חלומותשל אחרים
New member
ט'
אני טיפשה, מטומטמת מגעילה
שוב מכניסה את עצמי לאותו לופ מוכר
מה הבעיה שלך מפגרת??? תאכלי! פשוט תאכלי כבר!!
זה לא כל כך קשה, ויהיה לך יותר טוב אם תחזרי לתפריט, יותר רגוע
אבל לא
אני חייבת להרוס. למרות שהבטחתי לעצמי כבר 1000000 פעמים בעבר שזהו, שהפסקתי עם המשחקים. וזו הייתה הבטחה כנה ממקום בריא ואמיתי שהיה בי אז
אבל אני שוב לא עומדת בה
שוב מצמצמת ארוחות וכמויות
שוב מנסה להסתיר חתכים
פתאום איכשהו מוצאת את עצמי כל יום בסטודיו
ומוצאת את עצמי הולכת יותר ויותר ברגל
לפני כמה ימים חלמתי שמפטרים אותי מהעבודה. בחלום המנהלת אומרת לי שזה בגלל שאני בתת, ובגלל שאין בי חיוניות ואני לא מרוכזת כמו פעם.
פתטית. זה מה שאני.
הלילה חלמתי על האשפוז. הבנתי שאני מתגעגעת ללהיות מאושפזת. אני מתגעגעת לתחושת הביטחון שהייתה לי שם, לזה שאין עליי אחריות, לזה שדואגים לי, לזה שאני לא צריכה לנסות להיות נורמלית
אפילו הפסיכולוג כבר התייאש ממני. שבוע שעבר הוא אמר לי "נו מה יהיה איתך". היום הוא ביטל לי. בהתחלה שמחתי, עכשיו קשה לי. מדהים כמה שאני תלויה בשעה המסכנה הזאת.
צריכה תכף להתלבש וללכת לסטאז
אין לי כוח לזה. אני שונאת להתלבש. אני שונאת את הגוף הזה. אני שונאת את הקיום הזה.
פשוט... די
אני טיפשה, מטומטמת מגעילה
שוב מכניסה את עצמי לאותו לופ מוכר
מה הבעיה שלך מפגרת??? תאכלי! פשוט תאכלי כבר!!
זה לא כל כך קשה, ויהיה לך יותר טוב אם תחזרי לתפריט, יותר רגוע
אבל לא
אני חייבת להרוס. למרות שהבטחתי לעצמי כבר 1000000 פעמים בעבר שזהו, שהפסקתי עם המשחקים. וזו הייתה הבטחה כנה ממקום בריא ואמיתי שהיה בי אז
אבל אני שוב לא עומדת בה
שוב מצמצמת ארוחות וכמויות
שוב מנסה להסתיר חתכים
פתאום איכשהו מוצאת את עצמי כל יום בסטודיו
ומוצאת את עצמי הולכת יותר ויותר ברגל
לפני כמה ימים חלמתי שמפטרים אותי מהעבודה. בחלום המנהלת אומרת לי שזה בגלל שאני בתת, ובגלל שאין בי חיוניות ואני לא מרוכזת כמו פעם.
פתטית. זה מה שאני.
הלילה חלמתי על האשפוז. הבנתי שאני מתגעגעת ללהיות מאושפזת. אני מתגעגעת לתחושת הביטחון שהייתה לי שם, לזה שאין עליי אחריות, לזה שדואגים לי, לזה שאני לא צריכה לנסות להיות נורמלית
אפילו הפסיכולוג כבר התייאש ממני. שבוע שעבר הוא אמר לי "נו מה יהיה איתך". היום הוא ביטל לי. בהתחלה שמחתי, עכשיו קשה לי. מדהים כמה שאני תלויה בשעה המסכנה הזאת.
צריכה תכף להתלבש וללכת לסטאז
אין לי כוח לזה. אני שונאת להתלבש. אני שונאת את הגוף הזה. אני שונאת את הקיום הזה.
פשוט... די