ט'

Hilla1987

New member
ט'

פחד ומה הוא בעצם אומר עליי?
עם כל זה שאני הכי מראה חוזק ואי אפשר להפיל אותי יש סדק ענקי בחומת ההגנה שלי.
הפחדים בתקופה האחרונה גדולים ומפחידים הדברים בהם אני נזכרת ומדברת עליהם גורמים לזה להראות אמיתיים.
לא ציפיתי שאני אספר לאבא על התקיפות שלי, אבל עשיתי את זה וזה הציף כ"כ הרבה. ועם זאת הוא הכיל אותי פחדתי כ"F הרבה שנים לספר לו אבל התגובה שלה פשוט עודדה אותי.
הפחד מהחושך מהלבד מגברים מאינטימיות מעצמי.

תחושה שאני מרוקנת מכל הכוחות כי אני ממשיכה לתפקד ובכלל לא ברור מאליו חייבת לתפקד זה מה שנותן לי את התקווה.

מבולבלת ועייפה.

תודה על המקום....

lital172

New member
הילה, שלי.

מדהים איך למרות הכל את פשוט ממשיכה וממשיכה. גם אם את מביטה לאחור לפעמים, את לא חוזרת אחורה. וזה הכי לא מובן מאליו. מרגש שנפתחת ככה לאבא.. שהיייתה את ההכלה הזו שכל כך היית צריכה.
לפעמים דברים חוזרים עלינו, אנחנו מתחילים להבין מאיפה כל זה נובע. ובמיוחד שחוזרים לדבר על זה.. זה הכי צף.
אבל למרות כל זה. החוזק שלך אמיתי, ויציב מתמיד. מותר לבכות על זה. מותר לפחד, מותר שיהיה קשה.
זה גם חלק מהחיים. אבל את מתמודדת. צעד צעד. לאט לאט גם תוכלי להפסיק לפחד, להכיל את עצמך.
להדליק את החושך.

אני אוהבת אותך.
מחבקת את העייפות והבלבול.

Hilla1987

New member
מאמי שלי.

אין על התגובות המעודדות שלך. תודה שאת כ"כ מאמינה בי גם כשאני מפסיקה...
איך למרות הכל לא מודה בחוזק שלי. לא רואה אותו לא רואה אותי. זה הדבר שחסר. לראות אותי.

אני אוהבת אותך מלא!

איזה צעד משמעותי ואמיץ.

לספר לאבא. שמחה שהתגובה שלו הייתה ראויה ועודדה אותך.
בטח שאלתי כבר המון פעמים אבל תזכירי לי שוב- את נמצאת בטיפול? היית בטיפול? יש לך מקום מקצועי לדבר בו על הטראומות שעברת?

Hilla1987

New member
תודה יקירתי!

כן שאלת אבל עכשיו אפשר לומר רשמית שאני אוטוטו מתחילה טיפול אני כבר לא בהמתנה שבוע הבא ביום רביעי יש לי פגישות אינטק עם אחראיות פסיכולוגים ודיאטנים כדי להתאים לי בצורה הטובה יותר את הטיפול הדרוש לי ומי בדיוק יהיה המטפל וכו'...

ממש תודה על ההכלה שלכם כאן בפורום.....

למעלה