Silence angelic
New member
ט'
איכשהו אני תמיד מוצאת את עצמי חוזרת לפה.
כן. זה הבית שלי גם אם אני לא פה. אני מרגישה שגדלתי עם הפורום. שהוא עבר איתי והעביר אותי הרבה חוויות. טובות ורעות. מיכשולים רבים. התמודדויות שונות. חברויות חדשות. למדתי. נפגעתי. התחזקתי. עודדתי. תמכתי. תמכו בי. עזרו לי.
ועכשיו
אחרי בערך 11-12? שנה אחרי....
אני באותו פאקינג מקום?????
איך זה יכול להיות שכולם כבר 10 צעדים אחרי ואני לקחתי 10 אחורה?
איך זה שהמחשבות שלי הן אותם מחשבות? איך זה שאני לא מצליחה להתחרר מהכלא הזה שיצרתי לעצמי?
איך זה שהבדידות שלי כלכך עצומה שאני מרגישה כבר את הלב נפער כל יום קצת יותר.
איך זה שיום אחד אני אומרת לעצמי "תתבגרי ותתנהגי בהתאם לגילך"
ויום אחרי אני אומרת לעצמי "אני לא מתכוונת לאכול עכשיו ימים שלמים ולחתוך את עצמי. כי מגיע לי. כי אין לי משמעות קיום כאן. כי לאף אחד לא איכפת. כי אני לא אחסר. כי סתם עוד אחת. אין לי בשביל מי לחיות ואף אחד לא אוהב אותי ולא דואג לי ולא נמצא איתי לוודא שאני בסדר ואני חיה ואני נושמת."
כן. אני לבד רוב הימים. מתבודדת לי. מסתגרת. אני לא מדברת עם אף אחד על מה שקורה איתי ומה שעובר עלי.
אני רוצה לצרוח! נמאס לי מכולם! ואני שונאת את כל מי שהתקדם בחיים חוץ ממני! ואני שונאת את כל מי שמאושר ואני שונאת את כל מי שהגשים את החלומות שלו ואני שונאת את כל מי שמצליח במה שהוא עושה.
אני שונאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואני כועסת! ועצבנית! וכואבת! ושבורה!
אני ש
ב
ו
ר
ה
וכן בא לי להתבכיין ולרחם על עצמי כי אני לא עושה את בשום מקום אחר.
וכן אני לא אוכל עכשיו אעניש את עצמי במשך ימים ואני אחתוך.
כי כן
אני עלובה.
פשוט פתטית זקנה ועלובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איכשהו אני תמיד מוצאת את עצמי חוזרת לפה.
כן. זה הבית שלי גם אם אני לא פה. אני מרגישה שגדלתי עם הפורום. שהוא עבר איתי והעביר אותי הרבה חוויות. טובות ורעות. מיכשולים רבים. התמודדויות שונות. חברויות חדשות. למדתי. נפגעתי. התחזקתי. עודדתי. תמכתי. תמכו בי. עזרו לי.
ועכשיו
אחרי בערך 11-12? שנה אחרי....
אני באותו פאקינג מקום?????
איך זה יכול להיות שכולם כבר 10 צעדים אחרי ואני לקחתי 10 אחורה?
איך זה שהמחשבות שלי הן אותם מחשבות? איך זה שאני לא מצליחה להתחרר מהכלא הזה שיצרתי לעצמי?
איך זה שהבדידות שלי כלכך עצומה שאני מרגישה כבר את הלב נפער כל יום קצת יותר.
איך זה שיום אחד אני אומרת לעצמי "תתבגרי ותתנהגי בהתאם לגילך"
ויום אחרי אני אומרת לעצמי "אני לא מתכוונת לאכול עכשיו ימים שלמים ולחתוך את עצמי. כי מגיע לי. כי אין לי משמעות קיום כאן. כי לאף אחד לא איכפת. כי אני לא אחסר. כי סתם עוד אחת. אין לי בשביל מי לחיות ואף אחד לא אוהב אותי ולא דואג לי ולא נמצא איתי לוודא שאני בסדר ואני חיה ואני נושמת."
כן. אני לבד רוב הימים. מתבודדת לי. מסתגרת. אני לא מדברת עם אף אחד על מה שקורה איתי ומה שעובר עלי.
אני רוצה לצרוח! נמאס לי מכולם! ואני שונאת את כל מי שהתקדם בחיים חוץ ממני! ואני שונאת את כל מי שמאושר ואני שונאת את כל מי שהגשים את החלומות שלו ואני שונאת את כל מי שמצליח במה שהוא עושה.
אני שונאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ואני כועסת! ועצבנית! וכואבת! ושבורה!
אני ש
ב
ו
ר
ה
וכן בא לי להתבכיין ולרחם על עצמי כי אני לא עושה את בשום מקום אחר.
וכן אני לא אוכל עכשיו אעניש את עצמי במשך ימים ואני אחתוך.
כי כן
אני עלובה.
פשוט פתטית זקנה ועלובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!