ט'

okiegirl

New member
ט'

אני פשוט יודעת שיש בי משהו לא בסדר בפנים. אני לא כמו כולם. כ"כ רציתי חיים נורמליים כמו של כולם. אני מרגישה שאני לא מתאימה לעולם הזה. אני מסתכלת במראה ואני רואה הרבה מעבר לעור, אני רואה את מה שבתוך ושואלת את הבחורה שנשקפת מולי "מי ייקח אותך". והבדידות הזו הורגת. התרגלתי אליה, לא רציתי בה אבל היא כבר הייתה חלק ממני. ואז הוא הגיע ואיתו תקווה רגעית שלא הייתה שווה את זה. כי על התקווה הזו, על התזכורת הקטנה הזו שנשאר בלב חלק קטן שעדיין מתפקד , אני משלמת עכשיו בריבית. החוסר מורגש פי כמה, הכאב חד ולא כהה כמקודם. אני מנסה בכל כוחותיי לשפר את עצמי ולהגדיל את תחומיי העניין ולדעת עוד ועוד על העולם.. אבל זה כ"כ חסר סיכוי, מה זה שווה לדעת ולחשוב ולהרגיש בלי שיהיה את מי לשתף? אני מפחדת להישאר לבד וחוסר הוודאות הזו שיהיה בסדר ואני אמצא את האחד בלתי נסבלת וכאן זה מתחיל- ברוב הדברים אין וודאות. אבל יש משוואה אחת פשוטה- לא לאכול= להרזות. זה ביטחון בשבילי. האם אין בזה כל היגיון?

קולדון

New member
היי (מכיל טריגרים)

אממ.... אבל דווקא זה שהיה אחד שנכנס לך ללב... אומר שזה אפשרי. אם הוא נכנס, זה יכול לקרות. זה שהתאהבת לא בהכרח קשור אליו אלא ליכולת שלך להפתח מהבחינה הזו. אני מאמינה שכשתהיי מוכנה, תכירי מישהו אחר, וגם תלמדי מהניסיון של העבר... אני לא יודעת אם חייבים לחשוב בצורה כל כך קיצונית של ה"אחד". פוגשים אנשים משמעותיים בחיים, ומה שצריך לקרות יקרה... אני מבינה אותך, עכשיו אני בקשר רציני מאוד וככל שהוא נהיה יותר רציני אם אני חושבת על פרידה עתידית אני נתקפת חרדה. ואין מה לעשות, כי יכול להיות שיהיה לנו טוב ושנשאר ביחד, ויכול להיות שיפסיק להיות לנו טוב... ואז- עדיף כבר שלא נהיה ביחד. לא לאכול = לרזות וגם שווה לעוד הרבה דברים. כאב, שנאה עצמית, אובססיביות, בדידות. קהות חושים ויחד עם זאת רגשנות יתר. בחילות יומיומיות. רמת חרדה גוברת. בעיות פיזיות עתידיות... קריסת מערכות.. איבוד עניין בדברים שחשובים לך... זה נראה לך מקור ביטחון אמיתי? או הקלה מיידית...? אני לא חושבת שיש הגיון באמת בהפרעות אכילה. אני חושבת שזה יותר עניין רגשי. בריחה מרגשות קשים.. אני חושבת שמבחינה הגיונית אפשר להבין כמה שזה מגביר את ההרס ולא צריך להיות הגיוני מעל הממוצע כדי להבין את זה. ותחושת החוסר ביטחון שאת מתארת.. לצערי היא די שכיחה לאחר פרידה.... תנסי לעודד את עצמך ולחזק את עצמך ולדעת שזה תלוי בהרבה בך.. איך החיים שלך יראו.

okiegirl

New member
..

תודה על התגובה וסליחה שאני מגיבה רק עכשיו.. הייתי אצל ההורים ולא רציתי להיכנס לפורום משם.. בקשר אליו - לא איכפת לי כ"כ ממה שהלב שלי מסוגל. רע לי. אני לא יכולה יותר להכיר אנשים. הכוונה ב"אחד" לאו דווקא למיתוס הנסיך על הסוס הלבן, העניין הוא שנאי רוצה רק אחד. בן אדם אחד שיהיה קרוב ולא להחליף, כי כמה אנשים כבר אפשר להכיר? אני יודעת שהעולם פתוח היום ויש המון אופציות לכולם, אבל לא מעניינות אותי האופציות הייתי מעדיפה קשר אחד ארוך (וניצחי.. אם זה אפשרי כי לא נראה לי שאנשים מאמינים בזה היום) ועמוק על פני מספר רב של קשרים שיטחיים. אני מצטערת.. אני חושבת שמה שכתבתי מעל יצא קצת תוקפני וזו לא הייתה הכוונה, פשוט אני יושבת פה וכותבת את התיסכולים שלי עם עצם בגרון אז זה יוצא ככה.. ובאשר לזה שלא לאכול שווה הרבה דברים חוץ מלרזות- אני חושבת שזה העניין- גם הם הם דברים שהם אובייקטיבית שליליים הם עדיין בטוחים, צפויים מראש. זה הרבה יותר קל מאכזבות לא צפויות שמתפוצצות בפנים. ואין לי שום שליטה על איך החיים שלי יראו. אני מרגישה חסרת אונים בעולם ואני לא יודעת איך להתנהל כדי להגיע לאן שאני רוצה.

היי. תשמרי על אופטימיות. אל תתייאשי. אם את רוצה לשתף, אני אשמח להקשיב לך

למעלה