חולמת מדהימה כל כך,
את נמצאת בתהליך משמעותי, אמיץ וקשה, תהליך שאת משקיעה בו כל כך הרבה מעצמך, וכל כך נלחמת בו עליך. ואני מעריכה אותך על זה כל כך!
וכן, לצערי כל תהליך מביא עימו רגעים של קושי, דווקא מתוך התמודדות, דווקא מתוך ניסיון לנסוק מעלה, את נפגשת עם קשיים בגבהים שלא עפת בהם קודם. ולעיתים זה קשה מדי. וזה בסדר. זה בסדר שקשה, וזה מובן כל כך שכואב, והלוואי והיה אפשר לדלג על החלק הזה. אבל כנראה שזה חלק משמעותי, שאת צריכה להתמודד איתו כדי להמשיך עוד ועוד מעלה. תזכרי שאת בתהליך כל הזמן, וזה העיקר..לא לוותר..לא בקושי ולא בימים טובים.
אני מבינה שהפעם זה היה בלתי נסבל וחתכת. משהו שלא עשית מזמן. ושזה שובר בפני עצמו. שזה מעמיד בלעג את השמירה על התפריט. אבל זה לא כך.
כשיש קושי עצום לעיתים אנו לא מסוגלים להיות 100%, כי זה יותר ממה שיש ביכולתנו לשאת ברגע הנתון הזה. וזה קורה לכולנו. אבל חשוב שזה יישאר רגע אחד כזה. נכון, הלוואי והיה לך את הכוחות לנהוג ברגע הזה אחרת, אבל לא הצלחת *הפעם*, ולרגע החולשה גברה, ופגעת בעצמך באיזה שהיא דרך.
אבל, אני יודעת ומכירה את הכוחות המופלאים שיש בך. ויש לי ידיעה ברורה שאת תמשיכי לצמוח גם מהשבר הזה. ואת יודעת למה? כי את עשית כבר מזמן בחירה עיקשת ובלתי מתפשרת בך ובחייים האמיתיים שמגיע לך לחיות. ועם כזו בחירה, ועם דרך כל כך משמעותית שעברת, וטעמת מהחיים, אני יודעת שכבר לא תחזרי לאחור.
וכן לשמור על התפףריט בתוך הקושי העצום הזה, זה הישג מדהים וכל כך לא נתפס מבחינתי. תני לעצמך להבין את זה ולא ללעוג לך כי פגעת בצורה אחרת.
אז תנסי בימים הקשים האלו לעטוף אותך בכל האנשים והדברים שיכולים להעניק לך כוח, או לכל הפחות להעסיק אותך ולהשכיח לרגע מהקושי העצום.
אני מקווה שהיום כבר יותר פשוט,
שולחת לך המון כוחות,
וחיבוק חם ואוהב!