ט'

FallenAngel3

New member
ט'

אני מצטערת שהרשיתי לעצמי לכתוב כאן. לא מרגישה ראויה לקבל את תשומת הלב שלכן או את המקום... אבל איני מסוגלת יותר עם התחושה הזו ועם הכל ולא ידעתי מה לעשות.
זה לא נגמר. השקרים, הבושה. הפלאשבקים. אין לי כוח. אני כל כך רואה מה אני עושה ואני עדיין לא עוצרת. מה הטעם? נמאס לי מהניסיון והמאמצים להפסיק את הפגיעה העצמית וההתנהלות עם אוכל. אין לשם מה. ברגע שאני מצליחה קצת, אפילו רק קצת, אני חוטפת בהלה ונסוגה שוב אחורה. זה מקומי הבטוח היחיד. הקיום היחיד שאפשרי מבחינתי...
זה שוב בלגן נוראי של מחשבות שלא ניתן לצאת ממנו. שברי משפטים וסחרורים מתישים שמובילים לאותה מסקנה משתקת - אסור. לא. שקט. די. מקטינים , משפילים. קוטלים. וזהו גמרנו.
ממשיכים.
ממשיכים לפעול על אוטומט שמופר ע"י נסיון בכל זאת להלחם בפחד ולשנות את ההרגלים. אבל אני מעמיסה על עצמי עוד ועוד משמרות בעבודה ובשעות הנותרות ספורט. בשביל לא להתפנות לגישה לאוכל או לחלונות זמן שהם הזדמנות למחשבות רעות, אכילה, הקאות ושאר חברים אחרים. להתיש. להחליש. למחוק.
זה מה שקורה בסוף. אני מתנתקת לחלוטין עוד מעבר לרגיל מחברים, לא רואה כמעט אף אחד, לא מדברת עם אף אחד, לא כותבת כי אני פשוט לא מחוברת לעצמי. הכל בפנים ריק, חלול, רקוב, מזמזם. כשאני מנסה להגיד מה עובר עליי, לתת מילים לתחושות הגועל וחוסר האונים, האשמה המבישה, אני לא מסוגלת, אני במצב שאני חייבת להדחיק את הכל. אני לא מוכנה לאפשר לזה לצוף, מדכאת הכל עם רעב. רעב. רעב. זה מה שקורה, אני מתביישת לומר זאת אבל זה מה שקורה. אני גורמת לזה שאני כל הזמן רעבה. לפעמים פחות, לפעמים יותר, ואז זה הדבר היחיד. אי אפשר להרגיש הרבה דברים אחרים. וזה "נהדר"... זה עדיף... וגם מתסכל. בגלל שכל המילים נשברות ואני אובדת. אובדת בביקורת העצמית, נרמסת והופכת לאוויר. יופי. מטומטמת.
נואשת לכך ומיואשת מכך בו זמנית...

אל תצטערי,

אני שמחה שכתבת.
יש כאן מקום לכל מי שצריכה לספר את הדברים האלו, שאין איפה לספר. גם בשבילך.

כמה זמן את כבר במירוץ הזה, של הרס עצמי בלי הזדמנות לעצור ולחשוב?
והאם מישהו בסביבה שלך יודע כמה את מזיקה לעצמך?

FallenAngel3

New member
.

תודה רבה על ההתייחסות החמה... זה לגמרי לא מובן מאליו. התחרטתי כל כך שגזלתי כאן מקום וזמן.
אני בת 18, מאז גיל 13 הדברים נראים ככה, כמובן שיש עליות ומורדות, אבל בגדול זה אותו כלא, אותם מעגלים סגורים.
כרגע אף אחד לא יודע. אני מסתירה. המשפחה חושבת כבר הרבה זמן שזה פשוט מאחוריי וזה נגמר.
אז אני משקרת ומרמה גם את עצמי. מבטיחה שמחר יהיה אחרת, אבל הוא נראה אותו דבר...

sanest

New member

אני יודעת שזה מרגיש לך כמו נצח שאין לזה סוף.. תאמיני לי בסוף זה יהיה חייב להסתיים מתי שהוא, ואת תוכלי להרגיש קצת יותר טוב- עם עצמך ובכלל.
זה טוב שאת משתפת פה ממש אין לך מה להצטער תמיד נשמח לשמוע!
אני מקווה בשבילך שהתקופה הזאת תעבור מהר.. ושיגיעו ימים טובים יותר, אני מבטיחה לך שמתי שהוא הם יגיעו.
בהצלחה

אגב את מטופלת איפה שהוא?

FallenAngel3

New member
.

תודה לך מקסימה, המון תודה ...

אני מקווה שאת אומרת את אותם דברים לעצמך, או אפילו יותר מכך, שאת מרגישה טוב...
אני מטופלת כרגע. ללא הטיפול אני חושבת שהייתי מתפרקת כבר מזמן, אבל למרות זאת, אני לא מצליחה לשתף פעולה.
אז דברים נשארים תקועים.

someone343

New member

היי, אל תצטערי, מגיע לך מקום ואת מוזמנת להיות איתנו כשאת מרגישה רע,
מצליחה להבין ולהזדהות עם הרבה מהתחושות שאת מתארת,
מעמיסה פעילויות כדי לא להרגיש, לא לכאוב,
לפעמים כדאי לתת לדברים קצת לצוף, אני מבינה שזה כואב ומפחיד ומרתיע, אבל אפילו בטיפול, כשאת לא לבד, לנסות יכול להועיל לך..
גם לאט.. בהדרגה ובעדינות, עד שתמצאי את המילים הנכונות,

מחזקת אותך מרחוק

המשיכי לשתף ,
אנחנו איתך !!

FallenAngel3

New member

את צודקת... בסופו של דבר הדברים צפים בבת אחת באופן שאני לא מסוגלת להכיל.
עדיף לנסות לתת להם מקום כלשהו מאשר לברוח מהם לחלוטין, זה פשוט קשה.. עוד לא מצאתי את הדרך איך.
את מקסימה והמון המון תודה על התגובה, תודה

למעלה