ט ק ס ה ד ח י ה

3 חודשים זה בהחלט מכובד ../images/Emo45.gif

זו תקופה מכובדת לנסות, לא בטוחה שכל אחת (כולל אני) היתה מחזיקה מעמד תקופה כה ארוכה. תיארתי לעצמי שזה לא רק הפיסטוק. הכל ביחד... זה תמיד הכל ביחד. תודה!

MaYcHuK

New member
למה להפוך את זה לטקס?

למה לנפח עניינים ? לא מתאים כלום לא קרה... מישהו אמר שכל אחד הוא לטעמו וחייבים שימצא חן בעיניינו? גם אם דיברנו שעות, ונקשרנו ואז נפגשנו והתאכזבנו עדיין חייבים לקחת הכול בפרופורציות. אני אישית אומרת בצורה ישירה - אני מאוד ישירה ומאוד שקופה . אם מישהו לא מוצא חן בעיניי העיניים שלי משדרות, שפת הגוף , החיוך שלי - באופן בלתי נשלט. לא מתעלמת פשוט אומרת לא תודה .

אני אגיד לא תודה עם חיוך

אבל אם מדובר בקטע וירטואלי בלבד ואני לא במוזה...יש מצב שאתעלם... כן, כן, לא יפה אני יודעת, אבל קורה

ברוכים הבאים לטקס הענקת ה"לא" |סביו

לאות קבלת ה"לא" המסר יעבור לדום- עמוד דום! (הלו דום מתוח שם) כמו שאומרים "לא תודה" להמלצת היום למוכרנית בטלפון שפנתה אלי בחביבות ואלגנטיות. וכמו שהציעו לי את מנת השף, ע"י מלצרית עם פוטנציאל לערוץ המדע והדוגמנות (מדוע מדע- בגלל שהיא סטודנטית לביולוגיה) וכמו כל דבר בחיים לא צריך להפוך אותו לרגע מיוחד. בנונשלאנטיות פשוטה אומרים לא בנימוס. אני לא באתר הכרויות (רק באתרי בנייה ושיקום), אבל דוגמא מאד פשוטה היא פה במסרים של תפוז- מה שלא נתפס בעין כפוטנציאל להמשכיות, מודים ומוקירים וממשיכים הלאה.דומני שבאתרי הכרויות הכמות של הפניות גבוהה יותר ובהחלט אין סיבה על כל: "היי, קרצתי לך", "נראה לי שיש סיכויי" "בואי נעשה זוגי זוגי" שכרטיס האדם נראה כמו ההיי שלו, לא חייבים לטרוח. המסדר יעבור לנוח.

ד נ י ת3

New member
../images/Emo6.gif

יש כאלה שאני עונה להם בצורה מכובדת, יש כאלה שאני מעדיפה להתעלם. תלוי במסר, תלוי באדם.

לרוב משתדלת לאמר את האמת....

כמעט תמיד אני מחזירה תשובה. כותבת שאני לא מעוניינת. וכמובן מוסיפה את ה"בהצלחה" כתוספת דידקטית... לא חושבת שצריך לפרט או לעשות מזה סצינה קורעת.... האמת, שכהפניה גסה ו/או ריקה מתוכן- אני מתעלמת ולא טורחת לענות.... יופי. למה לעשות דרמה מכל דבר?

איבי123

New member
תשובה ../images/Emo140.gif

פעם הייתי עונה , לא תודה ובהצלחה בהמשך החיפוש , אבל , זה גרר יותר מדי התכתבויות עם נסיונות של הצד השני שאני אסכים. אז היום , אם זה באתר הכרויות , אני מתעלמת. כמובן שיש יוצאים מהכלל , כאלה שפנו בצורה כל כך יפה ומכובדת שאני עונה שלדעתי אנחנו לא מתאימים ובהצלחה. בקיצור , כל מקרה לגופו... ובכל מקרה הצלחה בהמשך החיפוש לכולנו.

advak

New member
לא נעים...

