ט

קולדון

New member
ט

אני חסרת אונים, לבעיות אין פתרון כשאני לבד. וכשאני בזוגיות הן הופכות לבעיות קשות, יומיומיות, מייאשות.
וכל קשר שהיה לי ונגמר, נגמר עם אותה תחושת כישלון. שוב דפקתי את הכל עם הבעיות שלי. שוב נהיו לי בעיות חדשות וזכרונות חדשים קשים לאוסף. שוב אני הולכת לאסוף את השברים במשך שנה ככה, עד לסיבוב הבא.

וכל מה שאני עושה לא עוזר. אני אומרת את האמת שלי, מנסה לשתף, הולכת לטיפול.
האמת כל הזמן משתנה ומתגלה ולמה שאני אומרת אין ערך ומשמעות אמיתיים. אני לא מצליחה באמת לתקשר ככה. אני לא מחוברת לעצמי בשיט.
אני לא מצליחה לעשות את זה, זה כואב לי מידי, מעייף אותי, מחרפן אותי ומלחיץ.

לא מצליחה להרגיש, וכשאני מרגישה זה מפחיד אותי ונראה לי עצמתי מידי. ואין לי אמון באף אחד, גם לא ממש בעצמי. לא מצליחה לשחרר.

אין לי מושג איך יוצאים מהלופ הזה.

אני אפילו לא ממש מצליחה להגיד במילים מה הולך איתי
אני רק יודעת שרע לי.. רע לי ממש. ואני מפחדת לשתף את החבר כי בדיוק עברנו מין משבר כזה וכמעט נפרדנו, וזה יעמיס עליו, כבר ככה העמסתי עליו הרבה.

אני מרגישה כל כך לבד. הלוואי שלפחות הייתי מבינה מה קורה איתי.
הפסיכולוגית שלי אומרת שזה נראה כאילו הייתה לי איזו טראומה שאני לא זוכרת, או שלחילופין הדברים שסיפרתי לה היו הטראומה הזו, וכל מה שאני יודעת הוא, שמהתחלה הרגשתי דפוקה, מהרגע הראשון, עוד הרבה הרבה הרבה לפני הפעם הראשונה, לפני הנשיקה הראשונה, לפני הכל. כבר מגיל ממש צעיר הייתי עם אותן המחשבות בראש.

נראה לי שהקשר הנוכחי לא יחזיק ככה עוד הרבה זמן.. הוא לא מבין אותי, אני בעצמי לא מבינה כלום. אני לא מצליחה להתקרב, יש מלא מתחים עוד מהמשבר האחרון, ואין לי מושג מה אני אמורה לעשות עכשיו..

את יודעת

את כותבת ולא כותבת. אני לא יודעת מה קורה. אני מניחה שגם את מבולבלת מאוד. אבל אולי העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה לקחת לעצמך (וגם בתוך הזוגיות) את הזמן. יכול להיות שהוא לא מבין ולא יוכל להבין עכשיו (רציתי לכתוב "לעולם", אבל נוור סיי נוור). יכול להיות שזה באמת באמת לא יכול לעבוד עכשיו. ופרידה תכאב. אבל יכול להיות שאתם צריכים עוד זמן. שהוא יכול להשתנות, שאת יכולה להשתנות, שהקשר יכול להשתנות. אני לא יודעת מה דעתו על טיפול (אני בעצמי נשואה לבחור נפלא שמסרב להיות בטיפול - גם בתקופות של משבר עמוק), אבל אולי תוכלי לבקש ממנו להצטרף אלייך לפגישה עם הפסיכולוגית? אולי זה יעבוד?

(אני רוצה לכתוב עוד כמה דברים אבל אני עוברת לפרטי)

מחבקת אותך חזק מאוד.

קולדון

New member
הוא הסכים לטיפול,

אבל אני יודעת שהוא לא מעוניין בזה באמת.
רק כי אני ממש התעקשתי, ואחרי שהוא הסכים, וראיתי עד כמה הוא מסכים רק בגלל הרצון שלי ובלי שום רצון ומוטיבציה מעצמו, התחלתי להטיל ספק בנכונות של כל זה.. עדיין מתלבטת.

הבחור שלי אוהב אותי מאדו וכל זה, אבל הוא בנאדם די אטום בסך הכל.
שזה משהו שבמידה מסויימת אני גם מאוד מודה עליו, כי זה גורם לו לא להיות מושפע ממני ומהסרטים שלי, ולא לאבד בטחון ולקבל תסביכים וכל זה... אבל מבחינות אחרות ומאוד קריטיות-
זה גורם לו לא לקלוט כלום, אפילו שאני מסבירה הכי ברור וכן שאני יכולה, אפילו שאני בולעת את הרוק והבושה והאשמה ומייצרת מילים שלא האמנתי שאוציא מהפה שלי, ועושה את זה הכי פשוט שאני יכולה..
הוא עדיין יכול להתנהג בצורה אטומה ואגואיסטית לחלוטין. ודברים כאלו מחרפנים אותי ועושים לי רע...

מצד אחד כבר ככה קשה לי ואז אני צריכה להכיל את האטימות שלו במצבים שרגישות היא מצרך בסיסי...
מצד שני- אם הוא היה רגיש מידי זה גם היה הופך אותו ליותר פגיע וגם את זה מן הסתם לא היה לי כל כך מקום להכיל כי הבעיות שלי גורמות לילהיות מאוד מאוד מרוכזת בעצמי, בעצם. (אפילו אם התוצאה של זה היא שאני מרצה אותו בסופו של דבר)

lital172

New member
בואי נדבר טוב?

אני מרגישה שאני יכולה לעזור ולהקשיב... לתת לך ממה שאני למדתי.... תכתבי לי? את לא צריכה להיות לבד בזה ובכלל.
השגת אהבה יפה. את עושה את מה שאת הכי אוהבת אבל עדין יש דברים לא פתורים אצלך שתצטרכי זמן ותהליך כדי להבין. להתחיל להפתח ולא לפחד לתת את הלב שלך .... משהו שעצור בך מכל מה שעברת ועברת הרבה. ואני מאמינה שאת יכולה לעבור את זה. את צריכה לתת לזה מקום. גם עם החבר אני בטוחה שהוא מרגיש שמשהו עובר עליך והכי חשוב עם הפסיכולוגית. גם אם צריך לחזור שניה לעבר. לתחושות הקשות. לדברים שקרו . זה משהו שאת צריכה לעשות ולעבור כדי לסגור את זה שם. ולהמשיך בטוב הזה קדימה.

היי, את

אני קוראת אותך ונאנחת, כי מרגיש לי שאת בתוך מין מלכודת כזו, ואני מזדהה עם החשש לאבד את מה שיש, את הרצון להלחם על קשר עד הסוף, בטח אם הוא נותן גם דברים טובים ובטח אם הוא ארוך, אבל מכירה גם את התחושות שמה שיש בקשר הוא לא מספיק ולא יכול להכיל את כל מה שאתה, ויודעת כמה זה קשה להיות בקשר כשמרגישים ככה.
אין לי מילים חכמות.
כבר כתבתי לך בעבר שאני מאמינה שיש לך את התשובות בפנים ושאת במקום היום שתדעי לבחור באמת במה שנכון.
ורק מקווה שאיזו החלטה שתקבלי תעלה לך בהכי פחות כאב...

הרבה חיבוקים.

למעלה