ט
פו

אני כן ../images/Emo12.gif../images/Emo219.gif

אני הולכת לבי"ס ב7:37 בד"כ XD. אז בד"כ יש לי זמן גם למחשב כי אני קמה ב7:00.

I L O V E MCR

New member
ואוווו גם אם אני יקום ב6וחצי ואני צריכה ללכת

ב 7 וחצי אני בחיים לא יספיק!

לפרט לגמרי? ../images/Emo12.gif../images/Emo219.gif

1.בד"כ השעון בפלא' שלי לא מתכבה בחיים,והוא מעיר אותי ב6:15 2.אני חוזרת לישון 3.אמא שלי מחליטה לפתוח לי את התריסים ולהפוך אותי לעיוורת,דווקא ב6:10 4.אני קמה אחרי 5 דק' 5.אני מגלה שיש בארון שלי דיסקים שלא שמעתי מלא זמן 6.אני מתלבשת P: 7.מצחצחת שינייםP: 8.אני מסדרת מערכת 9.מגיעה למחשבD: נו,זה לא לוקח לי הרבה זמןP::.

הצלחתי לסדר את הפוני שלי!&בהצלחה למי שיש

לו בגרות :]. [כי אור אמרהP:] סופסוף הפוני שלי לא חצוי ל2,גיליתי איך אני יכולה לעשות אותו אחד שלם לצד!!! XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומפגגגגגג

88 בהיסטוריה :| הללך לי כ"כ גרוע במבחן הזה אלוהים !!!!1111.1111

הייתי מתה לקבל 88 בהיסטוריה../images/Emo219.gif

במבחן האחרון ;;. נו,אני אתנחם בעובדה שקיבלתי 95 בראשוןXD. כל הכבוד! זה ציון טוב! P:

mafakit

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo129.gif../images/Emo80.gif../images/Emo18.gif../images/Emo6.gif!

אז ככה.. בשישבת אני בת"א עם חברה[שהיא גם בת דודה שלי..] ואנחנו יושנות אצל אחותה[שהיא גם במקרה בת דודה שלי..] ובשישי נסתובב בסנטר ונקנה חולצה של אבריל
וגם של סימפל פלאן!
וגם של MCR!
ואם יהיה עוד משו יפה אז גם אותו!
ונלך לשרק3 או לשודדי הקאריביים3 ויהיה כיייייייייייייייייייף!!!!!!
אז.. זהו.. זה כל החפירות
אה! נ.ב מחר יש לי את שיעור ראשון עם המורה החדשה[כן..כן..היא בת!]לגיטרה![סוף כל סוף עברתי מהמורה הפסיכופט שהיה לי! הוא היה פשוט נאצי! הוא אמר לי שהוא קורא ספרים על רצח ומוות וכאלה..אין לו טלויזיה בבית..ופעם הוא היה ממש שמן והוא הוריד 15 קילו.. והוא עדיין פוטטו-קאוץ'... והוא היה בועט בי אם לא הייתי מקשיבה לו..!
פשוט מטורף..] אז אני שמחה להתחיל עם מישהי נורמאלית!

mafakit

New member
../images/Emo6.gifתודה!תהני גם את בסופ"ש../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

את חמודה..
חח.. אני לא מאמינה שקראת את מה שכתבתי על המורה הקודם שלי..

I L O V E MCR

New member
למה לא מאמינה?../images/Emo129.gifגמאת חמודה:}

ואני ממש מנסה לקרוא את מה שאנשים כותבים פה:}

למעלה