אני מעדיפה שכשזה ממש לא רלוונטי- לא לענות. אני יודעת שזה לא הכי יפה, וגם לא הכי נעים לצד השני, אבל משום מה זה נראה לי טוב יותר מאשר לכתוב למישהו- לא תודה... יחד עם זה- נדירות הפעמים שאני לא אענה...

phizik

New member
תמיד עונה בנימוס ובקצרה ומאחל

בהצלחה. אם יש נסיונות המשך והצקות אני עונה בצורה יותר אגרסיבית ואפילו נאלצתי להיות ממש מגעיל מאחר והתנהגות כזאת מבחינתי היא חוסר כבוד כלפי הבחירות וההחלטות שלי.

P u s s i c a t

New member
תלוי בפניה

אם זו פניה מכובדת, והפונה לא לטעמי, לרוב אני שולחת הודעה "תודה על הפניה, אבל לצערי אנחנו לא מתאימים, שיהיה בהצלחה" לפעמים הם מבינים בתגובה הראשונה. כבר היו קרציות שניסו שוב ושוב ושוב עד שפשוט החלטתי להתעלם. אם מדובר בפניה בוטה שהפניה לא מתאימה לי - לרוב ההתעלמות תגיע כבר מהפניה הראשונה היו מס' פעמים שהגבתי בצורה לא נעימה לפניה גסה במיוחד, עד שהבנתי שגם זה מדליק את הסוטים. אז הפסקתי

הרגיעו אותי טיפה התגובות אבל

זה בכלל נושא אחר, האם אתן הנשים פונות לגברים, או שמא אתן מחכות להצעה מהם?

MaYcHuK

New member
אם יש מישהו שממש מוצא חן בעיני

ואני במוזה אני פונה מה יש להפסיד?

advak

New member
בדרך כלל...

אני מחכה שיפנו אליי, אבל לא תמיד. אם יש מישהו שתוך כדי דיפדוף לוכד את עיניי והוא מסקרן אותי, אני אפנה. אני חושבת שזה נחמד ונעים מאוד שפונים אליי, הרגשת חיזור תמיד נעימה, גם היא קצרה. זו מן תחושה מרעננת שכזו...

הפלא ה8

New member
90% מהפניות אני עונה בלא מתאים

תודה ובהצלחה בהמשך.... האחרים זה כאלו שראיתי שלא נכנסו אפילו לכרטיס שלי וקראו את מה שכתוב אלא כנראה רק ראו את התמונה.

Bongo Bong

New member
אמצא את המלים בכדי שאי הנחת שייגרם

לצד השני יהיה קטן ככל האפשר. אני יודע..אני אדם יחסית רגיש, גם כלפי אחרים וגם בעצמי, אבל חושב שצריך קצת טאקט גם אם מדובר רק במדיה וירטואלית. בעיני, גם אם מדובר במדיה וירטואלית, צריך עדיין לזכור שמעבר לפס הרחב יושב\ת לו\לה בנאדם, שמן הסתם גם לו יש רגשות וגם אם לא מדובר בפגישה פנים מול פנים, התנהגות דוחה מצידי יכולה להעליב ולפגוע.. אני בטח לא אתעלם אם כבר היה בינינו איזשהו דו-שיח,בעיניי אין דבר מעליב מזה ואני גם לא אמציא סיפורים מצוצים מהאצבע על זה שבדיוק התחלתי איזה קשר כמו שיצא לי לקבל כאן ממישהי(מעניין לי ת'טוסיק, אפשר פשוט להגיד "שיהיה כל טוב" מבלי שזה יוביל למפגש בינינו).. פשוט אסיים את השיחה בצורה שלא תשאיר משקעים לא נעימים כי עדיין יש סיכוי ששנינו נכתוב באותו הפורום וזה לא הכי נעים להצטייר כאדם מגעיל ושככה יזכרו אותי בכל פעם שיראו את הניק שלי..

למעלה