ט

Kalphana Vera

New member
ט

אני לא רוצה לבכות כאן על כמה שקשה לי. לא מגיעה לי הפריבילגיה הזאת כל עוד אני לא עושה שום דבר בשביל שיהיה לי יותר קל.

(אני לא רוצה לבכות כאן על כמה שקשה לי, אני פשוט רוצה לישון לעוד כמה חודשים. אני לא רוצה לקבל טלפון כל ערב מהפסיכיאטרית, כי היא רק רוצה לוודא שלא הרגתי את עצמי. ולא רוצה שיתקשרו אליה מהמיון כדי לברר מה אני לוקחת, תוך כדי שאני יושבת בתחתונים לכודה מאחורי וילון עם גבר בגיל של אבא שלי שתופר לי את הירך)

סליחה על ההודעה המפגרת הזאת. היא נשמעה הרבה יותר "יפה" בראש שלי (תוך כדי שגבר בגיל של אבא שלי), ועכשיו כלום לא יוצא ונעצמות לי העיניים. גם הפעם לא אשן כמה חודשים וגם הפעם לא אשן במיטה, ואני לא יודעת מה כואב לי יותר.

חיוך עצוב ומריר

מהמחשבה על זה שאת מרגישה צורך לכתוב את הדברים יפה.
אני מניחה שגם את הצלקות שלך את מחלקת ליפות ולא. אולי מנסה גם לחתוך יפה. במיוחד את אלו שאת יודעת שמישהו יצטרך לתפור.

שום דבר לא יפה בזה. זה מכוער. זה כואב. זה עצוב.
אנחנו מוכנות להיות איתך כאן ולהסתכל איתך על הכל, גם אם זה לא יפה.
עד שתעשי דברים אחרים עבור עצמך...

lital172

New member
את כל כך קשה עם עצמך יקירה..

תמיד מנסה להיות בסדר עם כולם, דורשת את הכי מושלם ואם טיפה טיפה זה סוטה מהקו. את מענישה את עצמך.
מתי תרשי לעצמך להיות את? מתי תרשי לעצמך לטעות לפעמים? להיות לא הכי ברורה....

כואב לשמוע מה את עושה לעצמך. הכאב הזה ימשיך לכאוב עד שלא תאחי אותו ותטפלי בו.
לא היית רוצה אחרת בשבילך?

Kalphana Vera

New member
ליטלי

תודה על התגובה והדאגה, יקירה.

הבעיה שלי זאת לא השאיפה למושלם.. אני בעצמי לא כל כך יודעת מה גורם לי להתנהג ככה אל עצמי, אני פשוט לא מצליחה אחרת. ברור שהייתי רוצה אחרת בשביל עצמי, אבל זה נראה לי כל כך בלתי אפשרי כרגע ואני פשוט משלימה עם המצב, למרות שאני רוצה אחרת.

נשיקות

ילדונת~

New member
אוף

הלוואי והיו לי המילים שהיו לוקחים את הכאב ממך...

אבל
את לא לבד
רק תושיטי יד

(אני מכירה את המסלול הזה כל כך טוב...
אני באמת פה אם את מוכנה... )

חיבוק

למעלה