוחה (שוב), ואחר כך, כבר לא הרגשתי צורך לאכול.
ובבצפר, החברות שמו לב לזה שאני קפואה. שאפילו בשמש אני קופאת מקור. וצחקתי על זה, שכמעט שיש לי כוחות על של הקפאה.
אבל מה שהפחיד אותי, היו דווקא ההטפות של אמא.
על המחזור שהפסיק. על ההרס. על הכוח רצון שלי. שכל יום זה מבצע אחר. על הכשרונות. ואני מפחדת.

נוגה

אני שמחה שאמא שמה לב ומקווה שהיא תתעורר ותבין שהיא חייבת לעצור אותך.
אני מניחה שגם את רואה שאת לא שולטת ולא בוחרת כבר את מה שאת עושה.
לאן היית רוצה להגיע עם הצומות האלו?
להמשיך עד משקל 0?
להמשיך עד המוות?

נוגה 1234

New member
פרפר.. (אולי ט')

תודה שאת עונה לי..
אמא שמה לב. אמרה שבכמה ימים הראשונים, הרגישה שמשהו חסר, אבל לא ידעה מה- כי תפקדתי רגיל.
ואז היא הבינה שפשוט לא אכלתי כלום..
והייתה לי היום פגישה עם הדיאטנית. ואחרי שלא רציתי להשקל, ונתתי נאום (מרגש) של חצי שעה על כמה אני לא רוצה להשקל, כי בטוח שאפילו שלא אכלתי, לא ירדתי, ושאני לא רוצה לראות את המשקל. אז עליתי. וירדתי. וחזרתי לירידות הגדולות. וברגע שראיתי תמספר, באופן אינסטנקטיבי יצא לי כזה "יש".
והיא כעסה.
ואמרה שבלה בלה בלה יותר אין כזה דבר לא להשקל. ובלה בלה בלה.
ואפילו שאין לי תפריט, הבטחתי לה לחזור לאכול. ולא להקיא.
ואתמול והיום, ניסיתי לאכול. משהו אפילו הרבה הרבה יותר קטן ממה שסיכמתי איתה. (קודם, כל עוד לא ירדתי, לא היה לה אכפת שאני לא אוכלת. כאילו שפתאום זה משנה).
ולא יכולתי. הקאתי.
אחרי מלא זמן שלא.
וכל פעם אמרתי לעצמי שזו פעם אחרונה.
והיום... אכלתי. ניסיתי לאכול. אבל ברגע שהתחלתי, אמרתי לעצמי שאני אתן לי להמשיך עוד טיפה כדי שאוכל בימים הבאים שוב לא לאכול, כי אדע כמה שאני שמנה. והמשכתי הרבה יותר ממה שתכננתי. ולא יכולתי. הייתי חייבת להקיא.
וכבר שכחתי איך זה לאכול. כאילו.. אפילו כשניסיתי.. לא יכולתי. הייתי חייבת להקיא.
ולא הייתי רוצה להגיע למשקל 0, ולא הייתי רוצה למות מזה. פשוט הייתי רוצה לרדת עוד כמה קילו, פשוט הייתי רוצה להיות רזה.
(סורי על החפירה)

למעלה